PHPStorm – Bemutatjuk a kódolás királyát!

  JetBrains PHPStorm – Bemutatjuk a kódolás királyát!

  Ez a szoftver a legjobb menet közbeni hibakeresést, kódkiegészítést és újragyártást nyújtja a magyar piacon lévő szoftverek között.
  PHPStorm – Bemutatjuk a kódolás királyát!
  Áttekintés

  A JetBrains PHPStorm viharos gyorsasággal vált a PHP-feladatok professzionális szakértőjévé. 

  Ez egy intelligens PHP-fejlesztői környezet, amely széles eszköztárral rendelkezik valamennyi fejlesztési folyamat megvalósításához. A szoftvert a hatékonyság, a produktivitás jegyében alakították ki, minden korábbinál sikeresebbé teszi a PHP-fejlesztői munkát. Szerkesztője a begépelt kód mélyebb rétegeit is megérti és feldolgozza, valamennyi régi és új PHP-verziót támogatja.

  Ez a szoftver a legjobb menet közbeni hibakeresést, kódkiegészítést és újragyártást nyújtja a magyar piacon lévő szoftverek között. Mindent tud, ami a tökéletes kód kialakításához kell: (újra)igazítja, formázás stílus konfigurálással még tovább finomítja a kódot, majd vizsgálatok százaival analizálja azt a teljes projektben. 

  Az összes úttörő webes technológia támogatott a PhpStormban, így a HTML5, a CSS, a Sass, a SCSS, Less, a CoffeeScript, a TypeScript, a Dart, az ECMAScript Harmony, a Jade sablonok, a Zen Coding, az Emmet, az AngularJS és természetesen a JavaScript. A PhpStorm tartalmazza a WebStorm teljes funkcionalitását, és teljes körű támogatást kínál a PHP-hoz és az SQL adatbázisokhoz.

  Funkciók

  Miért válassza a JetBrains PHPStormot?

  Az intelligens kódolási segítséggel egyszerűbbé válik a munka. Ez egy PHP IDE, amely valóban érti a kódokat. Az intelligens szoftver támogatja a PHP 5.3/5.4/5.5/5.6/7.0 nyelveket, és fejlett HTML, CSS és JavaScript szerkesztőt is tartalmaz.

  Hatékony hibakeresés, tesztelés és profilírozás. A zéró konfigurálású hibakeresés felgyorsítja a hibák kiszűrését és megoldását. 

  Okos PHP fejlesztő. Az IDE funkciói között megtaláljuk az okos kódkiegészítést, a szintaxis kiemelést, a kiterjesztett kódformázási konfigurációt, a menet közbeni hibakeresést, a kódgöngyölítést, és a kevert nyelvek támogatását. Az automatikus refactoring nagy gondossággal vigyáz a kód biztonságára. 

  Fejlesztői környezetben dolgozhatunk. A PhpStorm nyílt forráskódú IntelliJ platformra épül, amelyen a JetBrain szakértői közel 15 éve dolgoznak. Xdebuggal vagy a Zend Debuggerrel megvalósítható a profilírozás, az összesített jelentések pedig a PHPStormon belül nézhetők meg. 

  És még több tucatnyi előnyt említhetnénk, amiért a JetBrains PHPStorm a legjobb döntés egy PHP-fejlesztő számára. 

   

  Lépjen velünk kapcsolatba most és élvezze a holnap nyugalmát!

  Termékinformációk és megrendeléssel kapcsolatos kérdések: 
  E-mail: info@trans-europe.hu
  Tel.: (+36 1) 392-0700