iSpring Learn

Használjuk ki a PowerPoint részére kifejlesztett e-learning eszköztárnak az előnyeit, és készítsünk olyan minőségi kurzusokat, video előadásokat és teszteket, amik egyaránt helyesen jelennek meg desktopon, laptopon és mobilon.

Az iSpring Suite 8.1 az alábbi komponenseket tartalmazza

Erőteljes, eredményorientált képzés biztosítása vállalata igényeknek megfelelően

ÁTTEKINTÉS

Az iSpring Learn egy könnyen használható, hosztolt tanulásmenedzsment rendszer (LMS). Lehetővé teszi, hogy a távoktatást néhány óra alatt telepítse vállalatánál. Az iSpring Learn LMS-ben elérhető számos jelentéssel pontos és megbízható adatokat kaphat a képzési program hatékonyságának értékeléséhez.

Új munkatársak felvétele

Biztosítsa a zökkenőmentes átmenetet az új alkalmazottak számára, azzal hogy már az első naptól kezdve növeli az elkötelezettséget és a termelékenységet, és biztosítja az alkalmazottak megtartását.

Megfelelőségi képzés

Személyre szabott megfelelőségi képzés biztosítása a szervezeti szabványok 100%-os betartásának biztosítása érdekében.

Munkahelyi képzés

Biztosítson gyakorlati tanulási programokat az azonnali készségfejlesztés és a munkához igazodó fejlődés biztosítása érdekében.

Képzés

Biztosítsa a csapatokat átfogó termékismerettel, hogy hatékonyan képviselhessék és értékesíthessék a cég szolgáltatásait és termékeit, illetve lépést tarthassanak az összes termékfrissítéssel.

Értékesítési partnerek és ügyfelek képzése

Növelje értékesítési csapatának jártasságát, és segítse őket az értékesítési célok elérésében, vagy kínáljon speciális képzést partnereinek és ügyfeleinek, azzal hogy növeli termékei megértését és hatékony használatát.

Munkavállalói teljesítményértékelés

Alapos értékelések és 360 fokos teljesítményértékelések elvégzése. A munkatársak teljesítményének nyomon követése és értékelése, valamint a növekedéshez és fejlődéshez szükséges információk biztosítása.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 7/8/10/11
ProcesszorIntel/AMD 1 GHz vagy gyorsabb
Memória1 GB
Tárhely500 MB
Képernyő1024 x 768
EgyébMicrosoft PowerPoint 2007 vagy újabb

FUNKCIÓK

Helyszíni szoftvertelepítés Lehetőséget kínálunk arra, hogy az iSpring a szoftvert a telephelyen telepítse, így biztosítva a zökkenőmentes integrációt az infrastruktúrába. Szakértő csapat segíti a telepítési folyamatot, és személyre szabott támogatást nyújt az egyedi igényeknek megfelelően.

100%-os adatbiztonság Légmentes szerverbiztonság, ami azt jelenti, hogy az adatok teljes mértékben védettek. Az összes képzési eszközt egy dedikált felhőalapú tárhelyen tárolhatja, és minden egyes fájlhoz hozzáférési ellenőrzést egyenként kezelhet.

Downtime-biztos szerver képesség Az iSpring Learn infrastruktúrája még a rendkívül nagy adatforgalmat is kibírja - csapata nem tapasztal megszakításokat a képzésben. Az Amazon AWS által hosztolt szervereken 2023-ban nulla óra leállást regisztráltak.

Rendszeres szoftverfrissítések Az iSprin több mint 23 éve fejleszt eLearning szoftvereket, és folyamatosan törekszik a fejlődésre, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A termékfejlesztőik heti rendszerességgel frissítik a szoftvert és javítják a hibákat a felhasználók igényeit és kéréseit is szem előtt tartva.

24/7 házon belüli technikai támogatás A support éjjel-nappal készen áll arra, hogy telefonon, e-mailben vagy chaten keresztül segítsen Önnek. A termékfejlesztőkkel együtt dolgoznak, hogy segítsenek Önnek azonnal megoldani minden problémát és javítani a felhasználói élményt. Az átlagos ügyfél-elégedettségi aránya 90% feletti.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram