Perfect Effects

  onOne Perfect Effects 3

  Professzionális megjelenésű képek készítése
  Perfect Effects

  A Perfect Effects azért készült, hogy a fotósok még gyorsabban és nagyobb hatásfokkal készítsenek lenyügöző hatású képeket.

  Áttekintés

  A Perfect Effects 3 magába foglal egy teljes készletet professzionális minőségű fotós effektekből, melyek eredményét előnézetben is megtekinthetjük alkalmazásuk előtt. Az előnézeti képet akár teljes képernyőn is megtekinthetjük, így a feldolgozás alatt álló képet a lehető legjobb formájában is megvizsgálhatjuk. Egyszerre akár több effektust alkalmazhatunk, így alkotva egyedi megjelenést.

  A Perfect Effects 3 az effektusok egymásba ágyazásának ötletét tovább vitte az új keverési opciókkal, amik még nagyobb kontrollt biztosítanak az effektek kombinálása felett. Ezek a fejlett eszközök annak a lehetőségét is biztosítják, hogy egy-egy effektet csak egy adott színen vagy tonális skálán alkalmazzunk.

  A Perfect Effects 3 bárhol a rendelkezésünkre állhat. Használhatjuk pluginként a Lightroomban, az Aperture-ben és a Photoshopban, de használhatjuk önálló alkalmazásként is.


  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7
  Processzor
  Intel Core 2 Duo, Xeon vagy jobb
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • OpenGL 2.0 kompatibilis videokártya, legalább 256 MB RAM-mal
  • Adobe Flash Player 10.0 vagy újabb
  • Microsoft .NET Framework 2 vagy újabb
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.5, 10.6 vagy 10.7
  Processzor
  Intel Core 2 Duo, Xeon vagy jobb
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • OpenGL 2.0 kompatibilis videokártya, legalább 256 MB RAM-mal
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz
  Funkciók

  Az új Live Preview segítségével időt takaríthatunk meg, és felturbózhatjuk a kreatívitásunkat. Ezentúl nem kell arra várnunk, hogy a gép kiszámoljon egy-egy effektet, azonnal megtekinthetjük a végeredményt. A Liv Preview ablakban real time követhetjük, hogy a paraméterek megváltoztatása milyen várható eredménnyel jár. Ez egy remek módszer arra is, hogy felfedezzük milyen lehetőségek rejlenek a Perfect Effects által biztosított több száz effektusban.

  You must install the Flash Player Plug-In in order to view this content.

  Ezentúl még nagyobb kreatív kontrollt gyakorolhatunk az effektusok alkalmazásán, és azon, hogy hogyan álljanak össze egy képen belül. Egy adott effektus összes paraméterét beállíthatjuk az új Manual Control panelekkel. Nem csupán egy adott paraméter erősségét, de a színt, a tónust és a textúrát is. Így nem csupán abban lehetünk biztosak, hogy egy adott effekt pontosan olyan lesz, mint amilyennek elképzeltük, de teljesen egyedi hatásokat is létrehozhatunk.