Prezi Next

  Prezi Prezi Next

  Nem designereknek készült
  Prezi Next

  A Prezi Next a legújabb, HTML5 technológiára épülő prezentációs platformja a Prezinek, mely konzisztens és magas felbontást nyújt párbeszédes előadásaihoz, zökkenőmentes használati élménnyel. 

  Áttekintés

  Akár egy potenciális ügyfélnek pitchel, alkalmazottakat képez ki vagy üzleti tervét mutatja be, a Prezi Next segítségével emlékezetesen, párbeszédes formában adhatja át üzenetét.

   

  Könnyű nekilátni

  A dizájnerek által készített sablonokkal, milliónyi újrahasznosítható prezentációval és a Powerpoint-Prezi átalakítóval nem kell a semmiből kezdenie — kivéve, ha kifejezetten ezt szeretné!

  Könnyű személyre szabni

  Okos branding, óriási képtár és tengernyi könnyedén személyre szabható diagram, grafikon és struktúra segít abban, hogy igazán sajátjává tegye prezentációját

  Könnyű emlékezeteset alkotni

  A Prezi prezentációknak nincs párja, és nincs más prezentációs szoftver, amely ilyen lebilincselő, meggyőző és emlékezetes lenne.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 SP1 vagy újabb
  Processzor
  Intel vagy AMD
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  650 MB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Böngésző
  Apple
  Rendszer
  mac OS 10.10 vagy újabb
  Processzor
  Intel
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  650 MB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Böngésző
  Funkciók

  Válasszon sablont Minden alkalomra vannak gyönyörű sablonjaink, beleértve a marketing, sales, üzleti vagy oktatóknak és tanulóknak szánt sablonokat.

  Hasznosítson újra egy prezentációt A világhálón több millió szabadon felhasználható prezentációt találhat, melyeket újrahasznosíthat, és saját tartalmaival töltheti meg.

  Kezdje PowerPoint diáival Vannak diái? Most akár 10 perc alatt dinamikus, lehengerlő Prezi prezentációvá alakíthatja őket!

  A történetblokkok segítségével gyorsabban felépítheti mondanivalóját Spóroljon meg egy csomó időt és energiát az előre elkészített "történetblokkokkal", melyek számos hasznos formában érkeznek. Csak húzza be őket a vászonra és alakítsa őket saját igényeihez.

  A személyre szabott diagramokon életre kelnek az adatok Készítsen szemet gyönyörködtető grafikonokat és diagramokat, majd zoomoljon rájuk és szövegdobozok, képek és videók segítségével mesélje el az adatok mögött rejlő történetet!

  Az okos branding mindenre gondol A preznetációinak a cége saját színeiben kell pompáznia? Töltse fel logóját, az okos branding pedig személyre szabott színpalettát készít Önnek, melyet az összes prezentációjában felhasználhat.

  A képek és a videók segítenek a történetmesélésben Egy kép többet ér száz szónál, ezért egy könyvtárnyi vizuális segédeszközzel és egy sok funkciós képszerkesztővel szeretnénk megkönnyíteni a történetmesélést. Ráadásul a videók beillesztése és lejátszása a prezentációban is pofonegyszerű!

  Érje el közönségét bárhonnan A Prezi Next zökkenőmentes, magas felbontású távoli előadásokra képes, bármilyen eszközön, ha az internetkapcsolat adott. Nics wifi? Nem probléma. Az asztali alkalmazásból internet nélkül is előadhat. A telefonját pedig távirányítóként használhatja prezentálás közben.

  Előadói nézet Készítsen magának jegyzeteket és vázlatpontokat, melyeket csak Ön láthat előadás közben, hogy véletlenül se veszítse el a lendületet.

  Live Prezi Ossza meg prezentációját valós időben bárkivel a világon, egy egyszerű hivatkozás segítségével.

  Hangalámondás Hangalámondást is adhat a prezentáció különböző részeihez, melyeket a nézők meghallgathatnak, ahogy végignézik a prezentációt - arra az esetre, ha nem tud személyesen előadni nekik.

  Láthatja, mi volt hatásos Kövesse nyomon, mennyi időt töltenek a nézők a prezentáció egyes részein és hol időznek a legtöbbet. Láthatja, ki és mikor nézte vagy osztotta meg prezentációját, és így tudni fogja, hogyan folytassa a beszélgetést.