6 bemenettel és 4 kimenettel ellátott USB 2.0 audio interfész 4 D-Pre mikrofon előfokkal, 24-bit / 192 kHz támogatással és MIDI In / Out csatlakozóval.

  Áttekintés

  A tökéletes egyensúly a hordozhatóság és a csatlakozási lehetőségek között: az UR44 egy nagyszerű audio/MIDI interfész, amit a legtöbb felvételi és produkciós szituációban teljes mértékben használhatunk. Négy mikrofon előfok, hat bemenet, négy kimeneti csatorna, MIDI I/O portok, DSP alapú effektek mellett az iPad kapcsolat is működik.

   

  A fejlett hordozható produkciós stúdió

  A mai zenészek és producerek kiváló hangminőséget, igényes design-t, a legújabb fejlesztéseket és elég ki és bemenetet igényelnek, ami valóban sokoldalúságot kínál a teljes hordozhatóság és tartósság mellett, s mindezek mellett kiállja akár egy turné megrázkodtatásait is. És igen: Itt lépünk be az UR44 világába!

   

  Elsőosztályú komponensek

  Az UR44 négy Neutrik analóg bemenetéhez (ami csúcskivezérlést jelző LED-ekkel és kapcsolható 48 voltos fantomtáppal is fel van szerelve) egyaránt csatlakoztathatunk gitárt, vonalszintű audio eszközt vagy akár egy butik kondenzátor mikrofont. A Hi-Z kapcsolónak hála nincs szükség külön DI-box-ra gitár elektromos gitár vagy basszusgitár csatlakoztatásakor. A két további vonalbemenet együtt összesen hat bemenetünk van, amit a legtöbb felvételi helyzetben elegendő is lehet.

  Legyen szó dinamikus vagy kondenzátor mikrofonokról, gitárokról, fejhallgatókról, MIDI eszközökről, iPad-ról, vonal szintú jelforrásokról vagy audio lejátszó eszközökről: az UR44 csatlakozói a lehetséges felvételi és produkciós helyzetek széles körét fedi le!

  UR44 csatlakozási lehetőségek


   

  Az interfész késésmentes monitorozást biztosít a dspMixFx alkalmazáson keresztül, ahol akár kompresszoron, EQ-n, zengetőn és gitárszimulátorokon keresztül is felvehetjük a hangot, vagy csak monitorozzuk ezekkel a felvétel során. Amennyiben Cubase-t használunk, akkor mindez a funkcionalitás közvetlenül a Cubase MixConsole-ban és néhány egyéni Cubase ablakban elérhető. A MIDI-s eszközöket (mint például billentyű v. pad kontroller) használó zeneszerzők és producerek számára hasznosak lehet az UR44 hátulján található MIDI ki / bemenetek.

   

  Az UR44 - igazi kaméleon!

   

   

  Élő felvételek mobil rögzítése, stúdióminőségű produkciók készítése a stúdióban, a próbateremben vagy a hotelszobában, vagy bizonyos háttérsávok szolgáltatása egy koncerten egyetlen eszközzel nem vágyálom többé - az UR44 kompromisszummentesen biztosítja ezeket a lehetőségeket.

   

  Professzionális felvételek készítése iPad-al

   

   

  Az iPad2 és újabb iPad modellek esetén az UR44 hordozható felvevő egységként szolgál az olyan népszerű iOS audio alkalmazások számára, mint a Cubasis, amit a Steinberg kifejezetten az iPad lehetőségeihez alakított. Tökéletes zenei ötletek és vázlatok azonnali rögzítésére. A Cubasis projectek később egy Cubase-t futtató számítógépre is átvihetőek a további munkához - miközbe az audio interfész változatlan marad!

  A legújabb firmware frissítést követően az UR824 teljeskörű iPad kapcsolatot tesz lehetővé, valamint az interfész az ingyenes dspMixFX iOS alkalmazással akár távolról is vezérelhető. Ezzel az alkalmazással teljes mértékben kiaknázhatjuk a Yamaha egyedi tervezésű SSP2 DSP chipjének a lehetőségeit, közvetlenük az iPadról. Az alkalmazás látencia mentes monitorozást tesz lehetővé, miközben a REV-X zengető, a Sweet Spot Morphing Channel Strip és a Guitar Amp Classics más iOS audio alkalmazásokban működnek!

   
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 SP1/8/8.1/10
  Processzor
  Intel vagy AMD kétmagos CPU
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • USB 2.0 vagy 3.0 port (Intel USB 3.0 kontrollerrel tesztelve)
  • CD-ROM drive
  • CC mód esetén: Apple iPad Camera Connection Kit / Lightning to USB Camera Adapter és külső 5 V DC adapter vagy külső akku pack
  • iOS 7 vagy újabb operációs rendszert és legalább iPad 2-t vagy újabb tabletet igényel
  • internet kapcsolat az aktiváláshoz
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.7/10.8/10.9/10.10/10.11
  Processzor
  Intel kétmagos CPU
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • USB 2.0 vagy 3.0 port
  • CD-ROM drive
  • CC mód esetén: Apple iPad Camera Connection Kit / Lightning to USB Camera Adapter és külső 5 V DC adapter vagy külső akku pack
  • iOS 7 vagy újabb operációs rendszert és legalább iPad 2-t vagy újabb tabletet igényel
  • internet kapcsolat az aktiváláshoz
  Kinek ajánljuk?
  • zenészeknek
  • dalszerzőknek
  • zenekaroknak
  • énekeseknek
  • DJ-knek
  • gitárosoknak / basszusgitárosoknak
  • dance / elektronikus zenével foglalkozó producereknek