Stellar Repair for Video 6

Videójavító program sérült vagy hibás videófájlokhoz

Videójavító program sérült vagy hibás videófájlokhoz

ÁTTEKINTÉS

Javítsuk meg a sérült videofájlokat, a tönkrement, vagy nem lejátszható videókat a fejlett Stellar Repair for Video szoftverrel. Megjavíthatjuk a rögzítés, átvitel, szerkesztés vagy konvertálás során keletkezett problémákat.

Javítja bármilyen kameratípusú fényképezőgép a sérült videóit

A Stellar Repair for Video képes megjavítani az összes vezető kameramárka - Canon®, Sony®, Go Pro®, Olympus®, Nikon®, Fuji®, Samsung®, Panasonic®, DJI®, Parrot®, Skydio®, Blackmagic®, stb. - videofelvételeit.

  • Támogatja az összes adathordozót - SD kártyákat, USB flash meghajtót, HDD -t stb.
  • Javítja a sérült a sérült adathordozóról készült megsérült videofájlokat.
  • Javítja a DSLR, CCTV, drone, dash cam, point and shoot, tükör nélküli, android és iPhone által készített videókat.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.11 vagy újabb
ProcesszorIntel
Memória4 GB
Tárhely250 MB
Képernyő1024x768

Windows:

RendszerWindows 11, 10, 8.1, 8 és 7
ProcesszorIntel (x86, x64)
Memória4 GB
Tárhely250 MB
Képernyő1024x768

FUNKCIÓK

Teljes videó javító szoftver A Stellar Repair for Video megújítja és javítja a hibás videókat, beleértve az Apple QuickTime által támogatott QuickTime MOV fájlformátumokat. A szoftver hatékonyan eltávolítja a videoképen, a hangterületben, a fejlécben, a videó MOV mozgásában és a videóvezérlőkben található mindenféle sérülést és hibát. Kijavíthatja a videofájlt, amely azt mutatja, hogy "a médiafájl betöltése során nem sikerült lejátszani a hibát", a videó nem játszódik le, audio -video szinkronizálási problémák, homályos videó stb. Támogatja az AVI, ASF, WMV, MKV, FLV, DIVX, WEBM, MJPEG, MPEG, AVCHD, MTS, MOV, MP4, M4V, 3G2, 3GP és F4V videókat.

Sikeresen tesztelve minden vezető gyártó kamerájával Szakértői csapatunk tesztelte a szoftvert a világ összes vezető fényképezőgépmárkájával és eszközével rögzített sérült videofájlok javítására. Ide tartoznak olyan márkák, mint a Sony®, Canon®, Nikon®, FujiFilm®, GoPro®, DJI® (Mavic, Phantom), Panasonic®, Samsung®, Olympus®, Flip Video®, Pentax®, Mamiya®, Sigma® és Blackmagic ®. A szoftver helyreállítja az Android® és iPhone® kamerákkal, műszerfalakkal, CCTV kamerákkal és egyebekkel létrehozott videofájlokat is. Mindegy, melyik kamera, a Stellar meg tudja javítani a videót.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram