Sound Forge Pro

  Sony Creative Software Sound Forge Pro 11

  Producerek, vágók és kreatív művészek kedvenc hangszerkesztője már évtizedek óta
  Sound Forge Pro

  Hangfelvételek készítése egy stabil és megbízható platformon, kifinomult effektezés, precíz hangszerkesztés, és kiváló minőségű mastering.

  Áttekintés

  Az olyan új és régi funkcióknak köszönhetően, mint a one-touch recording, a hangrestaurálás és javítás, illetve a SpectraLayers Pro integráció, a Sound Forge Pro az egyik legfejlettebb és leggazdagabb hangszerkesztő platform a piacon.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, Windows 8/8.1 vagy Windows 10
  Processzor
  1 GHz
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Tökéletes hangminőség Egyszerre 32 párhuzamos csatornán készíthetünk felvételeket, akár 64 biten és 192 kHz-en is a tökéletes minőség érdekében. A mastering szekcióban összesen 12 iZotope DSP modul áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy mastering láncokat alakítsunk ki. Ezen felül még számos javító és restaurációs plug-in áll készenlétben a hangfelvételek jobb minőségéért.

   

  One-touch felvétel A Sound Forge Pro 11 vadonatúj felülettel rendelkezik, amin a legösszetettebb felvételek rögzítése is gyerekjáték. Egyszerre több sávon rögzíthetünk, miközben monitorozhatjuk a már meglévő sávokat, loopokat készíthetünk, a hanghullám pedig folyamatosan rajzolódik a képernyőnkön.

   

   

  Precíz hangszerkesztés A hangszerkesztés élménye tökéletesen megfelel a felhasználók elvárásainak. Kijelölt részeket eventekké konvertálhatunk, lockolhatunk markereket, burkológörbékre helyezhetünk szerkesztési pontokat, de ez mind csupán a jéghegy csúcsa.
   
   
  Effektezés A Sound Forge Pro 11 mellé megkapunk minden olyan effektet, ami a munkánkhoz szükség lehet, mint például a rendkívül népszerű Noise Reduction 2, mellyel könnyedén elvégezhetők a restaurálási feladatok. Az iZotope és Zplane plug-inokkal pedig nem lehet probléma a tökéletes mastering elkészítése.
   
   
   
  Gördülékeny kapcsolat a SpectraLayers Pro-val Az audio anyagok átvétele tökéletesen működik a Sound Forge Pro és a SpectraLayers Pro között. A spektrális szerkesztőfelületen úgy dolgozhatunk a hangfájlokkal, mint a képekkel.

  Red Book Audio CD-k A Sound Forge Pro 11 tartalmazza a DAO CD-k készítéséhez szükséges összes eszközt. Red Book kompatibilis master CD-k készítése, PQ kód szerkesztés, CD meta adatok hozzádása, és nagy felbontású audio sávok előkészítése iZotope technológiával.

   

   

  Audio-for-video A Sound Forge Pro 11 számos videoformátumot támogat, mint például az AVI-t, a WMV-t, az MPEG-1 és MPEG-2-t. Precízen és képkockáról képkockára hozhatjuk szinkronba a kép- és hangsávokat. A Sound Forge Pro 11 beépített sablonokkal rendelkezik a HD felvételek előkészítéséhez.
   

   

  Dolby Digital AC-3 export A beépített Dolby Digital AC-3 plug-innal többsávos surround felvételeket exportálhatunk AC-3 formátumban.
   
  Interaktív oktatóanyagok Fordítsunk kevesebb időt a tanulásra, és többet a munkára. A Sound Forge Pro 11 mellé járó anyagokból több más mellett azt is megtanulhatjuk, hogyan kell CD-t írni vagy bakelit lemezeket restaurálni.
   
  Ingyenes hangeffektek a Blastwave FX-től A Sound Forge Pro 11 mellé 200 ingyenes Blastwave FX hangeffekt is jár, melyek bármely produkció hasznára válhatnak. 
   
  Ha felkeltettük az érdeklődését, írjon az info@trans-europe.hu e-mail címre!