McAfee Total Protection 2018

Teljes körű, páratlanul hatékony védelem a vírusok, illetve az internetes és hálózati veszélyforrások ellen.

Teljes körű, páratlanul hatékony védelem a vírusok, illetve az internetes és hálózati veszélyforrások ellen.

ÁTTEKINTÉS

Első hely a kártevő szoftverek elleni védelemben

Manapság naponta több ezer új vírus bukkan fel, ezért már nem elég a hagyományos biztonsági frissítésekre támaszkodni. A versenytársak megoldásaival ellentétben a McAfee Active Protection™ egyedülálló technológiája azonnal, néhány ezredmásodperc alatt elemzi és blokkolja az új és az újonnan megjelenő veszélyforrásokat, így nem hagy rést a védelmen

Gyors és hatékony

Gyors és hatékony vírus-, kártevőprogram- és kémprogram vizsgálat minimális zavarással. Olyan időpontra ütemezheti a biztonsági ellenőrzéseket, amikor nem használja a számítógépet. Az automatikus vizsgálatokra és a frissítésekre a számítógép üresjárati ideje alatt kerül sor. Röviden, a McAfee® Total Protection futtatása nem hátráltatja Önt a munkában.

Egyszerűen használható

A kezdőképernyőn azonnal áttekintheti az összes szükséges információt, és mindössze egy kattintással hozzájuk férhet, ami egyszerűbb navigációt tesz lehetővé, és nincs szükség előugró ablakokra. Az egyszerűsített riasztások és vizsgálati eredmények minden korábbinál könnyebbé teszik a számítógép védelmét.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X 10.11 vagy újabb
Processzor1 GHz órajelű vagy gyorsabb processzor
Memória2 GB
Tárhely500 MB
Képernyő1024x768

Windows:

RendszerWindows 10, 8.1, 8 és 7
Processzor1 GHz órajelű vagy gyorsabb processzor
Memória2 GB
Tárhely500 MB
Képernyő1024x768

FUNKCIÓK

Díjnyertes vírusvédelem Vírusok, kártevő programok, zsaroló programok, kémprogramok, nemkívánatos programok stb. blokkolása a számítógépen.

Biztonságos webböngészés A McAfee® WebAdvisor biztonságos webböngészés figyelmezteti Önt a kockázatos webhelyekre, és segítségével megelőzheti a veszélyes tartalmak letöltését és az adathalász támadásokat.

INGYENES támogatás Az előfizetés időtartama alatt telefonon, csevegésben vagy online is elérhető a támogatás.

Többeszközös Segítséget nyújt egy egyszerűen használható weboldalon keresztül valamennyi készüléke védelmének kezeléséhez.

Jelszókezelő Nem kell többé jelszavak fejben tartásával vesződnie a többfaktoros jelszókezelő alkalmazásnak köszönhetően.

Fájlok zárolása Elősegíti, hogy személyes fájljai valóban személyesek maradjanak. Ehhez a fájlokat a számítógépen jelszós védelem és titkosítás kombinációjával tárolja.

A termék árával kapcsolatban kollégáink tudnak információt adni az ismert elérhetőségeink bármelyikén. 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Weboldalról információ gyűjtése a ChatGPT-vel – AI sorozat 8.rész

AI sorozat 8. rész: Hogyan készítsünk listákat az AI segítségével percek alatt? Tudd meg a cikkből hogyan spórolhatsz rengeteg időt így.


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram