Quark Quark Publishing Platform

Integrált és egységes tartalomplatform

Integrált és egységes tartalomplatform

ÁTTEKINTÉS

A Quark Publishing Platform (QPP) NextGen egy SaaS-alapú, egységes, zártkörű CCMS megoldás, amely megszünteti a tartalomfejlesztés esetleges akadályait, és lehetővé teszi a cégek számára, hogy a tartalom automatizálásával zökkenőmentesen hajtsák végre a globális tartalmi stratégiákat az igazgatósági szintű célkitűzésekkel összhangban.

Következő generációs Microsoft Word vagy webböngésző alapú szerkesztési lehetőségek.

A QPP NextGenben a szakértőknek és szerzőknek csak az írásra kell koncentrálniuk. Egyedülálló módon választhatnak, hogy a Microsoft Word vagy egy webböngésző segítségével írnak, és nincs szükségük az XML-sémák vagy a tartalommodellezés bonyolultságának megtanulására, mivel az XML-metaadatok és a címkézés automatikusan generálódik a háttérben. Ez az összetett tartalom megírásának modern módja.

01

 

 

02

 

 

Quark Smart Content? DITA? DocBook? S1000D? Használjon bármilyen XML-sémát!

A Quarkkal szabadon használhat bármilyen XML-sémát, a műszaki vagy üzleti dokumentumokra vonatkozó követelményektől függően. Ez magában foglalja a saját egyszerűsített és testreszabható Quark Smart Content sémánkat is, amely rendelkezik az XML-adatkontextussal ahhoz, hogy az olyan AI-platformok, mint az OpenAI, komunikálhassanak velük. A QPP NextGenben akár át is konvertálhatja a tartalmakat egyik sémából a másikba.

Biztosítsa, hogy a tartalmak megfeleljenek a követelményeknek, a márkának és készen álljon a publikálásra bármilyen csatornán.

Tartalmi összetevők tárolása egy helyen történik, mely tároló megkönnyíti, gyorsabbá és pontosabbá teszi a tartalmak újboli felhasználását, az együttműködést és a személyre szabást. Ráadásul a tartalomautomatizálás és a zökkenőmentes munkafolyamatok lehetővé teszik, hogy egyszer hozzon létre egy adott tartalmat, amit aztán bármilyen csatornán és formátumban lehet közzé tenni.

03

 

 

04

 

 

Személyre szabott műszerfalak és megjelenítések a csapattagok szerepköre szerint.

A tartalomvezetők, építészek, szakterületi szakértők, szerzők, korrektorok és mások mind élvezhetik a csak nekik szóló modern felhasználói élményt, így zavartalanul koncentrálhatnak a feladataikra egészen az összetevők és szakaszok szintjéig.

Biztosítsa hosszú távon a tartalmak előállításának a stratégiáját és maximalizálja az automatizálást.

Skálázza a tartalmak előállításához tartozó műveleteket, takarítson meg időt és költségeket, és tartson lépést a digitális átalakulással az AI és az ML segítségével. Az OpenAI-val való partnerségnek köszönhetően beágyazott mesterséges intelligencia áll rendelkezésre a tartalomkereséshez és -felfedezéshez, a szuggesztív szerzőkhöz, a természetes nyelvi generáláshoz, az automatizált munkafolyamatokhoz és az elemzéshez, így valódi termék- és szolgáltatáskülönbséget biztosít a piacra lépéshez.

05

 

 

06

 

 

Lokalizált és lefordított dokumentáció létrehozása automatizált közzététellel.

A globális szabványok, szabályzatok és előírások folyamatosan változnak, és növelik a tartalmak összetettségét, különösen, ha a nyelvi fordításokat is figyelembe kell venni. A Quark zökkenőmentesen összekapcsolja az elsődleges nyelvi és megfelelőségi komponenseket a lokalizált és személyre szabott változatokkal, amelyek a CCMS-en belül elágazhatnak és kezelhetők, automatizálva a globális szintű közzétételt.

Lássa pontosan, hogyan néz ki a tartalom a közzététel előtt.

Legyen szó szabványos működési eljárásról, adatlapról vagy termékcímkéről, a QPP NextGen forradalmi funkciója lehetővé teszi, hogy csapata a közzététel jóváhagyása előtt gyorsan és pontosan megnézhesse, hogyan fog kinézni a tartalom több formátumban és csatornán, például HTML5-ben, PDF-ben és mobilalkalmazásban, javítva ezzel a láthatóságot és az együttműködést mindenki számára.

07
08

 

 

A tartalom teljesítményének valós idejű nyomon követése és a tartalom valódi megtérülésének megismerése.

A Microsoft Word vagy a webböngésző szerzői eszközében található vizuális elemzésekkel láthatja, hogyan fogyasztják a dokumentumokat, szakaszokat és tartalmi elemeket a végfelhasználók, miközben összeállítja őket. Használja fel ezeket a hasznosítható tapasztalatokat tartalmi tervének finomhangolásához, és akár annak meghatározásához is, hogy milyen tartalmakat érdemes újra felhasználni, esetleg nyugdíjazni. Kombinálja a fogyasztási és termelési mérőszámokat, hogy láthassa a tartalom valódi megtérülését, és megtudja, hogy a tartalom valóban az Ön hasznára válik-e.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram