Stellar Photo Recovery 11

Első osztályú fotó és video helyreállító szoftver

Első osztályú fotó és video helyreállító szoftver

ÁTTEKINTÉS

A Stellar Photo Recovery Premium megkönnyíti a médiafájlok helyreállítását bármilyen márkájú, osztályú és kapacitású memóriakártyáról, SDXC, SDHC, USB flash meghajtóról, SSD-ről, HDD-ről és más digitális adathordozókról.

asdasdasdasdasdas

asdasdasdasdasd


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.11
ProcesszorIntel
Memória4 GB
Tárhely250 MB
Képernyő1024x768

Windows:

RendszerWindows 11, 10, 8.1, 8, 7
ProcesszorIntel (x86, x64)
Memória4 GB
Tárhely250 MB
Képernyő1024x768

FUNKCIÓK

Sérült fényképek kijavítása, mintha újak lennének Nem ritka, hogy a fényképek helyreállítása sikeres volt, de később kiderül, hogy valami miatt használhatatlanok. Ezért a felhasználók megvásárolnak egy másik szoftvert a sérült fényképek javítására. Nos, többé már nem... A Stellar Photo Recovery Premium megment minket a plusz kiadásoktól, mert nem csak az összes fényképet állítja helyre, hanem a képek sérüléseit is javítja, hogy értékes fotógyűjteményét érintetlen állapotban kapjuk vissza!

Korrupt vagy sérült videók javítása A vadonatúj Stellar Photo Recovery Premium értékét az is növeli, hogy a videók javítását is beemelte a kínálatába, ami a világon egyedülálló a fotó/videó helyreállító szoftverek között. Mostantól ugyanazzal az eszközzel és ismerős felülettel javíthatjuk a sérült videókat és állíthatjuk azokat vissza eredeti formájukban. A szoftver helyreállítja a hibás videókat, amelyek sérültté, hozzáférhetetlenné, darabossá, remegővé, szinkronizálatlanná váltak, vagy más problémákkal küzdenek.

Videók és fotók helyreállítása sérült vagy formázott háttértárról Nem csak a véletlen törlés, hanem a tárolóeszköz sérülése miatt elveszett fényképek és videók (és hangfájlok) is visszaállíthatók ezzel a hatékony fénykép- és videó-helyreállítási szoftverrel. A szoftver képes a BitLocker titkosított meghajtókról is visszaállítani a fájlokat. Az újonnan bevezetett Deep Scan funkció felülmúlja a szokásos Quick Scan funkciót. Ez mélyreható szektorfelmérést végez az elveszett vagy hiányzó fájlok felkutatásához. Így a szoftver most már gyakorlatilag minden fotót, videót és hangfájlt képes visszaállítani, ha valaha is jelen volt a tárolóeszközön, és időközben nem írták felül.

Teljesen új felület intelligens funkciókkal A videó helyreállító felület lehetővé teszi, hogy a teljes helyreállítási folyamatot mindössze 3 kattintással - kiválasztás, beolvasás és helyreállítás - járhassuk végig. Az összes elveszett videót, fényképet és hangfájlt egy szempillantás alatt helyreállítjuk. Számos beépített funkció található a felületen belül, mint például az élő fájlelőnézet, a teljes képernyős videó előnézet, a jól rendezett és rendezhető beolvasási eredmények, a Scan Now-Recover Later, a többféle fájlmentési lehetőség stb. Mindezek a funkciók kiemelik a szoftvert a szokásos helyreállítási eszközök közül. Ehhez jön még hozzá a tisztán felhasználó-központú kezelőfelület.

Lemezkép a gyors és biztonságos helyreállításhoz A meghajtók és tárolóeszközök esetében gyakori, hogy idővel - a folyamatos használat mellett - rossz szektorok alakulnak ki. Ezáltal az ilyen meghajtókon tárolt értékes adatok - a meghajtó meghibásodása miatt - végleg elveszhetnek. Az ilyen hardveres problémák esetén szükség lehet a Stellar Photo Recovery Premiumra. Szektoronkénti képet készít a teljes tárolóeszközről vagy egy kiválasztott tartományról, és ezzel a képfájllal aztán bármikor visszaállíthatjuk a tárolt videókat és fényképeket, anélkül, hogy közvetlenül a merevlemezen kellene dolgoznunk.

Kiváló technológia, innovatív megoldások Eltekintve a kiváló funkciók listájától - amelyeket közvetlenül a felületen keresztül érhetünk el - ez a fénykép- és videó helyreállítási eszköz hihetetlenül sokféle innovációval rendelkezik, amelyek páratlan teljesítményt nyújtanak. Hogy csak néhányat említsünk, helyreállítjuk a tömörítetlen RAW-képeket, használhatunk egyéni fájlformátumokat, helyreállhatjuk az Unicode fájlokat, visszaszerzhetjük a raszter- és vektoros képeket, teljes vagy részleges lemezszkennelést végezhetünk, és a szokásos FAT, ExFAT és NTFS mellett a szoftver támogatja a HFS+, APFS és Linux fájlrendszereket is.

Fotók és videók helyreállítása 4K meghajtókról Szerezzük vissza a törölt fényképeket, videókat és hangfájlokat bármilyen gyártmányú és modellű 4K meghajtóról. A szoftver alaposan átvizsgálja a nagyméretű, 4096 bájtos szektorokat, hogy törlés, formázás vagy sérülés stb. esetén visszavonja a médiafájlok törlését. A szoftver támogatja az NTFS, FAT32, ExFAT, HFS+ vagy APFS fájlrendszert használó merevlemezeket.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Wacom - A tökéletes ballagási ajándék

Lepd meg szeretteidet az idézetek és lufik mellett legnépszerűbb Wacom tábláink egyikével!

LATTE3D: villámgyors text-to-3D model generálás

Az Nvidia technológiája szinte azonnal 3D modelleket generál a szövegpromptok alapján. De mire és hogyan lesz használható ez az eszköz?

,
Mire lesz képes az új ChatGPT?

Az új ChatGPT hang-, kép- és szövegalapú interakciókra is képes. Ezen felül a vállalat ezeket a funkciókat ingyenesen elérhetővé teszi.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram