Foglight

  Quest Foglight

  Teljesítmény problémák monitorozása, menedzselése és megszüntetése a teljes infrastruktúrában.

  A Foglighttal nem csupán az egyes alkalmazások teljesítményét monitorozhatjuk, de gyorsan beazonosíthatjuk és megszüntethetjük a teljesítmény csökkenést az alkalmazások, az adatbázisok és a virtuális környezetek között is.

  Áttekintés

  A Foglight termékcsalád tagjai könnyedén integrálhatók a már meglévő eszközökkel, így gond nélkül monitorozhatunk gyakorlatilag bármilyen forrásból érkező adatfolyamat az infrastruktúrán belül, a beérkezett információkat pedig egységes megjelenésű, ugyanakkor személyre szabható felületen elemezhetjük. A dashboardokon az esetlegesen felmerülő problémák lekövetése és megoldása anélkül lehetséges, hogy csökkenne a termelékenység.

  Az IT környezetek egyre összetettebbé válnak heterogén felépítésük, és a növekvő számú felhasználóknak köszönhetően, így óhatatlan bizonyos esetekben a teljesítmény csökkenése. A Foglighttal lehetőségünk van előre felmérni, menedzselni és megoldani  a teljesítmény csökkenést okozó jelenségeket a teljes infrastruktúrán belül, mielőtt azok negatív hatással lehetnének a végfelhasználók munkájára.

  • A Foglight termékeket több ezer vásárló használja szerte a nagy világban a kritikus infrastruktúrák teljesítményének a monitorozására.
  • A teljesítmény csökkenéséből adódó problémák beazonosítása és megszüntetése az alkalmazások, az adatbázisok és a virtuális környezetek között.
  • Heterogén támogatás hypervisorok, webes, adatbázis és tárolási platformok részére.
  • A monitorozás kibővítése Citrix VDI, OpenStack és több más opcionális cartridge irányába.
  Funkciók

  Infrastruktúra monitorozás

  Hypervisorok, VM-ek és tárolók konfigurálásának, teljesítmények és kihasználtságának az optimalizálása úgy, hogy átláthatóvá válik a teljes virtuális infrastruktúra. Akár élőben is követhetjük az adatok áramlását, a riportokkal pedig hiteles információkkal láthatjuk el az illetékeseknek, így azok felelős döntéseket az infrastruktúra fejlesztésének a tekintetében. A különböző operációs rendszerek menedzselését és az összetett IT infrastruktúra összehangolását egyetlen, centralizált platformon keresztül végezhetjük el.

  Exchange

  Alkalmazások monitorozása

  Az alkalmazások proaktív monitorozásával növelhetjük a felhasználói elégedettséget, és növelhetjük a teljesítményt. Pontosan meghatározhatjuk a problémák forrását, és minimális üzemkimaradással orvosolhatjuk a fennakadásokat. Csökkentsük minimálisra az új alkalmazások és hardverek telepítésével járó kockázatokat, így biztosítottá válik a felhasználók elégedettsége és az infrastruktúra megbízható működése.

  Adatbázisok monitorozás

  Biztosítsuk az adatbázisok optimális működését széleskörű adatbázis monitorozással és fejlett munkamennyiség analizálással. Erősítsük meg és szabványosítsuk az adatbázisok teljesítmény menedzselését a multi-platform környezetekben, az együttműködés erősítése, a jobb szolgáltatások és az alacsonyabb költségek érdekében.

  ERP monitorozás

  Még azelőtt fedezzük fel a problémákat, és gondoskodjunk a megszüntetésükről, mielőtt azok negatív hatással lennének a kollégák munkájára. Betekintést nyerhetünk a Siebel, a PeopleSoft és az Oracle E-Business Suite rendszerek működésébe a felhasználóktól, a szervereken keresztül, egészen az adatbázisokig.