Malwarebytes Incident Response

Centralizált védelem az internetről érkezett veszélyek kiiktatására

Centralizált védelem az internetről érkezett veszélyek kiiktatására

ÁTTEKINTÉS

Felhő alapú megoldás a végpontok védelmére és a végpontok szükség szerinti újratelepítésére.

A modern kori internetes bűnözők egyre szofisztikáltabb eszközöket alkalmaznak áldozataik feltérképezésére a cybertámadások kivitelezésére. A rosszindulatú támadások annak ellenére is veszélyeztetik a hálózatokat és annak végpontjait, hogy az üzleti vállalkozások, iskolák és kormányzati szerverek milliárdokat költenek a biztonságos működésre. A támadásokra adott válasz kivitelezése rengeteg energiát és időt követel – gyakran előfordul, hogy egy végpont helyreállítása akár 8 órát is igénybe vesz. A Ponemon Institute 2016-os kutatásai szerint egy rosszindulatú vagy betörési szándékkal elkövetett támadás felderítése átlagosan 229 napot, semlegesítése pedig 82 napot vesz igénybe. A vállalkozásoknak és a szervezeteknek tehát minden el kell követniük azért, hogy a biztonságért felelős munkatársaik a lehető legfejlettebb telemetrikai és védelmi eszközökkel rendelkezzenek.

A Malwarebytes Incident Response egy skálázható, felhő alapú menedzsment platform a fenyegetések feltérképezésére és elhárítására. A rendszer képes letapogatni a hálózatba kötött végpontokat az olyan fenyegetések eltávolítása érdekében, mint a zsarolóvírusok, kéretlen programok és adware-ek. A Malwarebytes Incident Response skálázhatósága, rugalmassága és automatikus működése garantálja a fenyegetések kiszűrését és semlegesítését.

https://youtube.com/watch?v=AsO2Owef3qA

 

Automatizálás

A hatékonyabb védelem és semlegesítés érdekében előre feltelepíthetjük a Malwarebytes Incident Response-t a hálózat végpontjaira, ráadásul integrálható a már meglévő végpont menedzsmenttel, biztonsági információ és eseménykezelőkkel, és egyéb, a fenyegetések észlelésére alkalmazott megoldásokkal. Az automatikus válaszadással a fenyegetésekre a vállalkozások felgyorsíthatják a biztonságtechnikai munkafolyamatokat, és csökkenthetik a leállásokra szánt időt.

threats

Rugalmasság

A Malwarebytes Incident Response a több különböző módon konfigurálható végponti agentek köszönhetően rendkívül rugalmasan képes alkalmazkodni az eltérő IT környezetek igényeihez. A Malwarebytes könnyedén képes integrálódni a meglévő biztonságtechnikai megoldásokba, a használt operációs rendszerekhez (Windows és Mac OS X egyaránt), illetve infrastruktúrába.

dashboard

Skálázhatóság

A Malwarebytes Incident Response a Malwarebytes új, felhő alapú végpont menedzsment platformján keresztül kerül telepítésre. A Malwarebytes felhő platform csökkenti az összetettséget, és lehetővé teszi a Malwarebytes Incident Response és az egyéb Malwarebytes megoldások telepítését és menedzselését, függetlenül attól, hogy hány darab végpont van a rendszerben. Ezzel a centralizált felhő alapú felülettel elkerülhető a hardver helyi szinten történő karbantartása.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X 10.10 vagy újabb
Processzor1 GHz
Memória1 GB a kliens, 2 GB a szerver oldalon
Tárhely100 MB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • Internet kapcsolat

Windows:

RendszerWindows XP SP3 vagy újabb
Processzor1 GHz
Memória1 GB a kliens, 2 GB a szerver oldalon
Tárhely100 MB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • Internet kapcsolat

FUNKCIÓK

Incident Response engine Gyors és elképesztően hatékony rendszer a fellépő fenyegetések beazonosítására, időzített és automatizált funkciókkal.

Különböző letapogatási módszerek Hyper, Threat és Custom letapogatási módok, melyek nem okoznak kényelmetlenséget a végfelhasználóknak.

Linking Engine A fő fenyegetések mellé csatlakozó fenyegetés töredékek beazonosítása és teljes semlegesítése.

Malwarebytes felhő platform Felhő alapú, centralizált menedzselési felület, melyen keresztül könnyedén alkalmazhatóak a házirendek és követhetők a rendszert ért támadások.

Erőforrás menedzsment Egy helyen követhető a rendszerben lévő végpontok hardverkiépítése és a telepített szoftverkörnyezet.

Naplózás Windows logok gyűjtése és rendszerezése áttekinthető kronológiai nézetben.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Weboldalról információ gyűjtése a ChatGPT-vel – AI sorozat 8.rész

AI sorozat 8. rész: Hogyan készítsünk listákat az AI segítségével percek alatt? Tudd meg a cikkből hogyan spórolhatsz rengeteg időt így.


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram