Suitcase információs oldal

  Extensis Suitcase információs oldal

  Egyszerűvé és kényelmessé teszi a fontokkal való munkánkat. Amikor a fontok fontosak...

  Árakhoz kattintson ide

  Az Extensis Suitcase a világ legkeresettebb fontkezelő alkalmazása: egyszerűvé és kényelmessé teszi a fontokkal való munkánkat. Az automatizált funkciók segítségével pillanatok alatt aktiválhatjuk, megtekinthetjük és rendszerezhetjük betűtípusainkat. Gyors, hatékony; sokféle betűtípus használatakor pedig szinte nélkülözhetetlen. Az Extensis Suitcase napjaink kreatív alkalmazásaihoz a leggyorsabb fontkezelést biztosítja.

  Áttekintés

  Az Extensis Suitcase a világ legkeresettebb fontkezelő alkalmazása: egyszerűvé és kényelmessé teszi a fontokkal való munkánkat. Az automatizált funkciók segítségével pillanatok alatt aktiválhatjuk, megtekinthetjük és rendszerezhetjük betűtípusainkat. Gyors, hatékony; sokféle betűtípus használatakor pedig szinte nélkülözhetetlen. Az Extensis Suitcase napjaink kreatív alkalmazásaihoz a leggyorsabb fontkezelést biztosítja. Az Extensis Suitcase programnak több variációja létezik:

  Amennyiben több munkaállomáson szeretne összehangolt fontmenedzselést, akkor az Extensis Suitcase Server programot ajánljuk.