PhotoPlus

  Serif PhotoPlus X4

  Digitális képek feldolgozása professzionálisan és egyszerűen
  PhotoPlus

  A PhotoPlus X4-gyel az egyszerűen jó fotókból nagyszerű alkotásokat hozhatunk létre. Ezzel a képszerkesztő szoftverrel pillanatok alatt végezhetünk el olyan összetett feladatokat, mint például a RAW képek szerkesztése vagy a HDR hatás létrehozása, az olyan gyakori feladatok, mint a vörösszem-effektus eltávolítása, a foltok eltüntetése, a levágás pedig csak egy gombnyomásba kerülnek.

  Áttekintés

  A régi vagy sérült fotókat retusálhatjuk, a különböző szűrőkkel, hatásokkal, ecsetekkel pedig igazi, kreatív munkát is végezhetünk. A PhotoPlus X4-gyel gyerekjáték a digitális képek feldolgozása.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP SP2 (32bit), Windows Vista, Windows 7
  Processzor
  Intel Pentium 4 vagy gyorsabb
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  480 MB
  Képernyő
  1024x600
  Funkciók

  RAW Studio Szerkesszük a digitális gépekkel készített RAW formátumú képeket a PhotoPlus X4 Raw Studiójával. Egy nélkülözhetetlen eszköz mindazoknak, akik RAW képet készítenek.

  HDR Alkossunk lélegzetelállító, csodálatos színspektrumú képeket, több különböző expoziciós beállítású fotó egyesítésével.

  Roncsolásmentes módosítások Anélkül tudunk változtatásokat eszközölni egy képen, hogy nem kell felülírnunk az eredeti verziót. Módosíthatjuk a szinteket, a kontrasztot, a fényességet, stb.

  Nagy részletességű szerkesztés Pixel pontosságú képeket készíthetünk a webre, a Pixel Grid precizitást igénybe véve.

  Photoshop import és export Gond nélkül importálhatunk és exportálhatunk Adobe Photoshop file-okat, anélkül, hogy a rétegek megsérülnének.

  64 bites támogatás Akár 64 bites képeket is megnyithatunk szerkesztésre, ha a célunk a lehető legjobb szín- és képminőség.

  Képinformációk Megjeleníthetünk és exportálhatunk olyan, a képhez a tartozó információkat, mint a dátum, az idő, az exponálás, stb.

  Gyors javítások A vörösszem-effektus az egyik leggyakrabban előforduló hibajalenség az alacsony megvilágítottságú fotókon. A PhotoFix-szel könnyedén eltávolíthatjuk a vörösszem-effektust a portré fotokról.

  Objektumok eltávolítása Feltűnés nélkül távolíthatunk el nemkívánatos alakokat és elemeket a fotóinkról a clone és a patch eszközökkel

  Retusálás és helyreállítás Állítsuk vissza régi fotóink eredeti szépségét, a karcolás és a folt eltávolító eszközökkel.

  Pressure Studio A grafikus táblánkat is kalibrálhatjuk a PhotoPlus x4-hez mellékelt Pressure Studióval, így még élethűbb ecsetvonásokkal készíthetjük el csodás képeinket.

  Szövegszerkesztés A beírt szövegeket teljesebbé tehetjük különböző hatásokkal, mint például az árnyék, vagy tükröződés.

  Új felhasználói felület Töltsünk kevesebb időt azzal, hogy megtaláljuk a szükséges eszközt, a PhotPlus X4 intuitív felhasználó felületén egyértelműen és áttekinthetően jelennek meg az ikonok.

  Remek tréning anyagok A szoftverhez számos hasznos oktató videó és útmutató készült, amelyekből könnyedén elsajátítható a kezelése.

  Multi-Core támogatás Használjuk ki gépünk teljesítményét, hogy olyan gyorsan dolgozhassunk, mint még korábban soha.

  Kompatibilitás A PhotoPlus X4 ismeri az összes népszerű képformátumot, beleértve az Adobe Photoshop file-okat is.

  Gyorsbillentyűk Kedvenc eszközeinket és funkcióinkat bármelyik billentyűhöz hozzárendelhetjük.

  Katalógizálás Könnyedén eligazodhatunk az egyre nagyobbá váló képgyűjteményünkben, és gyorsabban kereshetünk rá egy fotóra, mint korábban bármikor.

  PhotoMap A családunknak és barátainknak olyan interaktív térképet készíthetünk, melyeken pontosan látszik, hogy hol készült egy adott fotó.

  Képoptimalizálás Az Export Optimiser gondoskodik arról, hogy képeink a lehető legoptimálisabb formában kerüljenek nyomtatásra vagy webre.

  Online megosztás A kedvenc fotóinkat egy gombnyomással küldhetjük el a Facebookra, és a Flickr-re.

  Nyomtatási projektek Képeinkből akár naptárakat, üdvözlőlapokat és képeslapokat és készíthetünk a mellékelt sablonok alapján.