iSpring iSpring Suite Max 11

Használjuk ki a PowerPoint részére kifejlesztett e-learning eszköztárnak az előnyeit, és készítsünk olyan minőségi kurzusokat, video előadásokat és teszteket, amik egyaránt helyesen jelennek meg desktopon, laptopon és mobilon.

Az iSpring Suite 8.1 az alábbi komponenseket tartalmazza

Teljes kiszereltségű e-learning szerkesztő a PowerPoint mellé

ÁTTEKINTÉS

Az e-learning tartalmak fejlesztése még sose volt ilyen gyors és egyszerű! Az iSpring Suite-tal a PowerPoint prezentációk pillanatok alatt átalakíthatók felturbózott e-kurzusokká.

Használjuk ki a PowerPoint részére kifejlesztett e-learning eszköztárnak az előnyeit, és készítsünk olyan minőségi kurzusokat, video előadásokat és teszteket, amik egyaránt helyesen jelennek meg desktopon, laptopon és mobilon.

Az iSpring Suite 8.1 az alábbi komponenseket tartalmazza

Az iSpring Suite Max az alábbi komponenseket tartalmazza

  • iSpring Suite Minden egyben eLearning szerkesztői eszközkészlet.
  • Sövegből beszéd A leírt szöveget természetes hangzású beszéddé alakító eszköz.
  • Tartalmak Több mint 89 ezer sablon és kép a kurzusok gyors elkészítéséhez.
  • Online együttműködést segítő eszközök Online tér a tartalmak tárolásához és megosztásához és a visszajelzések fogadásához.
  • 24/7 technikai támogatás Azonnali segítség telefonon, emailen és chaten keresztül.
 

 

 

 
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 7/8/10/11
ProcesszorIntel/AMD 1 GHz vagy gyorsabb
Memória4 GB
Tárhely22 GB
Képernyő1366x768
Egyéb
  • Microsoft PowerPoint 2007/2010/2013/2016/2019/365
  • Microsoft Word 2007/2010/2013/2016/2019/365
  • Internet böngésző

FUNKCIÓK

PowerPoint prezentációkból e-learning kurzusok Alakítsuk e-learning kurzusokká a már meglévő prezentációkat. Használjuk fel a PowerPointban megszerzett ismereteinket ahhoz, hogy minőségi e-learning tartalmakat állítsunk elő gyorsan és könnyedén, mindenféle speciális képzés nélkül.

Video leckék készítése Szinkronizáljuk a videónkat a PowerPoint diákkal, és publikáljuk a kész anyagot nézők millióinak.
 
eLearning interakciók Mutassuk be a tartalmakat még vonzóbb módon 14 interaktív sablon segítségével.
 
Interaktív értékelések Az iSpring hihetetlenül fejlett eszköztárával interaktív értékeléseket is építhetünk, amiket elláthatunk gazdag média tartalmakkal, videókkal, rugalmas pontozással és szabályokkal.
 
Videó szerkesztő A videókat megvághatjuk és összerendezhetjük, illetve feliratokkal, átmenetekkel, zenével és grafikákkal láthatjuk el azokat.
 
Képernyőrögzítés Mostantól az iSpring Suite-tal is rögzíhtjetjük a képernyőn megjelenő képet, anélkül, hogy szükség lenne külső eszköz bevonására. A beépített iSpring Cam eszközzel rögzítjetjük a teljes képernyőt, vagy csak egy kijelölt részt. Az így kapott videót beágyazhatjuk a prezentáció diái közé, de akár önálló oktatási anyagként is felhasználhatjuk.
 
Kommunikációs képességek fejlesztése Készítsünk szimulációkat a beszélgetésekről, hogy csapatunk tagjai jobb kommunikációs képességekhez jussanak. A beépített TalkMaster eszköz számos hátteret és karaktert tartalmaz, melyekkel életszerű szituációk hozhatók létre.
 
Szövegből beszéd Professzionális hangfelvételek készítése és lokalizálás 42 különböző nyelven.
 
Interaktív e-learning tartalmak készítése Az elkészített oktatási anyagok még látványosabbá tehetők az iSpring e-learning interakciókkal, amiket gyorsan és könnyedén létrehozhatunk az iSpring Suite-tal. Az előre elkészített sablonokkal 3D-s könyveket, idővonalakat, hivatkozásokat, szójegyzékeket, katalógusokat készíthetünk.
 
Kibővített LMS kompatibilitás Az iSpringgel olyan tartalmakat fejleszthetünk, melyek bármilyen LMS-sel képesek együttműködni. Az iSpring eszközök tökéletes összhangban vannak az összes klasszikus és új e-learning szabvánnyal, így a SCORM 1.2-ve, a SCORM 2004-gyel, az AICC-vel és az xAPI-jal.
Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram