ESET Smart Security Premium 2022

Prémium védelem az online biztonsághoz

Prémium védelem az online biztonsághoz

ÁTTEKINTÉS

Teljes körű és testreszabható megoldás azoknak, akik nem érik be kevesebbel: fejlett fenyegetés észlelés, adattitkosítás, lopásvédelem és Jelszókezelő. Biztonságot nyújt a Windows, macOS és Android rendszereken.

Kompromisszum nélküli megoldás azoknak, akik nem érik be kevesebbel: Fejlett fenyegetés észlelés, extra lopásvédelem és egyszerű jelszókezelés. Biztonságot nyújt a Windows, macOS és Android rendszereken.

 
Teljes körű online védelemElső osztályú védelem, személyesen Önre szabvaÉlvezze a prémium funkciókat
A leghatékonyabb védelem a mindennapi internethasználat során, amelyben az ESET védjegyeként tökéletesen egyesül a pontos és gyors felismerés a könnyű kezelhetőséggel.Maradjon védve a legújabb megjelenő fenyegetésekkel szemben, vagy adatlopás, illetve a laptopja elvesztése esetén is. Csak egyetlen jelszót kell megjegyeznie, hogy az összes többit biztonságban tudja.Titkosíthatja fájljait és cserélhető adathordozóit, így elkerülve az adatai illetéktelen kézbe kerülését. Segít rendszerezni és tárolni a jelszavait.
   
Díjnyertes vírusvédelemInnovatív technológiaAz Európai Unióban fejlesztve
Az ESET az iparág legjobbai között szerepel, amit több díj és tanúsítvány is igazol olyan szervezetektől, mint az AV-TEST és az AV-Comparatives.A fejlett gépi tanulás, a DNSalapú kártevő-felismerés és a felhőalapú reputációs rendszer csak néhány újítás a 13 kutató- és fejlesztőközpontunk élvonalbeli fejlesztéseiből.Az ESET legfontosabb értékei a megbízhatóság és a függetlenség, melyek európai gyökereinkből származnak.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 12 vagy újabb
Processzor1 GHz
Memória1 GB
Tárhely320 MB
Képernyő800x600

Windows:

RendszerWindows® 11, 10, 8.1, 8, 7 SP1 a legújabb KB frissítésekkel telepítve
Processzor1 GHz 32 bit (x86) vagy 64 bit (x64)
Memória1 GB
Tárhely320 MB
Képernyő800x600

FUNKCIÓK

Vírus- és kémprogramvédelem Proaktív védelmet nyújt az online és offline fenyegetések ellen, valamint megakadályozza a fertőzések továbbterjedését más felhasználók gépeire.

Fejlett gépi tanulás Az ESET felhőalapú gépi tanulásán felül ez a proaktív réteg lokálisan működik. Kifejezetten a fejlettebb, eddig nem ismert kártevők észleléséhez lett kifejlesztve, szem előtt tartva azt, hogy erőforrásigénye a lehető legalacsonyabb maradjon.

Exploit blokkoló Védelmet biztosít az olyan támadások ellen, amelyeket kifejezetten úgy terveztek, hogy elkerüljék a felismerést, és meggátolja a képernyőzároló és zsaroló kártevők működését is.Megvédi számítógépét a böngészőket, a PDF olvasókat és a JAVA alapú programokat célzó kártevőktől.

Továbbfejlesztett memóriaellenőrzés Védelmet biztosít az olyan kártevőkkel szemben, amelyek többrétegű titkosítással és kifinomult összezavarási módszerekkel próbálnak észrevétlenek maradni.

Felhő alapú védelem Az ESET LiveGrid® rendszer segítségével a fájlokat azok megbízhatósága alapján fehérlistára helyezi, így lerövidíti az ellenőrzés idejét. Az ismeretlen kártevőket ellenőrzi a felhő alapú megbízhatósági adatbázis segítségével, és proaktívan megakadályozza azok működését, ha gyanús viselkedést tapasztal.

Ellenőrzés a fájlok letöltése közben Már a letöltés közben ellenőriz bizonyos fájltípusokat (például tömörített állományokat), így tovább csökkenti az ellenőrzés idejét.

Üresjárat idején történő ellenőrzés Automatikusan fut, amikor a számítógép nincs használatban, így növeli a rendszer hatékonyságát. Még működésük előtt észleli és semlegesíti az inaktív kártevőket is.

