Malwarebytes Endpoint Protection

A Malwarebytes Multi-Vector Protection a helyes választás, ha a végpontok védelme a cél.

A Malwarebytes Multi-Vector Protection a helyes választás, ha a végpontok védelme a cél.

ÁTTEKINTÉS

A Multi-Vector Protection több különböző technológia rétegelt felhasználásával biztosítja a védelmet a biztonsági fenyegetésektől. A többrétegű védelem hatékonyan képes biztosítani a végpontok védelmét a statikus és a dinamikus technológiák alkalmazásával.

Multi-Vector Protection

A Multi-Vector Protection egyszerre biztosít statikus és dinamikus védelmi technológiákat az összes lehetséges támadás ellen a lánc minden pontján. Ez a fajta megközelítés nem csak a tradicionális vírusos támadások ellen biztosít hathatós védelmet, de felkészült a jövő fenyegetéseire.
 

Integrált szanálási képességek

A rendszer azonnal működésbe lép és megteszi a szükséges lépéseket abban a pillanatban, amint veszélyt érzékel. A Malwarebytes szabadalmaztatott Linking Engine megoldása teljes és mélyreható módon állítja vissza a végpontokat eredeti állapotukba anélkül, hogy felhasználók ebből bármit is érzékelnének.

Malwarebytes cloud platform

A Malwarebyts felhő alapú rendszere egy egyesített végpont agenten keresztül szolgáltatja a munkaállomások védelmét. Az alkalmazás és a menedzsment könnyedén és gyorsan megvalósítható a felhőn keresztül, miközben a skálázhatóság se ütközik akadályokba.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 10, 8.x, 7, Vista, XP, Windows Server 2016, 2012/2012R2, 2008/2008R2, 2003, Small Business Server 2011
Processzor1 GHz
Memória1 GB
Tárhely100 MB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • Folyamatos internet kapcsolat

FUNKCIÓK

console

Alkalmazások megerősítése A rendszer csökkenti a felszíni sebezhetőséget, és még ellenállóbbá teszi a végpontokat. Proaktívan figyeli az esetleges próbálkozásokat, és hatásosan veszi fel a harcot a magasabb szintű támadások ellen.

Webes védelem Megakadályozza a hozzáférést a C+C szerverekhez és a rosszindulatú weboldalakhoz.

Exploitok semlegesítése Az alkalmazások esetleges sérülékenységeit kihasználó próbálkozások észlelése és blokkolása, illetve a rosszindulatú kódok lefuttatásának a megakadályozása a végpontokon.

Alkalmazások figyelése A Malwarebytes Endpoint Protection gondoskodik arról, hogy az alkalmazások megfelelően működjenek, és megakadályozza őket abban, hogy lehetővé tegyék a végpontok megfertőzését.

Payload elemzés A heurisztikus és a viselkedés alapú szabályok kombinálásának köszönhetően könnyedén beazonosíthatóak az ismert malware-ek teljes családfája.

Gépi tanulás az anomáliák kivizsgálására Az ismeretlen vírusok és malware-ek proaktív beazonosítása az ismert és tiszta fájlok alapján.

Zsarolóvírusok elhárítása A viselkedés alapú monitorozásnak köszönhetően a zsarolóvírusok nem tudják titkosítani a fájlokat.

Malwarebytes cloud platform A konzol centralizált házirend menedzsmentet és fenyegetettség monitorozást biztosít az összes végpont tekintetében.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Weboldalról információ gyűjtése a ChatGPT-vel – AI sorozat 8.rész

AI sorozat 8. rész: Hogyan készítsünk listákat az AI segítségével percek alatt? Tudd meg a cikkből hogyan spórolhatsz rengeteg időt így.


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram