Stellar Repair for Photo 8

Javítja a sérült fényképeket, mintha újak lennének

Javítja a sérült fényképeket, mintha újak lennének

ÁTTEKINTÉS

A Stellar Repair for Photo szoftver javítja a sérült fényképeket és helyreállítja értékes emlékeit. A nagy teljesítményű szoftver képes bármilyen típusú képkorrupciót kijavítani, élesre állítani és élénkké tenni.

  • Javítja a torz, szemcsés, homályos, pixeles és kiszürkült képeket.
  • Javítja a sérült fejléceket és az érvénytelen képfájl -szerkezeteket.
  • Kivonja az indexképeket a súlyosan sérült képekből.
  • Mintafájlok segítségével javítja a súlyosan sérült fényképeket.

Javítja bármely típusú fényképezőgép memóriakártyáján tárolt fényképeket

Javítsa meg a bármely típusú kamerával készített és bármilyen digitális adathordozóra mentett fényképeket. A fényképjavító szoftver támogatja az összes Mac és Windows számítógép -meghajtót, USB flash meghajtót, memóriakártyát, SD -kártyát és egyéb tárolóeszközt, amelyet kamerában, drónban, CCTV -ben, Android telefonokban stb. használnak.

  • Támogatja az összes kamera memóriakártyáját: SDXC, SDHC memóriakártya stb.
  • Javítja a DSLR -ekkel, Android -telefonokkal, iPhone -okkal, akciókamerákkal stb. készített fényképeket
  • Javítja a népszerű fényképezőgép -márkák RAW fájljait - Nikon®, Canon®, Sony®, Olympus® stb.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.16 vagy újabb
ProcesszorIntel
Memória4 GB
Tárhely250 MB
Képernyő1024x768

Windows:

RendszerWindows 11, 10, 8, 8.1, 7
ProcesszorIntel (x86, x64)
Memória4 GB
Tárhely250 MB
Képernyő1024x768

FUNKCIÓK

Kamerák RAW-fájlformátumainak javítása Egyedülálló fényképjavító szoftver, amely javítja az összes népszerű fényképezőgép -márka RAW fájlformátumát, mint például a Nikon, a Canon, a Sony, a Fujifilm és az Olympus stb. A Stellar Repair for Photo képes javítani az ARW, CR2, CRW, DNG, ERF, MRW, NEF, NRW, ORF, PEF, RAF, SR2, TIFF, RW2 és SRF fájlokat, és a javítás után JPEG formátumban menteni őket.

Javítson több fényképet egy munkamenetben A fényképjavító program korlátlan számú, azonos vagy különböző formátumú fényképet tud egyszerre javítani. A Stellar Repair for Photo gyors és egyszerű módot kínál a meghajtón vagy adathordozón tárolt hibás, vagy sérült fájlok százainak javítására. A Stellar Repair for Photo javítja a teljesen olvashatatlan képfájlokat, még akkor is, ha a fejléc, vagy az adatok sérültek, érvénytelen a képfájlstruktúra, ismeretlen vagy érvénytelen a jelölő, hiányzik az SOS jelző stb.

Kivonja az indexképeket a súlyosan sérült fotókból A fényképek helyrehozhatatlanul megsérülhetnek. A fejlett Stellar Repair for Photo szoftver kibontja a súlyosan sérült képfájlok beágyazott miniatűrjeit anélkül, hogy befolyásolná azok vizuális minőségét.

A javított JPG-fájlok előnézete A Stellar Photo Repair szoftver lehetővé teszi a javított fényképek előnézetének megtekintését, hogy a mentés előtt ügyelhessen a javított képek esetleges ellentmondásaira. A szoftver biztosítja, hogy az eredeti fénykép részletei érintetlenek maradjanak. Ezután mentheti a javított képformátumokat a kívánt helyre.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.


Így tanulj meg Java-ban programozni

Javaban programozni elég komplex dolognak hangzik. Az igazság az, hogy nem a világ legegyszerűbb dolga, ám nem is a legnehezebb. Főleg, ha a megfelelő tanulási anyagokat használod. Íme a JetBrains javaslatai arra, hogyan érdemes megtanulni a Java-t.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram