Office 2021 Otthoni és diákverzió

  Microsoft Office 2021 Otthoni és diákverzió

  Hatékonyságnövelő felhő a munkában és azon kívül
  Office 2021 Otthoni és diákverzió

  Alapvető eszközök minden feladathoz. Az Office 2021 Otthoni és diákverzió olyan diákok és családok számára készült, akik a klasszikus Office-alkalmazásokat (Word, Excel és PowerPoint) szeretnék használni Windows 11 vagy Windows 10 rendszeren. Egyszeri vásárlással szerezhető be, és 1 PC-re vagy Macre telepíthető otthoni vagy iskolai használatra.

  Áttekintés

  Növelje hatékonyságát alkalmazásokkal, amelyek segítik az alkotásban, kapcsolattartásban és megosztásban, bárhol is jár:

  • Kiváló minőségű jelentéseket, esszéket és osztálybemutatókat hozhat létre intelligens támogatási funkciókkal a Word, az Excel és a PowerPoint programban
  • Az Outlook hirdetésektől mentes levelezést és naptárkezelést biztosít

   

   

  Az Office 2021 Otthonis és diákverzió a következőket teszi lehetővé:

  •  Egyszeri vásárlás 1 PC-re vagy Mac gépre
  • A Word, Excel és PowerPoint klasszikus, 2021-es verziói
  • Díjmentes Microsoft-támogatás az első 60 napon
  app_icon_word_02.png

  Word

  Lenyűgöző dokumentumokat hozhat létre, és a beépített intelligens funkciókkal fejlesztheti íráskészségét.

  app_icon_excel.png

  Excel

  Egyszerűbbé teheti az összetett adatokat, és könnyen olvasható számolótáblákat hozhat létre.

  app_icon_powerpoint.png

  PowerPoint

  Egyszerűen készíthet letisztult, látványos bemutatókat.

  app_icon_onenote.png

  OneNote

  Egyetlen keresztfunkcionális jegyzetfüzet teljesíti az összes jegyzetelési igényét.

  app_icon_outlook.png

  Outlook

  Egyetlen helyen kezelheti az e-mailjeit, a naptárát, a feladatait és a névjegyeit.

  app_icon_teams.png

  Teams

  Mindenkit összehívhat egy helyre, ahol találkozhatnak, cseveghetnek, telefonálhatnak és együttműködhetnek.

  app_icon_onedrive.png

  OneDrive

  Fájlokat és fényképeket menthet, elérhet, szerkeszthet és megoszthat bárhonnan.

   

  Akadálymentesség iránti elkötelezettség

  Az Office 2021 kialakításának köszönhetően a képességeitől függetlenül mindenkinek segít abban, hogy bármilyen eszközről hatékonyabban és aktívabb részvétellel tudjon dolgozni.

  Prémium kreatív tartalmak

  Rengeteg díjmentes tartalomhoz férhet hozzá, köztük különféle sablonokhoz, Stock fotókhoz, ikonokhoz és betűtípusokhoz.

  Folyamatos technikai támogatás

  Nem találja a választ? Csevegésen vagy telefonon keresztül azonnal elérhető technikai támogatással segítünk.

   

  office_365_compare.png

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows Server 2019, Windows Server 2016
  Processzor
  1.6 GHz vagy gyorsabb, kétmagos
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1280x768
  Egyéb
  • .NET 3.5 vagy 4.6
  • DirectX 9.0 kompatibilis VGA
  Apple
  Rendszer
  A három aktuális macOS verzió valamelyike
  Processzor
  Intel
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  10 GB
  Képernyő
  1280x800
  Funkciók

  Word

  Dokumentumokból weblapok Közzé szeretne tenni egy hírlevelet vagy dokumentumot, hogy mások is láthassák? Word-dokumentumát egyszerűen weblappá alakíthatja.

  Valós idejű fordítás egy kattintással Világszerte együttműködhet munkatársaival. Egyetlen kattintással lefordíthatja az idegen nyelven írt dokumentumokat.

  A dokumentumok új dimenziói Térhatású modellek beillesztésével kreatívabb könyvismertetőket, nonprofit bemutatókat vagy bármilyen más típusú dokumentumokat készíthet.

  A megírt szöveg egyszerű ellenőrzése és elolvasása A tartalom felolvastatásával könnyedén kiszúrhatja a hibákat. A Taneszközök modullal fejlesztheti a szövegértési képességeit.

  Kutatás a dokumentum elhagyása nélkül Mostantól még egyszerűbben keresheti meg a használni kívánt forrásokat. A munkaablakban olvashatja el a cikkeket, így semmi sem vonja el a figyelmét az írásról.

  Az íráskészség tökéletesítése A Microsoft Szerkesztő nemcsak helyesírás-ellenőrzést és nyelvi ellenőrzést végez, hanem a magabiztosabb írásban is segít. Intelligens javaslatokat kaphat a Word Áttekintés a Szerkesztőben paneljén, ezenkívül a Szerkesztő a dokumentumokban, az e-mailekben és a weben is segíteni tud.

  Tökéletes önéletrajz az álommunka megszerzéséhez A LinkedIn önéletrajzsegédjével2 impozánsabb önéletrajzokat készíthet. Testre szabhatja önéletrajzát a LinkedIn több millió állásajánlata alapján, majd pályázhat, vagy kapcsolatba léphet az állásközvetítőkkel a LinkedInen.

  Excel

  Intelligens funkciókkal kiegészítve kezdőknek és haladóknak Az Excel a felhasználói mintákból tanulva rendszerezi az adatokat, amivel időt takarít meg Önnek. A számolótáblákat sablonokból vagy nulláról kezdve is könnyedén elkészítheti, a számításokat pedig modern képletekkel végezheti el.

  Jobban áttekinthető adatok Az új diagramokkal és grafikonokkal látványos módon mutathatja be az adatokat, a közöttük lévő összefüggések megértését pedig formázással, értékgörbékkel és táblázatokkal segítheti elő. Egyetlen kattintással készíthet előrejelzést, és megjósolhatja a trendeket.

  Hatékonyabb együttműködés Ha munkafüzetét megosztja másokkal, a valós idejű együttműködésnek köszönhetően mindig a legújabb verzión dolgozhatnak, így gyorsabban haladhatnak a munkával. A Microsoft 365-tel mobileszközről, asztali számítógépről és az internetről is szerkeszthetők az Excel-fájlok.

  Analóg számolótáblák készítése digitálisan fényképezéssel Közvetlenül a fotókból is felveheti az adatokat az Excelbe. Ha az Excel appot használja, csak fényképezze le a kinyomtatott adattáblát androidos vagy iPhone készülékével, és máris automatikusan egy teljes mértékben szerkeszthető Excel-táblává konvertálhatja a képet. Ennek az új képfelismerő funkciónak köszönhetően többé nem kell manuálisan bevinnie a kinyomtatott adatokat.

  Csatlakozás a megbízható Power BI-adatforrásokhoz Az adattípusok gyűjteményén keresztül felfedezheti a rendelkezésre álló Power BI-táblázatokat, és élő, megbízható, közvetlenül a Power BI-ból származó adatokhoz csatlakozhat.

  PowerPoint

  A diák megtervezése minden eddiginél egyszerűbb A PowerPoint Tervező és Ötletek funkciójával jól megtervezett, hatásos diákat készíthet.

  A 3D nem csak a filmeké Mostantól egyszerűen beszúrhat térhatású objektumokat és beágyazott animációkat közvetlenül a PowerPoint-diákba saját fájljaiból vagy egy tartalomtárból.

  Természetes interakció hang, érintés és szabadkézi elemek használatával Egyszerűen elhelyezhet szabadkézi elemeket a diákon, majd pillanatok alatt szöveggé alakíthatja a kézírásos jegyzeteket, illetve tökéletesítheti a kézzel rajzolt alakzatokat.

  A következő bemutató tökéletesítése Az Előadói trénerrel elpróbálhatja az előadást, és a mesterséges intelligencia jóvoltából javaslatokat kaphat sok más mellett a tempóra és a szóhasználatra vonatkozóan.

  Összehangolt munka Mindig tudhatja, hogy éppen hol tart a szerkesztési folyamatban. Az Amíg Ön távol volt funkcióval nyomon követheti a mások által a diákon elvégzett friss módosításokat,

  OneNote

  Rendezett világ A szakaszokra és lapokra osztható jegyzetfüzetekben egyszerű a rendszerezett munka. A könnyen használható navigáció és keresés segítségével mindig megtalálhatja a jegyzeteit.

  Összeszedheti a gondolatait, és lenyűgözően alkothat A jegyzeteket gépelt és kézírásos feliratokkal is elláthatja, vagy kiemelheti őket. A minden eszközön használható OneNote mindig kéznél van, ha ihletet kap.

  Megosztás és együttműködés A nagy szellemek nem mindig találkozhatnak, de a OneNote-ban megoszthatják egymással az ötleteiket, és közösen alkothatnak.

  Outlook

  Levelezés, naptárak és névjegyek – minden egy helyen Hatékonyan dolgozhat, mert együtt, egy helyen érheti el az e-maileket, a naptárt, a névjegyeket, a feladatokat stb. Az Office integrációjának köszönhetően közvetlenül a OneDrive-ról megoszthatja a mellékleteket, elérheti a névjegyeket, és megtekintheti a LinkedIn-profilokat.

  Rendezettség fenntartása és előre tervezés Közvetlenül a naptárból foglalhat le konferenciatermeket, és követheti nyomon az értekezlet-meghívásokra adott válaszokat. A naptárak megosztásával láthatja, hogy mikor érnek rá a munkatársai, ami megkönnyíti a tervezést és az időbeosztás összehangolását.

  Megbízható biztonság Nyugalmat lelhet a nagyvállalati színvonalú biztonsági funkciókkal, amelyek a világ legnagyobb szervezetei közül soknak elnyerték a bizalmát. Az Outlook éjjel-nappal védi a bizalmas adatokat anélkül, hogy bármiben akadályozná Önt.

  Intelligencia az Ön szolgálatában Az Outlook megelőlegezi a szükségleteit. Az utazásokat és a kifizetendő számlákat automatikusan felveszi a naptárba, és intelligens emlékeztetőkkel segíti Önt, hogy semmiről se maradjon le. A kereséssel gyorsan megtalálhatja az információkat.

  Teams

  Több lehetőség a Microsoft Teamszel Folyamatosan kapcsolatban maradhat, és bármikor hozzáférhet a megosztott tartalmakhoz közös tanulás, tervezés és innováció céljából.

  Természetes kapcsolattartás Egyszerűen, egyetlen helyről cseveghet, folytathat hívásokat és oszthat meg videókat, így könnyedén tarthatja a kapcsolatot azokkal, akik fontos szerepet töltenek be az életében.

  Együtt nagyot alkothatnak Mivel a megosztott dokumentumok és fájlok mindig elérhetők, a közös fejlődés érdekében Ön bármikor létrehozhat és megoszthat tartalmakat, és akkor folytathat eszmecserét másokkal, amikor csak szeretne.

  Legyen tájékozott Ha az összes szükséges hasznos app és funkció a rendelkezésére áll, koncentráltabban és hatékonyabban dolgozhat.

  OneDrive

  Hozzáférés bárhonnan A Microsoft 365-ben, így például a Microsoft Teamsben, könnyedén tárolhatja, elérheti és felfedezheti személyes és megosztott fájljait, minden eszközéről. Offline szerkesztései automatikusan szinkronizálódnak a következő alkalommal, amikor csatlakozik.

  Gördülékeny együttműködés Hatékonyabban és okosabban dolgozhat a szervezetén belüli és kívüli személyekkel. Biztonságosan oszthat meg fájlokat és dolgozhat együtt másokkal valós időben a Word, az Excel és a PowerPoint alkalmazásban az interneten, mobileszközön és asztali számítógépen is.

  Kötetlen mobilitás A OneDrive mobilappal útközben is létrehozhat, megtekinthet, szerkeszthet és megoszthat fájlokat. Egyszerűen rögzítheti a rajztáblákat, és beszkennelheti a munkahelyi nyugtákat, névjegykártyákat és más papíralapú dokumentumokat a biztonságos tárolásukhoz.

  Biztonsági beállítások A OneDrive-val biztonsági másolatot készíthet a fájljairól és gondoskodhat a védelmükről. Egyszerűen helyreállíthatja a véletlenül törölt vagy rosszindulatú támadásnak áldozatul esett fájlokat, a rendszergazdák pedig a biztonsági házirendek kezelésével hozzájárulhatnak az információk biztonságának megőrzéséhez.