The Foundry Colorway 6

Még jobb design munkák még gyorsabban.

Még jobb design munkák még gyorsabban.

.ÁTTEKINTÉS

A Colorway alkalmazással segíthetjük a kreatív munkát és nagyobb figyelmet szentelhetünk a döntési folyamatoknak, figyelembe véve azt a tényt, hogy egy tervezőfolyamatban résztvevő munkatársak más célokkal és tapasztalatokkal rendelkeznek. A COLORWAY jelentős mértékben felgyorsítja a tervezés során előforduló ismétlődő lépéseket, és egy hatékony felületet biztosít a színek, anyagok, világítás változásainak a megjelenítéséhez

A Colorway egy együttműködést elősegítő vászon, amely lehetővé teszi a termék-, csomagolási és grafikai tervezés automatizálását, kommunikációját és közzétételét. A 2D, 3D vektor és adatfájl-támogatás egyedülálló kombinációját használva a Colorway lehetővé teszi, hogy dinamikus és összekapcsolt módon kezdjen interakcióba a 3D modellekkel. A színek 3D-modellre történő húzása és eldobása még soha nem volt ilyen gyors és egyszerű.

A Colorway használatával a tervező egy ismerős felületen alkothat és színezhet, miközben az élő vagy statikus PDM/ PLM/ PPM rendszerekkel, egyszerű táblázatokkal és szöveges fájlokkal összekapcsolt háttéradatok erejével rendelkezik. Az adatok a Colorwayben praktikus és interaktív módon jelennek meg, az élmény közelebb áll egy weboldal használatához, amin cipőt vásárolhat.

cipo

A Colorway áthidalja a 2D és a 3D tervezés közötti szakadékot egy olyan szoftveres megoldással, amely lehetővé teszi a 2D tervezők számára, hogy fotorealisztikus, 3D térben készítsenek termékvizualizációkat anélkül, hogy szükség lenne a bonyolult 3D modellezési eszközök megértésére.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.14 vagy úajbb
ProcesszorDual-core
Memória4 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x720
Egyéb
  • 2GB VRAM, Vulkan 1.0

Windows:

RendszerWindows 10 vagy újabb
ProcesszorDual-core
Memória4 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x720
Egyéb
  • 2GB VRAM, Vulkan 1.0

FUNKCIÓK

Prezentáció és felülvizsgálás Anélkül változtathatunk egy-egy paraméteren (színek, textúrák, stb.), hogy újra le kéne renderelnünk a képet. A Backdrop és Image Overlay szűrők használatával több rétegét is létrehozhatjuk a rendereknek.
 
COLORWAY Presenter A COLORWAY Presenter egy különálló alkalmazás, mely lehetővé teszi a klienseknek, hogy javaslatokat tegyenek a tervre és módosításokat hajtsanak végre többek közt a felhasznált anyagokra és megvilágításra.
 
Variácók A munka és döntési folyamatok érdekében elmenthetők a paramétereken eszközölt változtatások.
Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.


Így tanulj meg Java-ban programozni

Javaban programozni elég komplex dolognak hangzik. Az igazság az, hogy nem a világ legegyszerűbb dolga, ám nem is a legnehezebb. Főleg, ha a megfelelő tanulási anyagokat használod. Íme a JetBrains javaslatai arra, hogyan érdemes megtanulni a Java-t.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram