Perfect Layers

  onOne Perfect Layers 2

  Fotók kombinálása végtelen variációban
  Perfect Layers

  A Perfect Layers gyors, egyszerű és megfizethető megoldás a rétegezett file-ok létrehozására.

  Áttekintés

  A Perfect Layers használható, mint plugin a Lightroomban és az Aperture-ben, de akár önnálló alkalmazásként is futtathatajuk. Az összes Perfect Layers-ben létrehozott file megnyitható és szerkeszthető a Photoshopban is, így egy még rugalmasabb munkafolyamatot hozhatunk létre.

  A Perfect Layers-zel megváltoztathatjuk az égboltot, kombinálatunk több expoziciót, vagy egyesíthetünk több képet a beépített keverési módokkal. A Perfect Layers segít nekünk abban, hogy megvalósíthassuk az elképzeléseinket dolgozzunk a Lightroomban, az Aperture-ben vagy akár a Photoshopban.


  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7
  Processzor
  Intel Core 2 Duo, Xeon vagy jobb
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • OpenGL 2.0 kompatibilis videokártya, legalább 256 MB RAM-mal
  • Adobe Flash Player 10.0 vagy újabb
  • Microsoft .NET Framework 2 vagy újabb
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.5, 10.6 vagy 10.7
  Processzor
  Intel Core 2 Duo, Xeon vagy jobb
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • OpenGL 2.0 kompatibilis videokártya, legalább 256 MB RAM-mal
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz
  Funkciók

  A Perfect Layers lehetővé teszi, hogy létrehozzunk, megnyissunk vagy egyesítsünk rétegezett Photoshop file-okat, amikkel dolgozhatunk a Lightroomban vagy az Aperture-ben.

  A rétegek keverése, egyesítése a Perfect Layers legfontosabb erőssége. A keverési módok megváltoztatásával módosíthatjuk a kép fényerejét, a kontrasztot, és a színeket, melynek eredményeképp drámai mértékű változásokat érhetünk el akár egy egyszerű képen is. Az effektek erőssége változtatható az átlátszóság módosításával.

  A MaskingBrush és a MaskingBug eszközökkel kontrollálhatjuk az egyes rétegek láthatóságát. A rétegelt maszkokoz hasonlóan felfedhetjük vagy elrejthetjük egy-egy réteg különböző részeit. A MaskingBuggal gyorsan hozhatunk létre gradiens maszkokat a különböző képi hatások elérése érdekében. A két eszköz képes együttműködni, non-destruktívak, és az általuk létrehozott változások tovább szerkeszthetők a Photoshopban vagy a Photoshop Elements-ben. A szoftver kompatibilis a Wacom tábláival is, az ecset mérete és az átlátszóség attól függ, hogy mennyire erősen nyomjuk meg a tollat a táblán.

  A Retouch ecsettel automatikusan eltünthetők a foltok. Ez egy tökéletes megoldás a gyors korrigálásokhoz. A Retouch Brush képes eltűntetni a port, az erősebb karcolásokat és a kép egyéb szennyeződéseit.
   

  You must install the Flash Player Plug-In in order to view this content.

  A File Browser-ben gyorsan megtalálhatjuk a szükséges file-okat. Egyszerre akár több böngésző ablak is nyitva lehet, így egyszerre több különböző elemet is megtalálhatunk a készülő kompozicióhoz.