A legendás alkalmazás, mellyel elkezdődött a loop alapú zeneszerzés korszaka.

  Áttekintés

  Az ACID Pro 7 egy DAW erőgép, mely kombinálja a többsávos felvételeket a keveréssel, a MIDI-t a loopolással, mindezt egy gördülékeny produkciós környezetben. Több, mint egy szimpla produkciós eszköztár, az ACID Pro 7 olyan kreatív partner, mely inspirál és alkotásra ösztönöz. A Transparent Technology tervezésnek köszönhetően az ACID Pro 7 eltörli a kreatív munkafolyamatok megszokott korlátait, így gördülékenyen válthatók valóra az ötletek.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP (SP 2 vagy újabb), Windows Vista (SP 2), Windows 7, Windows 8/8.1 vagy Windows 10
  Processzor
  1 GHz
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  800 MB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Microsoft .NET Framework 3.0
  • QuickTime 7.1.6 vagy újabb
  Funkciók

  Professzionális többsávos felvétel A lehető legjobb hangminőség érdekében az ACID Pro 7-ben akár 24 bites, 192 kHz-es hangfájlokkal is dolgozhatnak azok, akik nem tudnak kompromisszumot kötni. Készítsünk felvételeket, vagy alkossunk MIDI kompozíciókat, az ACID Pro 7 az optimális platform.

  Innovatív loop alapú zeneszerzés Az ACID Pro a piacvezető alkalmazás a loop alapú zeneszerzés területén. A 7-es verzió megtartotta az összes klasszikus funkciót, így a real time pitchelést és tempó váltást, a végtelen számú hangsávot, és a jól megszokott pick/paint/play felhasználói felületet. Az ACID Pro 7 mellé alapjól jár 3000 Sony Sound Series loop és 90 virtuális hangszer, így a telepítés után azonnal munkához láthatunk.

  Széles körű MIDI támogatás Az ACID Pro 7 páratlan MIDI funkcióival valós időben dolgozhatunk a MIDI fájlokkal és teljes kontrollt gyakorolhatunk a MIDI eventek felett. A modulációt, a hangerőt és az egyéb MIDI jellemzőket a sávokon alkalmazott burkológörbékkel szabályozhatjuk. Egyszerre több MIDI sávot is rögzíthetünk, élőben kvantálhatunk, és alkalmazhatunk különböző effektusokat.

   


   

  Professzionális effekt és szinti támogatás Bővítsük a palettánkat natív VST hangszerekkel és plug-inokkal. A ReWire és ASIO támogatás pedig abban segít, hogy az ACID Pro 7-et beillesszük a már meglévő munkafolyamatokba.
   

  Fantasztikus keverés és szerkesztés Az ACID Pro 7 saját keverőpulttal rendelkezik a felvételek rugalmas és hatékony elkészítéséhez. Az útvonalak kialakítása, a belső és külső effektek hozzárendelése a sávokhoz játszi könnyedséggel történik ezen a modern, letisztult kezelői felületen. Az ACID Pro 7 támogatja a külső eszközöket is, így a Mackie Control-t és a Frontier Design TranzPort-ot is. 
   

   
  Hasznos kiegészítők Az ACID Pro 7-hoz mellékelt szoftverek nagyban hozzájárulnak a professzionális zenei produkciók készítéséhez. Olyan szoftverek járnak az ACID mellé, mint az iZotope féle ACID Pro Effects Rack, a Garritan Aria és a Sonoma Wire Works KitCore.