PipOp

  Piper PipOp

  Önálló Táblaoptimalizáló program
  PipOp

  Árakhoz kattintson ide

  Szeretné ugyanazt a bútort kevesebb anyagból elkészíteni? Szeretne kevesebb hulladékot? Nagyobb, jól felhasználható maradékokat? Szeretne több pénzt megtakarítani? Ha igen, a PipOp Önnek készült!

  Áttekintés

  PipAlg - A program lelke

  Hosszú fejlesztési és tesztelési folyamat során kifejlesztettük a PipAlg névre keresztelt algoritmust, amely a legoptimálisabb táblakiosztást biztosítja, így Ön kevesebb hulladékkal, kevesebb táblából és jobban felhasználható maradékokkal fog dolgozni!

  pipop_optimal.jpg

  5 féle kiosztási módszer közül választhat a különböző igények kielégítésére. Kicsi a hely az üzemében, nem fér be egy egész tábla hosszában? Kezdje az optimalizálást keresztvágással, és a probléma meg van oldva! Sok táblát használ, szeretne gyorsabban elkészülni a vágással? Vágjon csak hosszában, így sokkal kevesebbet kell a táblákat forgatni.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, Windows 8 vagy Windows 7
  Processzor
  Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon x2 Dual-Core
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • OpenGL kompatibilis VGA
  • Internet kapcsolat
  Funkciók

  A listakezelő

  Egyszerű feltöltés Az optimalizálandó elemek listáját könnyen feltöltheti, beállíthatja forgathatóságukat, illetve élzárásukat. A program 4 féle elzárót tud kezelni egy munkadarabon belül!

  Menthető, beolvasható listák Az optimalizálni kívánt listák könnyen elmenthetők, illetve beolvashatók. Így nem kell mindig újra feltölteni a listát, ha a későbbiekben ugyanazt a munkát szeretné kioptimalizálni.

  Lista csomagok A különböző listák összevonására is lehetőség van, így például ha sztenderd bútorokat gyárt egy pillanat alatt elkészítheti az optimalizálást, vagy hozzáadhatja egy megrendeléshez.

  pipop_listak.jpg

  A megrendeléskezelő

  Tartsa nyilván vevőit, rendszerezze megrendeléseit A PipOp program Pro változatával megrendeléseit, megrendelőit is nyilvántarthatja, így nem fog elveszni az adminisztáció útvesztőjében!

  Készítsen a megrendelőknek árajánlatot Egy gombnyomás, és máris kész az árajánlat vevőjének, így rengeteg időt, és tévedési lehetőséget takarít meg. Árajánlatát teljes mértékben személyre szabhatja, akár 10 különböző sablont is készíthet.

  Összevonható megrendelések Vegyen fel több megrendelést, és optimalizálja ki őket egyszerre! Így további anyagot spórolhat!

  Szűrhető megrendelések Megrendeléseit könnyen szűrheti dátum szerint, és ellenőrizheti, módosíthatja státusukat (új, elkezdett vagy elkészült megrendelések).

  pipop_megrend.jpg

  A nyilvántartó

  Készletnyilvántartó rendszer A PipOp szoftver képes nyilvántartani készleteit, anyagait, egy anyagtípushoz akár 3 különböző táblaméretet is hozzárendelhet. A kész optimalizálások után automatikusan frissíti készletállományát, ezért nem kell fáradnia a készletek ellenőrzésével!

  Maradékkezelő Nem csak a kész táblákat, hanem a maradékokat (anyagonként külön-külön!) is nyilvántartja, és sorszámozza programunk. A következő optimalizáláshoz, amennyiben Ön engedélyezi, automatikusan fel is használja ezen elemeket, így semmi sem vész kárba! Természetesen Ön állíthatja be, hogy milyen méretű anyag számít már maradéknak, és mi lesz hulladék. Még az is beállítható, a maradékokat milyen kihasználtsági fok felett használja fel.

  Leltár készítés Egy gombnyomással készíthet leltárt excel tálblázatba, amit könnyedén ki is nyomtathat.

  pipop_nyilvan.jpg

  Számos beállítási, testreszabási lehetőség

  • Etikett beállítások, állítható betűméretek és alapbeállítások
  • Állítható vágás tulajdonságok, vágás árazás
  • Táblakiosztási beállítások, automata árkalkuláció, statisztikák
  • Árajánlat megrendelésre könnyen, személyre szabhatóan