Behatolásmegelőző rendszer (HIPS) Részletesen testre szabhatja a rendszer viselkedését, különös tekintettel a viselkedésalapú észlelésre. Lehetőséget ad rá, hogy külön szabályokat adjon meg a rendszerleíró adatbázis, az aktív folyamatok és a programok számára, így részletesen beállíthatja az Önnek leginkább megfelelő biztonsági szintet. A legújabb nyomonkövetési eszközök segítségével ellenőrizni tudja a memória azon részeit, amelyeket a kifinomult kártevő-elhelyezési technikák módosíthatnak.

Script-alapú támadások elleni védelem Védelmet nyújt a script-alapú támadásokkal szemben, amelyek a Windows PowerShell sebezhetőségeit célozzák. Észleli a kártékony JavaScript-eket is, amelyek a böngészőkön keresztül támadják számítógépét.Egyaránt támogatja a Mozilla Firefox, a Google Chrome, a Microsoft Internet Explorer és a Microsoft Edge böngészőket.

UEFI Scanner Védelmet biztosít UEFI kompatibilis eszközein az olyan, számítógépet mélyebb szinten támadó fertőzésekkel szemben, amelyek még a Windows betöltődése előtt indulnak.

WMI Scanner Árulkodó jeleket keres arra vonatkozóan, hogy találhatók-e fertőzött fájlok vagy rosszindulatú szoftverek adatként beágyazva a Windows Management Instrumentation-ben (amely a Windows környezetében lévő eszközöket és alkalmazásokat vezérlő eszközök csoportja).

Rendszerleíró-adatbázis ellenőrző Árulkodó jeleket keres arra vonatkozóan, hogy találhatók -e fertőzött fájlok vagy rosszindulatú szoftverek adatként beágyazva a Windows Rendszerleíró-adatbázisában (amely a Microsoft Windows operációs rendszer alacsony szintű beállításainak és a registry bejegyzéseket használó alkalmazások hierarchikus adatbázisa).

LiveGuard A LiveGuard egy személyre szabott szolgáltatás Önnek, amely még a korábban soha nem látott típusú fenyegetéseket is képes felfedezni és elhárítani.

Adattitkosítás Titkosíthatja fájljait és cserélhető adathordozóit (például az USB-kulcsokat) az adatai védelme érdekében, majd dekódolhatja azokat bármilyen windowsos eszközön. A titkosítással megvédheti adatait az adatlopásokkal szemben az USB-kulcs vagy a laptop elvesztése esetén, továbbá lehetővé teheti a biztonságos együttműködést és az adatok megosztását.

Password Manager Lehetősége nyílik jelszavainak biztonságos létrehozására, tárolására és azok beillesztésére. Az alkalmazás segítségével generálhat erős, titkosított jelszavakat, melyeket később biztonságosan meg is oszthat. Egyedül a mesterjelszó megjegyzése szükséges. Távolról kijelentkezhet a weboldalakról vagy törölheti böngészési előzményeit. A Biztonsági jelentés segítségével naprakész maradhat az online fiókjai biztonságát illetően valamint értesülhet arról is ha a jelszavai veszélybe kerülnének, Beépítésre került az iOS arcfelismerő technológiája, ezen felül most már a Google Authenticator (kétfaktoros azonosítás) is használható.

Zsarolóprogram elleni védelem Blocks malware that tries to lock you out of your personal data in order to demand a ‘ransom’ payment. Employs advanced behavior-based detection techniques to protect against malware that tries to damage devices by encrypting as many files as it can locate on local and network drives.

Webkamera-védelem Folyamatosan figyeli a számítógépen futó összes programot és folyamatot, és észleli, ha ezek hozzá szeretnének férni a webkamerához. Ha ilyen történik, akkor a webkamera-védelem figyelmeztet, és lehetővé teszi a hozzáférés letiltását.

Hálózatfelügyelet Lehetővé teszi, hogy tesztelje otthoni routerének sérülékenységeit, például gyenge jelszavakat vagy elavult firmware-t, valamint útmutatást és könnyen hozzáférhető listát kínál a routerhez csatlakoztatott eszközökről (okostelefonok, intelligens eszközök), a továbbfejlesztett eszközészlelés segítségével, hogy láthatóvá tegye, kik csatlakoztak eszközéhez. (eszköznév, IP-cím, MAC-cím stb.) Lehetővé teszi az okoseszközök sebezhetőségének átvizsgálását, és javaslatokat ad a lehetséges problémák megoldására.

