McAfee Total Protection 2018

Teljes körű, páratlanul hatékony védelem a vírusok, illetve az internetes és hálózati veszélyforrások ellen.

Teljes körű, páratlanul hatékony védelem a vírusok, illetve az internetes és hálózati veszélyforrások ellen.

ÁTTEKINTÉS

Első hely a kártevő szoftverek elleni védelemben

Manapság naponta több ezer új vírus bukkan fel, ezért már nem elég a hagyományos biztonsági frissítésekre támaszkodni. A versenytársak megoldásaival ellentétben a McAfee Active Protection™ egyedülálló technológiája azonnal, néhány ezredmásodperc alatt elemzi és blokkolja az új és az újonnan megjelenő veszélyforrásokat, így nem hagy rést a védelmen

Gyors és hatékony

Gyors és hatékony vírus-, kártevőprogram- és kémprogram vizsgálat minimális zavarással. Olyan időpontra ütemezheti a biztonsági ellenőrzéseket, amikor nem használja a számítógépet. Az automatikus vizsgálatokra és a frissítésekre a számítógép üresjárati ideje alatt kerül sor. Röviden, a McAfee® Total Protection futtatása nem hátráltatja Önt a munkában.

Egyszerűen használható

A kezdőképernyőn azonnal áttekintheti az összes szükséges információt, és mindössze egy kattintással hozzájuk férhet, ami egyszerűbb navigációt tesz lehetővé, és nincs szükség előugró ablakokra. Az egyszerűsített riasztások és vizsgálati eredmények minden korábbinál könnyebbé teszik a számítógép védelmét.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X 10.11 vagy újabb
Processzor1 GHz órajelű vagy gyorsabb processzor
Memória2 GB
Tárhely500 MB
Képernyő1024x768

Windows:

RendszerWindows 10, 8.1, 8 és 7
Processzor1 GHz órajelű vagy gyorsabb processzor
Memória2 GB
Tárhely500 MB
Képernyő1024x768

FUNKCIÓK

Díjnyertes vírusvédelem Vírusok, kártevő programok, zsaroló programok, kémprogramok, nemkívánatos programok stb. blokkolása a számítógépen.

Biztonságos webböngészés A McAfee® WebAdvisor biztonságos webböngészés figyelmezteti Önt a kockázatos webhelyekre, és segítségével megelőzheti a veszélyes tartalmak letöltését és az adathalász támadásokat.

INGYENES támogatás Az előfizetés időtartama alatt telefonon, csevegésben vagy online is elérhető a támogatás.

Többeszközös Segítséget nyújt egy egyszerűen használható weboldalon keresztül valamennyi készüléke védelmének kezeléséhez.

Jelszókezelő Nem kell többé jelszavak fejben tartásával vesződnie a többfaktoros jelszókezelő alkalmazásnak köszönhetően.

Fájlok zárolása Elősegíti, hogy személyes fájljai valóban személyesek maradjanak. Ehhez a fájlokat a számítógépen jelszós védelem és titkosítás kombinációjával tárolja.

A termék árával kapcsolatban kollégáink tudnak információt adni az ismert elérhetőségeink bármelyikén. 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Ezért válaszd az Adobe CC csomagot egy-egy single app helyett

Az Adobe CC csomag kreatív programjait egyesével, single app formában is megvásárolhatod, ám jobban megéri a teljes csomagot választaniod. Összeszedtünk 5 érvet, hogy miért:


Parallels Success Strory: Vyon Technology

Parallels success story: a Vyron Technology példája jól mutatja, hogyan integrálható hatékonyan a Parallels RAS egy vállalat működésébe.

, ,
Audio terén erősít az Adobe Premiere Pro

A Premiere Pro audio eszközeit erősítette a közelmúltban. Az új AI alapú audio eszközök jelentősen megkönnyítik majd a videószerkesztők életét.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram