BarTender

  Seagull Scientific BarTender 2019

  Címkék, vonalkódok, RFID címkék készítése, automatizálása és menedzselése.
  BarTender

  A Seagull Scientific több mint 30 évnyi tapasztalattal rendelkezik a vonalkódok előállítása és nyomtatása terén. A BarTender majdnem minden nyomtatási és jelölési alkalmazás tökéletes megoldása, beleértve a következőket: címék, nyomtatás és alkalmazás, közvetlen jelölés alkatrészeken és csomagoláson, intelligens kártyák kódolása, jelgyártás, stb.

  Áttekintés

  LÉTREHOZÁS

  • Bármit megtervezhetünk és kinyomathatunk a BarTenderrel, így például csomagcímkéket vagy akár raklapok feliratait is.
  • A személyre szabható űrlapok segítségével könnyedén felvihetjük a nyomtatással kapcsolatos adatokat.
  • Egységes megjelenés az intelligens sablonok használatával.

  AUTOMATIZÁLÁS

  • Nyomtatás bármilyen operációs rendszerből, böngészőből és eszközből.
  • Kifinomult alkalmazások készítése és automatizált nyomtatás weben keresztül. Adatcsere, SDK és sok minden más.

  MENEDZSMENT

  • A teljes címkézési rendszer biztosítása és működtetése központosítva történik.
  • A nyomtatás állapotát valós időben követhetjük és részletes információkat kapunk a rendszer kihasználtságáról.
  • Integráció az SAP-vel és az Oracle-lel.

   

   

   

  A BarTender három különböző kiadásban érhető el, attól függően, hogy mekkora méretű a vállalkozás mérete és a feladat nagysága.

   

   

  ENTERPRISE EDITION

  bartender_enterprise_ico.png

  AUTOMATION EDITION

  bartender_automat_ico.png

  PROFESSIONAL EDITION

  bartender_prof_ico.png

  A teljes vállalati címkéző rendszer menedzselése, biztosítása és irányítása földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül. Űrlapok, műveletek és rendszerek integrálása egy automatizált nyomtatási megoldás létrehozása érdekében. Nyomtatás adatbázisokból és táblázatokból, űrlapok létrehozása a gyorsabb adatbevitel érdekében, RFID címkék értelmezése és intelligens kártyák kezelése.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, 8.1, 8 és 7; Windows Server 2019, 2016, 2012, 2012 R2, 2008 R2
  Processzor
  Intel vagy AMD
  Memória
  8 GB
  Tárhely
  20 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Internetkapcsolat az aktiváláshoz
  • .NET Framework 4.0
  Funkciók

  Biztonságos központi menedzsment A nyomtatási műveletek kezelése, követése és menedzselése egyetlen helyről történik, függetlenül attól, hogy a használt nyomtatók fizikailag hol helyezkednek el. A BarTender támogatja a jogosultság alapú nyomtatást, a nyomtatók átirányítását, a titkosítást és a naplózást.

  Kiváló terméktámogatás A Seagull Scientific irodái és webes erőforrásai folyamatos támogatást biztosítanak az esetleges problémák elhárításához a nap 24 órájában.

  A világ legjobb vonalkód támogatása A BarTender több mint 400 előre elkészített, azonnal használatba vehető vonalkód komponenst és 60 jelképet tartalmaz, és természetesen támogatott a GS1 rendszer is.

  Adatbázisok kezelése Minimálisra csökkenthetjük a manuális adatbevitelt azzal, hogy az adatokat táblázatokból, szöveges fájlokból és adatbázisokból vesszük ki. A BarTender Database Connection Wizard segítségével szinte az összes ipari szabványnak tekinthető adatbázist becsatornázhatjuk a BarTenderbe, így az SQL-t, az Azure SQL-t, az Oracle-t, az SAP IDocs-ost és az XML alapú fájlokat. Szükség esetén pedig saját adatbázist is építhetünk a BarTender Data Builder-rel.

  Átfogó RFID támogatás A BarTender teljes körű RFID támogatást biztosít a felhasználók részére, és tartalmazza a legújabb címketípusokat, így az EPC-t (Electronic Product Code) is.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!