Tűzfal Megakadályozza a számítógépéhez történő illetéktelen hozzáféréseket, és a személyes adataival történő visszaéléseket.

Hálózati támadások elleni védelem A tűzfal védelmét kiegészítve, a veszélyes hálózati viselkedési minták alapján automatikusan felfedi és blokkolja a kártékony hálózati forgalmakat.

Netbank- és tranzakcióvédelem Biztonságos böngészőn keresztül aggodalom nélkül fizethet online és bármilyen támogatott böngészőt alapértelmezés szerint biztonságos módban futtathat (a megfelelő beállítás után). Automatikusan megvédi Önt az internetes banki szolgáltatások és a webalapú kriptopénztárcák elérése közben. Titkosítja a billentyűzet és a böngésző közötti kommunikációt a biztonságosabb tranzakciók érdekében, és értesíti Önt, ha a szolgáltatást nyilvános Wi-Fi-n használja. Véd a keylogger alkalmazásoktól.

Botnet elleni védelem Külön védelmet biztosít a botnet típusú kártevők ellen, így számítógépét nem fogják levélszemét terjesztésére és hálózati támadások indítására használni. Az újfajta, hálózati minta alapján történő észlelésnek köszönhetően még gyorsabban letiltható a kártékony hálózati forgalom.

Adathalászat elleni védelem Védi a személyes adatait és értékeit az olyan csaló webhelyekkel szemben, amelyek érzékeny személyes információkat próbálnak megszerezni (pl.: a felhasználónevek, jelszavak vagy banki adatok), vagy hamis híreket terjesztenek látszólag hiteles forrásokból. Ezen felül biztonságot nyújt a homoglif típusú támadásokkal szemben is. (A homoglif típusú támadások során a hivatkozásokban bizonyos karaktereket olyanokkal helyettesítenek, amelyek kinézetükben hasonlóak, de valójában különböznek egymástól.)

Nem megbízható hálózatok észlelése Figyelmeztet, ha eszköze egy nem megbízható hálózatra kapcsolódik, és lehetőséget biztosít a Szigorú védelmi mód engedélyezésére. Láthatatlanná teszi eszközét a hálózaton található többi számítógép számára.

Eszközfelügyelet Segítségével letiltható, hogy személyes adatait illetéktelenül hordozható eszközökre másolják. Lehetővé teszi külső adathordozók, többek között CD-k, DVD-k, pendrive-ok és hordozható merevlemezek tiltását. Beállíthatja, hogy a számítógépéhez Bluetooth-on, FireWire-ön vagy soros/párhuzamos portokon keresztül ne lehessen mód eszközök csatlakoztatására.

Levélszemétszűrő Távol tartja a kéretlen leveleket Beérkező levelek mappájától.

Alacsony erőforrásigény Biztosítja számítógépe megfelelő teljesítményét és megnöveli a hardverek élettartamát. Bármely konfiguráción kiválóan működik. Kisméretű adatbázis-frissítéseinek köszönhetően minimális sávszélességet igényel.

Játékos üzemmód Az ESET Smart Security Premium automatikusan rejtett üzemmódra vált, ha egy program teljes képernyőn fut. A frissítések és az értesítések megjelenítése ilyenkor későbbre tolódik, hogy több erőforrás maradjon a játékokra, a videók lejátszására vagy a képek megtekintésére.

Hordozható számítógépek támogatása Az akkumulátor hosszabb élettartamának érdekében elhalaszt minden beavatkozást nem igénylő értesítést, frissítést vagy más, több rendszererőforrást igénylő folyamatot.

Helymeghatározás Az ESET HOME-ban, az ESET® Anti-Theft funkció webes felületén elveszettként jelölhet meg egy eszközt, amivel elindítja az automatikus megfigyelést. A megfigyelés aktiválásakor az eszköz helyzete megjelenik egy térképen, az elérhető WiFi hálózatok alapján. Az ESET Anti-Theft által összegyűjtött információkat megtekintheti a home.eset.com webcímen.

