ESET NOD32 Antivirus 2022

Elengedhetetlen vírusvédelem

Elengedhetetlen vírusvédelem

ÁTTEKINTÉS

Egyszerűen telepíthető, alacsony erőforrásigényű védelem kezdő felhasználók számára a mindennapi számítógéphasználathoz.

Gyors és alacsony erőforrásigényű védelem a játékosok számára és mindennapi géphasználatra, felesleges megszakítások nélkül. Telepítse és felejtse el.

 

 

Díjnyertes antivírus

Alacsony erőforrásigény

Játék és filmnézés megszakítás nélkül

Védelmet biztosít különböző kártevők ellen, úgymint vírusok, zsarolóprogramok, rootkitek és trójai programok.

Élvezze számítógépe maximális teljesítményét. Lassulás nélkül játszhat, dolgozhat vagy internetezhet. Nincs rendszerfrissítés vagy bosszantó előugró ablak, miközben játszik vagy teljes képernyős módban futtat egy programot.

 

 

   

Díjnyertes vírusvédelem

Innovatív technológia

Az Európai Unióban fejlesztve

Az ESET az iparág legjobbai között szerepel, amit több díj és tanúsítvány is igazol olyan szervezetektől, mint az AV-TEST és az AV-Comparatives. A fejlett gépi tanulás, a DNSalapú kártevő-felismerés és a felhőalapú reputációs rendszer csak néhány újítás a 13 kutató- és fejlesztőközpontunk élvonalbeli fejlesztéseiből. Az ESET legfontosabb értékei a megbízhatóság és a függetlenség, melyek európai gyökereinkből származnak.

 
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 12 vagy újabb
Processzor1 GHz
Memória1 GB
Tárhely320 MB
Képernyő800x600

Windows:

RendszerWindows® 11, 10, 8.1, 8, 7 SP1 a legújabb KB frissítésekkel telepítve
Processzor1 GHz 32 bit (x86) vagy 64 bit (x64)
Memória1 GB
Tárhely320 MB
Képernyő800x600

FUNKCIÓK

Vírus- és kémprogramvédelem Proaktív védelmet biztosít minden online és offline fenyegetéssel szemben, és megakadályozza, hogy a kártevők tovább terjedjenek más felhasználók számítógépeire.

Adathalászat elleni védelem Védi a személyes adatait és értékeit az olyan csaló webhelyekkel szemben, amelyek érzékeny személyes információkat próbálnak megszerezni (pl.: a felhasználónevek, jelszavak vagy banki adatok), vagy hamis híreket terjesztenek látszólag hiteles forrásokból. Ezen felül biztonságot nyújt a homoglif típusú támadásokkal szemben is. (A homoglif típusú támadások során a hivatkozásokban bizonyos karaktereket olyanokkal helyettesítenek, amelyek kinézetükben hasonlóak, de valójában különböznek egymástól.)

Fejlett gépi tanulás Az ESET felhőalapú gépi tanulásán felül ez a proaktív réteg lokálisan működik. Kifejezetten a fejlettebb, eddig nem ismert kártevők észleléséhez lett kifejlesztve, szem előtt tartva azt, hogy erőforrásigénye a lehető legalacsonyabb maradjon.

Exploit blokkoló Védelmet biztosít az olyan támadások ellen, amelyeket kifejezetten úgy terveztek, hogy elkerüljék a felismerést, és meggátolja a képernyőzároló és zsaroló kártevők működését is. Megvédi számítógépét a böngészőket, a PDF olvasókat és a JAVA alapú programokat célzó kártevőktől.

Továbbfejlesztett memóriaellenőrzés Védelmet biztosít az olyan kártevőkkel szemben, amelyek többrétegű titkosítással és kifinomult összezavarási módszerekkel próbálnak észrevétlenek maradni.

Felhő alapú védelem Az ESET LiveGrid® rendszer segítségével a fájlokat azok megbízhatósága alapján fehérlistára helyezi, így lerövidíti az ellenőrzés idejét. Az ismeretlen kártevőket a felhő alapú megbízhatósági adatbázis segítségével ellenőrzi, és proaktívan megakadályozza azok működését, ha gyanús viselkedést tapasztal.

Ellenőrzés a fájlok letöltése közben Már a letöltés közben ellenőriz bizonyos fájltípusokat (például tömörített állományokat), így tovább csökkenti az ellenőrzés idejét. Üresjárat idején történő ellenőrzés Automatikusan fut, amikor a számítógép nincs használatban, így növeli a rendszer hatékonyságát. Még működésük előtt észleli és semlegesíti az inaktív kártevőket is.

Eszközfelügyelet Segítségével letiltható, hogy személyes adatait illetéktelenül hordozható eszközökre másolják. Lehetővé teszi külső adathordozók, többek között CD-k, DVD-k, pendrive-ok és hordozható merevlemezek tiltását. Beállíthatja, hogy a számítógépéhez Bluetooth-on, FireWire-ön vagy soros/párhuzamos portokon keresztül ne lehessen mód eszközök csatlakoztatására.

Behatolásmegelőző rendszer (HIPS) Részletesen testre szabhatja a rendszer viselkedését, különös tekintettel a viselkedésalapú észlelésre. Lehetőséget ad rá, hogy külön szabályokat adjon meg a rendszerleíró adatbázis, az aktív folyamatok és a programok számára, így részletesen beállíthatja az Önnek leginkább megfelelő biztonsági szintet. A legújabb nyomonkövetési eszközök segítségével ellenőrizni tudja a memória azon részeit, amelyeket a kifinomult kártevő-elhelyezési technikák módosíthatnak.

Script-alapú támadások elleni védelem Védelmet nyújt a script-alapú támadásokkal szemben, amelyek a Windows PowerShell sebezhetőségeit célozzák. Észleli a kártékony JavaScript-eket is, amelyek a böngészőkön keresztül támadják számítógépét.Egyaránt támogatja a Mozilla Firefox, a Google Chrome, a Microsoft Internet Explorer és a Microsoft Edge böngészőket.

Zsarolóprogram elleni védelem Olyan típusú kártevők ellen is védelmet nyújt, amelyek zárolják vagy titkosítják személyes adatait, és váltságdíjat követelnek értük.

UEFI Scanner Védelmet biztosít UEFI kompatibilis eszközein az olyan, számítógépet mélyebb szinten támadó fertőzésekkel szemben, amelyek még a Windows betöltődése előtt indulnak.

WMI Scanner Árulkodó jeleket keres arra vonatkozóan, hogy találhatók-e fertőzött fájlok vagy rosszindulatú szoftverek adatként beágyazva a Windows Management Instrumentation-ben (amely a Windows környezetében lévő eszközöket és alkalmazásokat vezérlő eszközök csoportja).

Rendszerleíró-adatbázis ellenőrző Árulkodó jeleket keres arra vonatkozóan, hogy találhatók -e fertőzött fájlok vagy rosszindulatú szoftverek adatként beágyazva a Windows Rendszerleíró-adatbázisában (amely a Microsoft Windows operációs rendszer alacsony szintű beállításainak és a registry bejegyzéseket használó alkalmazások hierarchikus adatbázisa).

Alacsony erőforrásigény Biztosítja számítógépe megfelelő teljesítményét, és megnöveli a hardverek élettartamát. Bármely konfiguráción kiválóan működik. Kisméretű adatbázis-frissítéseinek köszönhetően minimális sávszélességet igényel.

Játékos üzemmód Az ESET NOD32 Antivirus automatikusan rejtett üzemmódra vált, ha egy program teljes képernyőn fut. A frissítések és az értesítések megjelenítése ilyenkor későbbre tolódik, hogy több erőforrás maradjon a játékokra, a videók lejátszására vagy a képek megtekintésére.

Hordozható számítógépek támogatása Az akkumulátor hosszabb élettartamának érdekében elhalaszt minden beavatkozást nem igénylő értesítést, frissítést vagy más, több rendszererőforrást igénylő folyamatot.

Egy-kattintásos megoldás A védelem állapota megtekinthető a program főablakában, ahol az összes fontos funkció és gyakran használt eszköz is elérhető. A biztonsági riasztások ablakaiban a jelzett problémák egy kattintással megoldhatók.

Zökkenőmentes frissítés újabb verzióra A megjelenést követően azonnal használhatja a legfrissebb technológiai újításokat, hogy a lehető legmagasabb szintű védelmet biztosíthassa eszközei számára.

Beállítások haladó felhasználók számára Részletes beállítási lehetőségeket biztosít. Beállítható a fájlok és a tömörített fájlok ellenőrzésének maximális mélységi szintje, maximális ideje vagy méretkorlátja, és még sok egyéb paraméter.

ESET SysInspector® Fejlett diagnosztikai eszköz, amely részletes információk gyűjtésével nyújt segítséget biztonsági vagy kompatibilitási problémák megoldásában. Biztonsági jelentés Havi rendszeres Biztonsági jelentés, amely tartalmazza a védelem statisztikai adatait, mint például felismert kártevőkről, letiltott weblapokról, kiszűrt levélszemétről és megakadályozott webkamera hozzáférésekről szóló információkat, továbbá az elérhető, de nem engedélyezett funkciók listáját.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Weboldalról információ gyűjtése a ChatGPT-vel – AI sorozat 8.rész

AI sorozat 8. rész: Hogyan készítsünk listákat az AI segítségével percek alatt? Tudd meg a cikkből hogyan spórolhatsz rengeteg időt így.


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram