Vegas Pro
  Teljes körű kreatív kontroll
  Vegas Pro

  A Vegas Pro 13 egy korszerű non-lineáris vágóprogram videoszerkesztő szoftver, mellyel tökéletesen kontroll alatt tarthatjuk a kreatív folyamatokat.

  Áttekintés

  Olyan izgalmas, új funkciók teszik teljessé a Vegas Pro-t, mint például a fejlett archiválás, a kifinomult hangerősség mérés és a Vegas Pro Connect. A Vegas Pro 13 tartalmazza a DVD Architect Pro 6-ot, a Dolby Digital Professional Encoder-t, és az FXHOME, a NewBlueFX és az iZotope plug-injait egyaránt.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, Windows 8/8.1 vagy Windows 10 (64-bit)
  Processzor
  2 GHz
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók
  Innovatív eszközpark Az SD, HD, 2K és 4K anyagokat drag-and-drop eszközökkel, vagy hagyományos 3, illetve 4 pontos szerkesztésben editálhatjuk. A Vegas Pro 13 felhasználói felülete személyreszabható felhasználói felülettel és innovatív eszközökkel rendelkezik, melyekkel számos produkciós feladatot oldhatunk meg. A Vegas Pro projektek egymásba ágyazhatók, saját gyorsbillentyűket konfigurálhatunk, az ismétlődő feladatokat pedig scriptelhetjük.
   

   

  Vegas Pro Connect A csoportmunka könnyebbé tételét teszi lehetőv az iPadre kifejleszett Vegas Pro Connect. Ennek az appnak a használatával megszabadulhatunk a fárasztó jegyzeteléstől, és kollágáinkkal online és offline egyaránt dolgozhatunk egy-egy Vegas projekten. Az app olyan teljeskörű megoldást bíztosít a készülő anyagok ellenőrzésére, mely valódi áttörést jelent a csoportmunka és a felülvizsgálat során. Könnyű beállítani és használni, így a Vegas Pro Connect-tel az ügyfelek is  jobban bevonhatók a kreatív folyamatokba.

  Magas szintű szerkesztés A Vegas Pro mindig is ismert volt a gyors és kényelmes szerkesztőfelületéről. A legújabb verzióban  még kényelmesebbé és hatékonyabbá váltak a munkafolyamatok a leggyakrabban használt eszközöket tartalmazó pop-up menüvel.

   

  Loudness mérés Az új Loudness Meters megnyitásával úgy állíthatjuk be a felvételünk dinamikatartományát, hogy végig megfeljen a hangosság az EBU R-128-as szabványnak. Az eredmény: tökéletesség. A kész video hangzása egyszerre lesz dinamikus és egységes, miközben megfelel a televíziós társaságok által támasztott követelményeknek is.

   

   

  Archiválás A kész produkciókat a rugalmas Archive funkcióval rendezhetjük és archíválhatjuk. A projekthez tartozó összes média tartalom mentésre kerül az archiválás során, nem kell egyenként elmentenünk az összes elemet. Az elmentett projektek arra is készen állnak, hogy más alkalmazásokban is megnyithassuk őket.

   

   

  Hatásos effektek és kompozitálás Akár 32 kiváló minőségű, kulcspontozható effektet is felhúzhatunk egy-egy videosávra, médiára, eventre vagy projektre. A Vegas Pro 13 támogatja az OpenFX szabványt, így több száz elképesztően látványos effektparkot telepíthetünk fel a gyáriak mellé.

  Kompatibilitás Számos különböző fájltípust importálhatunk és exportálhatunk a Vegas Pro 13-ban. A Vegas Pro projektjeit elmenthetjük Avid ProTools, Final Cut Pro 7, DaVinci Resolve 10, Adobe Premiere CC és After Effects által támogatott formátumban is, és természetesen arra is van lehetőség, hogy a fenti szoftverekben készült munkákat importálhassuk a Vegasba.

   
   
  Sztereoszkopikus 3D szerkesztés Ugyanolyan könnyedséggel és hatékonysággal hozhatunk létre lélegzetelállító 3D-s projekteket, mint ahogy 2D-seket. A Vegas Pro 13 támogatja az összes szabványosnak számító 3D médiatartalom importálását, módosítását, szerkesztését és mentését. Az anaglif megtekintés és kimenet szintén támogatott.
   
  Blu-ray Disc szerkesztés A DVD Architect Pro alkalmazással teljes értékű DVD-ket és Blu-ray lemezeket szerkeszthetünk, feliratokkal, több hangsávval és menüvel. A munkánkat élőben ellenőrizhetjük és tesztelhetjük. Rétegelt Photoshop PSD fájlokat használhatunk a gombokhoz, és a többi grafikai elemhez. A MainConcept AVC enkóder miatt akár 40 Mbps bit rátájú HD-t is készíthetünk.
   
  Széles körű formátum támogatás A Vegas Pro mindig is híres volt arról, hogy natívan képes kezelni a megnyitott fájlokat, és ez most sem változott. Az összes népszerű kameraformátum támogatott, így aZ XAVC, az XAVC S, az XDCAM, az AVCHD, a HDCAM SR, a DSLR h.264 QuickTime és RED, a Panasonic P2 DVCPRO és az AVC-Intra. A kész Vegas Pro projekteket pedig akár az etalonnak számító HDCAM SR MXF formátumban is lerenderelhetjük.
   
  Ha felkeltettük az érdeklődését, írjon az info@trans-europe.hu e-mail címre!