Idegen tevékenység figyelése Lehetővé teszi, hogy megfigyelje a tolvajokat a laptop beépített kameráján keresztül. Pillanatképeket gyűjt az elveszett laptop képernyőjéről. Az összes új fényképet és pillanatképet elmenti a home.eset.com webes felületére.

Lopásvédelem optimalizálása Lehetőséget biztosít a Lopásvédelem egyszerű elindítására és beállítására, így biztosítva eszköze maximális védelmét. Megkönnyíti a Windows automatikus bejelentkezés és felhasználói fiók jelszavának beállítását. Figyelmeztetést küld a kulcsfontosságú rendszerbeállítások módosítására, így növelve biztonságát.

Üzenet küldése a megtalálónak Kapcsolatba kíván lépni a megtalálóval? Üzenetet küldhet számára, amely megjelenik az eszköz képernyőjén, így növelheti eszköze visszaszerzésének esélyét.

Szülői felügyelet Lehetővé teszi, hogy előre meghatározott kategóriák szerint szabályozza, milyen, koruknak megfelelő oldalakat nyithassanak meg gyermekei. Jelszavas védelem megadásával megőrizheti beállításait, és megakadályozhatja a program illetéktelen eltávolítását.

Eszközök QR-kód segítségével összekapcsolhatja fiókjával a Windows és Android rendszerű eszközeit – a Windows eszközeit akár távolról is – és bármikor ellenőrizheti biztonságuk állapotát. Letöltheti és telepítheti a védelmet új eszközeire is, és azonnal megvédheti őket a fenyegetésektől.

Licencek Hozzáadhat új licenceket, kezelheti a már meglévőket, és akár meg is oszthatja azokat családtagjaival, ismerőseivel. Csomagot válthat és hosszabbíthat, amikor szükséges, és mindig eldöntheti, ki más használhatja még a licencét.

Értesítések Az eszköz-, licenc- és fiókértesítések a portálon és a mobilalkalmazásban is elérhetőek. A biztonsági és licencinformációkon kívül elérhető műveleteket alább részletezzük (csak Windows és Android operációs rendszerekhez).

Egy-kattintásos megoldás A védelem állapota megtekinthető a program főablakában, ahol az összes fontos funkció és gyakran használt eszköz is elérhető. A biztonsági riasztások ablakaiban a jelzett problémák egy kattintással megoldhatók.

Zökkenőmentes frissítés újabb verzióra A megjelenést követően azonnal használhatja a legfrissebb technológiai újításokat, hogy a lehető legmagasabb szintű védelmet biztosíthassa eszközei számára.

Beállítások haladó felhasználók számára Részletes beállítási lehetőségeket biztosít. Beállítható a fájlok és a tömörített fájlok ellenőrzésének maximális mélységi szintje, maximális ideje vagy méretkorlátja, és még sok egyéb paraméter.

ESET SysInspector® Fejlett diagnosztikai eszköz, amely részletes információk gyűjtésével nyújt segítséget biztonsági vagy kompatibilitási problémák megoldásában.

Biztonsági jelentés Havi rendszeres Biztonsági jelentés, amely tartalmazza a védelem statisztikai adatait, mint például felismert kártevőkről, letiltott weblapokról, kiszűrt levélszemétről és megakadályozott webkamera hozzáférésekről szóló információkat, továbbá az elérhető, de nem engedélyezett funkciók listáját.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Interaktív történet a ChatGPT-vel - AI sorozat. 21. rész

Fedezd fel az interaktív történetmesélés új világát a ChatGPT-vel! Kövesd Tomi és Liza robotikával teli kalandjait, és irányítsd a cselekmény menetét. Te döntöd el, merre halad a történet, így aktív részese lehetsz az eseményeknek. Készülj fel egy izgalmas utazásra, ahol minden döntésed számít!

,
MI által generált feliratok kifejezetten Midjourney betűkkel – AI sorozat 20. rész

Nézzük meg, hogyan tudunk különleges megjelenésű feliratokat generálni Midjourney segítségével.

,
Egészségügyi adatforradalom: az EESZT megnyílik az AI-fejlesztőknek

Magyarország megnyitja az EESZT-t az AI fejlesztőknek, támogatva az egészségügyi adatok elemzését és innovációját, lépést tartva a modern korral.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram