Piper 3D

  Piper Piper 3D

  A leggyorsabb módja a látványtervezésnek és gyártás-előkészítésnek
  Piper 3D

  Árakhoz kattintson ide

  A Piper 3D egy komplex, mégis könnyen kezelhető és felhasználóbarát látványtervező program. Segítségével fantasztikus látványterveket, méretezett rajzokat, elemlistát és árajánlatot is készíthet. A vevők meggyőzése könnyebben fog menni, mint gondolná.

  Áttekintés

  Segítségével akár egy kávészünetnyi idő alatt berendezheti a kívánt helyiséget, élethű látványtervet készíthet róla, pontos árajánlatot adhat, és ha gyártással is foglalkozik, megkaphatja a teljes alkatrészlistát, műhelyrajzokat, optimalizált szabástérképet is.

  Hogy ez mit jelent? Röviden azt, hogy a Piper 3D látványterveivel könnyebben leveheti vevőit a lábukról, így több megrendelésre tehet szert, majd az automatizált gyártás-előkészítésnek köszönhetően akár napokkal hamarabb teljesítheti a megrendelést.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, Windows 8 vagy Windows 7
  Processzor
  Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon x2 Dual-Core
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • OpenGL kompatibilis VGA
  • Internet kapcsolat
  Funkciók

  Valósághű megjelenítés Ma már nem elég jó minőséget jó áron adni, sokkal több kell a vevő meggyőzéséhez. Ebben hatalmas segítség a Piper 3D. A rossz minőségű számítógépes grafikák és a kézi rajzok ideje lejárt, készítsen fotó minőségű látványterveket. Ezt már több, mint 500 ügyfelünk bizonyította.

  piper3d_konyha_visual.jpg

  Egyszerű kezelés A Piper 3D használatához nem szükséges semmiféle számítástechnikai tudás, sem más programok ismerete. Mi egy saját rendszert fejlesztettünk ki, melynek egyik fő célja az, hogy mindenki számára érthető, könnyen kezelhető legyen.

  Gyorsaság Azt gondolja egy látványterv elkészítése felemésztené az összes idejét? Téved. Egy kis tapasztalattal akár percek alatt összeállíthat egy szép tervet, ami kézi rajzzal, vagy más programokkal lehetetlen lenne.

  Dinamikus méretezés Rendszerünk hatalmas előnye, hogy a tárgyak, bútorok mérete pofonegyszerűen, és precízen változtatható, minden dimenzióban. Az Ön keze tényleg nem lesz megkötve, semmiben.

  Módosítások automatikus követése Változtasson bármit a méreteken, színeken, az anyagok vastagságán, frontokon stb., az elem és árlista egyből, és automatikusan frissül. Természetesen az összes gyártási információval együtt.

  piper3d_butor.jpg

  Változtatható minták, színek Cserélje le látványtervének frontmintáját, korpusszínét, munkalapját stb.  egy gombnyomással. A Piper 3D egyből újra rajzolja a látványt a változtatásokkal. A középső fiók színét szeretné módosítani a jobb oldali kamraszekrényen? Szeretné, ha az egyik fogantyúja két centivel lejjebb lenne? Semmi akadálya, mindent kénye-kedve szerint módosíthat.

  Személyre szabható enteriőr Állítsa be ízlése szerint a fal, csempe, padló, és akár a kiegészítő tárgyak színét is. Helyezzen el tetszőleges képeket a falakon, vagy egyedi kilátást az ablakokba. Díszítse fel szobáját virágokkal, töltse fel poharát egy jó tokajival.

  Állítható fények Egy jó látványterv készítéséhez elengedhetetlen a fények megfelelő beállítása is. Programunkkal kezelheti a különböző fénycsatornákat, állíthatja a fények erősségét, színét, irányát stb.

  Nem kell bajlódnia az összesítéssel A Piper 3D pillanatok alatt ad Önnek egy árkalkulációt a berendezett szobáról, nem kell  foglalkoznia vele, így sok időt, és hibalehetőséget spórol meg magának!
   

  piper3d_ajanlat_thmb.jpg

  Kinek ajánljuk?
  • Mindenkinek, aki bútorgyártással, forgalmazással, belsőépítészettel foglalkozik.
  • Főleg azoknak, akik nem szeretnék évekig tanulni a szakmájukhoz nélkülözhetetlen látványtervezést, akik nem akarnak órákat tölteni egy-egy bútor megtervezésével, vagy napokat egy helyiség berendezésével.
  • Olyan tervezőknek, akik vevőik kéréseit gyorsan, és pontosan le szeretnék követni, akik inkább számolgatás nélkül adnának árajánlatot, és könnyen olyan látványtervet készítenének, amivel garantált a megrendelés.