Stellar Data Recovery 10

DIY Windows adat-helyreállító szoftver

DIY Windows adat-helyreállító szoftver

ÁTTEKINTÉS

A Stellar Data Recovery itt tökéletes megoldást kínál az elveszett adatok helyreállítására.

A legjobb adat-helyreállító szoftver Windows rendszerhez

Képek, videók és dokumentumok túl gyorsan törlődnek a Windows alatt. Egyetlen rossz kattintás, és értékes emlékek és fontos dokumentumok eltűnnek. Megbízhatóan és biztonságosan mentheti meg az elveszett vagy törölt fájlokat és mappákat a Windows PC-n, laptopon vagy más külső adathordozón.

 

 

  • Helyreállítja az elveszett dokumentumokat, e-mail fájlokat, fényképeket, videókat és még sok mást.
  • Több fájlformátum helyreállítása különböző adathordozókon.
  • Helyreállítja az elveszett adatokat a formázott, sérült és vírussal fertőzött meghajtókról.

Megbízható adat-helyreállítás Windows rendszeren

Helyezze vissza az elveszett vagy törölt fájlokat és mappákat Windows PC-jén, laptopján vagy más külső adathordozón az otthona vagy az irodája kényelméből.

  • Helyreállítja az elveszett adatokat az összes Windows-alapú adathordozón.
  • 100%-ig pontos, megbízható és hatékony adatmentő-szoftver
  • Beépített támogatás az adatok helyreállításához RAW-meghajtókon
  • Egyszerű felhasználói felület az adatok gyors és egyszerű helyreállításához

Biztonságos helyreállítás az összes Windows adathordozón

A szoftver helyreállítja az összes típusú belső és külső Windows-alapú tárolómeghajtó adatait

  • Visszaállítja az adatokat minden típusú merevlemezről, SSD-ről és eMMC-tárhelyről.
  • Helyreállítja az adatokat USB-memóriakártyákról, SD-kártyákról, DSLR flash kártyákról és egyebekről.
  • Adatokat nyer az elérhetetlen és RAW tár-meghajtókról.

 
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.11 vagy újabb
ProcesszorIntel
Memória4 GB
Tárhely250 MB
Képernyő1024x768

Windows:

RendszerWindows 11, 10, 8.1, 8 és 7
ProcesszorIntel (x86, x64)
Memória4 GB
Tárhely250 MB
Képernyő1024x768

FUNKCIÓK

Megtekintheti és helyreállíthatja felbecsülhetetlen emlékeit A Stellar Data Recovery nemcsak dokumnetumokat állít helyre, hanem visszaszerzi az elveszett vagy törölt fotókat és videókat is. A szoftver bemutatja a helyreállítható fájlok, például Office-dokumentumok, PDF-fájlok, fényképek, videók, audio-, zip- és RAR-fájlok és még sok más előnézetét is. Ez lehetővé teszi a videók teljes képernyős módban történő megtekintését is. Ez a funkció hihetetlenül hasznos a pontos és folyékony adatok helyreállításában.

Gyors- & mélyvizsgálat A szoftvernek két szintje van a szkennelési módszer tekintetében - a gyors és a mély vizsgálat. A Gyorskeresés az esetek többségében hasznos az elveszett adatok helyreállításához. Ha a szoftver nem találja az adatokat a gyorsvizsgálat során, automatikusan áttér a mélyvizsgálatra. Akkor is átválthat a mély szkennelésre, ha nem elégedett a „Gyors szkennelés” eredményeivel. A mély vizsgálatot kifejezetten a formázott vagy sérült tárhelyről származó adatok helyreállítására fejlesztették ki. A Deep Scan lehetőség a Fájlok párbeszédpanelen található, ahol megadhatja a becsült fájlméretet és dátumot. Adathordozók beolvasásakor érdemes kikapcsolni a fájl előnézeti lehetőségét, ami növeli a beolvasási sebességet. Amíg az adathordozót vagy a meghajtót vizsgálják, a szoftver megjeleníti a vizsgálat állapotát, a beolvasáshoz szükséges időt és a vizsgálat befejezéséhez hátralévő időt.

Helyreállítja az adatokat a 4K merevlemezekről A Stellar Data Recovery szoftver helyreállítja az adatokat a modern 4K merevlemezekről, amelyek nagy formátumú szektorokban tárolják a fájlokat. Az eszköz könnyen beolvashatja és helyreállíthatja adatait a 4096 bájt méretű tároló szektorokból, ezáltal maximalizálva az adatok helyreállítását minden típusú merevlemezen. Hatékonyan helyreállítja a modern 4K-meghajtók minden típusát, amelyek FAT32, ExFAT vagy NTFS fájlrendszerrel vannak formázva.

Adat-helyreállítás két monitoron A Stellar adat-helyreállító eszköze támogatja a kettős monitort, és megkönnyíti, hogy egyszerre két képernyőn dolgozzon minimalizálás és váltás nélkül. A kettős monitor támogatása pontosabb és könnyebb helyreállítást tesz lehetővé több feladat megoldása közben.

Rendezze a fájlokat a maga módján Ha rendezetlen módon állítja vissza a helyreállított adatokat, akkor nehéz lehet meghatározni a fontos fájlokat, még akkor is, ha rendelkezésre állnak az előnézet részletei. A Stellar Data Recovery a ‘Szűrt fa’ lehetőséget kínálja, amely lehetővé teszi a fájlok egyszerűbb rendezését. A keresési eredmények ablakban kattintson a Szűrt fa fülre a bal oldali ablaktáblán, hogy megtekinthesse a szoftver által talált fájlok szűrésének különféle lehetőségeit. Megadhatja a különböző fájltípusokat, ellenőrizheti a meglévő vagy törölt fájlok opcióját, majd megadhatja a hozzávetőleges fájlméretet. A szoftver a „Dátumkeresés” opciót is kínálja, amellyel fájlokat kereshet az Utolsó elérés dátuma, az Utolsó módosítás dátuma (utolsó módosítás dátuma) és a Létrehozás dátuma (létrehozásának dátuma) számára.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 for 2 ajánlat

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

,
Ezért válaszd az Adobe CC csomagot egy-egy single app helyett

Az Adobe CC csomag kreatív programjait egyesével, single app formában is megvásárolhatod, ám jobban megéri a teljes csomagot választaniod. Összeszedtünk 5 érvet, hogy miért:


Parallels Success Strory: Vyon Technology

Parallels success story: a Vyron Technology példája jól mutatja, hogyan integrálható hatékonyan a Parallels RAS egy vállalat működésébe.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram