Microsoft Microsoft 365 Vállalati alapverzió

Hatékonyságnövelő felhő a munkában és azon kívül

Hatékonyságnövelő felhő a munkában és azon kívül

ÁTTEKINTÉS

A sok más mellett az alkotáshoz és a kapcsolattartáshoz szükséges eszközökkel megvalósíthatja az üzleti ölteleit.

Az új Microsoft 365-alkalmazás

A Microsoft 365-alkalmazás helyet ad az összes kedvenc hatékonyságnövelő appjának és tartalmának. Új a megjelenése és a neve, de minden benne van, amit kedvelt az Office-appban, ezenkívül intelligens funkciók segítik a létrehozást, megosztást és együttműködést, mindezt egyetlen helyen.

 

app_icon_word_02.png

Word

Lenyűgöző dokumentumokat hozhat létre, és a beépített intelligens funkciókkal fejlesztheti íráskészségét.

app_icon_excel.png

Excel

Egyszerűbbé teheti az összetett adatokat, és könnyen olvasható számolótáblákat hozhat létre.

app_icon_powerpoint.png

PowerPoint

Egyszerűen készíthet letisztult, látványos bemutatókat.

app_icon_teams.png

Microsoft Teams

Mindenkit összehívhat egy helyre, ahol találkozhatnak, cseveghetnek, telefonálhatnak és együttműködhetnek.

app_icon_outlook.png

Outlook

Egyetlen helyen kezelheti az e-mailjeit, a naptárát, a feladatait és a névjegyeit.

app_icon_onedrive.png

OneDrive

Fájlokat és fényképeket menthet, elérhet, szerkeszthet és megoszthat bárhonnan.

microsoft_app_defender_ico_100x100.png

Microsoft Defender

Könnyen használható biztonsági app egyéni felhasználóknak és családoknak.

microsoft_app_sharepoint_ico_100x100.png

Sharepoint

Csoportwebhelyeket hozhat létre információk, fájlok és erőforrások megosztásához.

microsoft_app_exchange_ico_100x100.png

Exchange

Az üzleti szintű levelezéssel és naptárkezeléssel intelligensebben dolgozhat.

app_icon_onenote.png

OneNote

Egyetlen keresztfunkcionális jegyzetfüzet teljesíti az összes jegyzetelési igényét.

 

 

 

 

A mai munkamódszereknek megfelelő, zökkenőmentes együttműködés

A Microsoft 365 segítségével intelligensebben és gyorsabban dolgozhat: a benne található eszközökkel fejlesztheti és működtetheti a vállalkozását, kapcsolatban maradhat az ügyfelekkel, és védelmet biztosíthat az adatainak.

microsoft_365_business_table_01.jpg

A felhőbeli együttműködés és kommunikáció alapfeltételei

A Microsoft 365-alkalmazásokkal ügyfélértekezleteket foglalhat le, kommunikálhat az ügyfelekkel, és – távolról vagy a helyszínen – együttműködhet a csapattársaival.

Hatékonyságnövelő megoldások a produktívabb és gyorsabb munkához

A dokumentumok létrehozásához, eléréséhez és szerkesztéséhez, a fájlok tárolásához és a csapatával való megosztásához, valamint a projektek nyomon követéséhez szükséges eszközökkel fejlesztheti és piacképessé teheti a vállalkozását.

microsoft_365_business_table_02.jpg
microsoft_365_business_table_03.jpg

Nagyvállalati szintű biztonság, a cég méretétől függetlenül

A mindig naprakész biztonsági technológiával megvédheti a legfontosabb adatait – az e-mail-fiókoktól és az ügyféladatoktól a csapat által használt eszközökig.

 

 
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Word

Dokumentumokból weblapok Közzé szeretne tenni egy hírlevelet vagy dokumentumot, hogy mások is láthassák? Word-dokumentumát egyszerűen weblappá alakíthatja.

Valós idejű fordítás egy kattintással Világszerte együttműködhet munkatársaival. Egyetlen kattintással lefordíthatja az idegen nyelven írt dokumentumokat.

A dokumentumok új dimenziói Térhatású modellek beillesztésével kreatívabb könyvismertetőket, nonprofit bemutatókat vagy bármilyen más típusú dokumentumokat készíthet.

A megírt szöveg egyszerű ellenőrzése és elolvasása A tartalom felolvastatásával könnyedén kiszúrhatja a hibákat. A Taneszközök modullal fejlesztheti a szövegértési képességeit.

Kutatás a dokumentum elhagyása nélkül Mostantól még egyszerűbben keresheti meg a használni kívánt forrásokat. A munkaablakban olvashatja el a cikkeket, így semmi sem vonja el a figyelmét az írásról.

Az íráskészség tökéletesítése A Microsoft Szerkesztő nemcsak helyesírás-ellenőrzést és nyelvi ellenőrzést végez, hanem a magabiztosabb írásban is segít. Intelligens javaslatokat kaphat a Word Áttekintés a Szerkesztőben paneljén, ezenkívül a Szerkesztő a dokumentumokban, az e-mailekben és a weben is segíteni tud.

Tökéletes önéletrajz az álommunka megszerzéséhez A LinkedIn önéletrajzsegédjével2 impozánsabb önéletrajzokat készíthet. Testre szabhatja önéletrajzát a LinkedIn több millió állásajánlata alapján, majd pályázhat, vagy kapcsolatba léphet az állásközvetítőkkel a LinkedInen.

Excel

Intelligens funkciókkal kiegészítve kezdőknek és haladóknak Az Excel a felhasználói mintákból tanulva rendszerezi az adatokat, amivel időt takarít meg Önnek. A számolótáblákat sablonokból vagy nulláról kezdve is könnyedén elkészítheti, a számításokat pedig modern képletekkel végezheti el.

Jobban áttekinthető adatok Az új diagramokkal és grafikonokkal látványos módon mutathatja be az adatokat, a közöttük lévő összefüggések megértését pedig formázással, értékgörbékkel és táblázatokkal segítheti elő. Egyetlen kattintással készíthet előrejelzést, és megjósolhatja a trendeket.

Hatékonyabb együttműködés Ha munkafüzetét megosztja másokkal, a valós idejű együttműködésnek köszönhetően mindig a legújabb verzión dolgozhatnak, így gyorsabban haladhatnak a munkával. A Microsoft 365-tel mobileszközről, asztali számítógépről és az internetről is szerkeszthetők az Excel-fájlok.

Analóg számolótáblák készítése digitálisan fényképezéssel Közvetlenül a fotókból is felveheti az adatokat az Excelbe. Ha az Excel appot használja, csak fényképezze le a kinyomtatott adattáblát androidos vagy iPhone készülékével, és máris automatikusan egy teljes mértékben szerkeszthető Excel-táblává konvertálhatja a képet. Ennek az új képfelismerő funkciónak köszönhetően többé nem kell manuálisan bevinnie a kinyomtatott adatokat.

Csatlakozás a megbízható Power BI-adatforrásokhoz Az adattípusok gyűjteményén keresztül felfedezheti a rendelkezésre álló Power BI-táblázatokat, és élő, megbízható, közvetlenül a Power BI-ból származó adatokhoz csatlakozhat.

PowerPoint

A diák megtervezése minden eddiginél egyszerűbb A PowerPoint Tervező és Ötletek funkciójával jól megtervezett, hatásos diákat készíthet.

A 3D nem csak a filmeké Mostantól egyszerűen beszúrhat térhatású objektumokat és beágyazott animációkat közvetlenül a PowerPoint-diákba saját fájljaiból vagy egy tartalomtárból.

Természetes interakció hang, érintés és szabadkézi elemek használatával Egyszerűen elhelyezhet szabadkézi elemeket a diákon, majd pillanatok alatt szöveggé alakíthatja a kézírásos jegyzeteket, illetve tökéletesítheti a kézzel rajzolt alakzatokat.

A következő bemutató tökéletesítése Az Előadói trénerrel elpróbálhatja az előadást, és a mesterséges intelligencia jóvoltából javaslatokat kaphat sok más mellett a tempóra és a szóhasználatra vonatkozóan.

Összehangolt munka Mindig tudhatja, hogy éppen hol tart a szerkesztési folyamatban. Az Amíg Ön távol volt funkcióval nyomon követheti a mások által a diákon elvégzett friss módosításokat.

Microsoft Teams

Több lehetőség a Microsoft Teamszel Folyamatosan kapcsolatban maradhat, és bármikor hozzáférhet a megosztott tartalmakhoz közös tanulás, tervezés és innováció céljából.

Természetes kapcsolattartás Egyszerűen, egyetlen helyről cseveghet, folytathat hívásokat és oszthat meg videókat, így könnyedén tarthatja a kapcsolatot azokkal, akik fontos szerepet töltenek be az életében.

Együtt nagyot alkothatnak Mivel a megosztott dokumentumok és fájlok mindig elérhetők, a közös fejlődés érdekében Ön bármikor létrehozhat és megoszthat tartalmakat, és akkor folytathat eszmecserét másokkal, amikor csak szeretne.

Legyen tájékozott Ha az összes szükséges hasznos app és funkció a rendelkezésére áll, koncentráltabban és hatékonyabban dolgozhat.

Outlook

Levelezés, naptárak és névjegyek – minden egy helyen Hatékonyan dolgozhat, mert együtt, egy helyen érheti el az e-maileket, a naptárt, a névjegyeket, a feladatokat stb. Az Office integrációjának köszönhetően közvetlenül a OneDrive-ról megoszthatja a mellékleteket, elérheti a névjegyeket, és megtekintheti a LinkedIn-profilokat.

Rendezettség fenntartása és előre tervezés Közvetlenül a naptárból foglalhat le konferenciatermeket, és követheti nyomon az értekezlet-meghívásokra adott válaszokat. A naptárak megosztásával láthatja, hogy mikor érnek rá a munkatársai, ami megkönnyíti a tervezést és az időbeosztás összehangolását.

Megbízható biztonság Nyugalmat lelhet a nagyvállalati színvonalú biztonsági funkciókkal, amelyek a világ legnagyobb szervezetei közül soknak elnyerték a bizalmát. Az Outlook éjjel-nappal védi a bizalmas adatokat anélkül, hogy bármiben akadályozná Önt.

Intelligencia az Ön szolgálatában Az Outlook megelőlegezi a szükségleteit. Az utazásokat és a kifizetendő számlákat automatikusan felveszi a naptárba, és intelligens emlékeztetőkkel segíti Önt, hogy semmiről se maradjon le. A kereséssel gyorsan megtalálhatja az információkat.

OneDrive

Hozzáférés bárhonnan A Microsoft 365-ben, így például a Microsoft Teamsben, könnyedén tárolhatja, elérheti és felfedezheti személyes és megosztott fájljait, minden eszközéről. Offline szerkesztései automatikusan szinkronizálódnak a következő alkalommal, amikor csatlakozik.

Gördülékeny együttműködés Hatékonyabban és okosabban dolgozhat a szervezetén belüli és kívüli személyekkel. Biztonságosan oszthat meg fájlokat és dolgozhat együtt másokkal valós időben a Word, az Excel és a PowerPoint alkalmazásban az interneten, mobileszközön és asztali számítógépen is.

Kötetlen mobilitás A OneDrive mobilappal útközben is létrehozhat, megtekinthet, szerkeszthet és megoszthat fájlokat. Egyszerűen rögzítheti a rajztáblákat, és beszkennelheti a munkahelyi nyugtákat, névjegykártyákat és más papíralapú dokumentumokat a biztonságos tárolásukhoz.

Biztonsági beállítások A OneDrive-val biztonsági másolatot készíthet a fájljairól és gondoskodhat a védelmükről. Egyszerűen helyreállíthatja a véletlenül törölt vagy rosszindulatú támadásnak áldozatul esett fájlokat, a rendszergazdák pedig a biztonsági házirendek kezelésével hozzájárulhatnak az információk biztonságának megőrzéséhez.

Sharepoint

Közös naptárak vezetése Egyszerűen követhető, melyik alkalmazott hol van éppen, mikor fog ráérni. Microsoft Office integráció eredményeképp felvehető megosztott naptárként a Microsoft Outlook programba, és a megtekintés mellett onnan közvetlenül szerkeszthető is.

Közös feladatlisták vezetése A felmerülő feladatokat megosztott listába felvezetve az alkalmazottak magukhoz rendelhetik azokat, ily módon automatizálva a feladatkiosztást, és egyszerűsítve a követést. Szintén felvehető megosztott feladatlistaként a Microsoft Outlook programba, és a megtekintés mellett onnan közvetlenül szintén szerkeszthető.

Közös névjegyzékek vezetése Lehetővé teszi a vállalat ügyfelei és partnerei névjegyeinek közös nyilvántartását. Szintén felvehető megosztott névjegyzékként a Microsoft Outlook programba, és a megtekintés mellett onnan közvetlenül szintén szerkeszthető.

Dokumentumtárak A közös használatú dokumentumok egyszerű eléréséhez és szerkesztéséhez. A dokumentumok verziózhatók. A szerkesztési ütközések megelőzésére lehetőség van a dokumentumok kivételére, majd beadására.

Faliújság A friss hírek, bejelentések egyszerű közzétételéhez.

Vitafórum A publikus fórumok mintájára a vállalaton belül biztosít egyszerű felületet az eszmecserére.

Felmérések Adott felhasználók véleményének, elégedettségének egyszerű felmérésére.

Workflow-k Segítségével komplex munkafolyamatokat igénylő feladatok elvégzéséhez egy komplett megoldást hozhatunk létre. Pl. bejövő szervizigények kezelése, help desk ticket rendszer létrehozása.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram