Avast SecureLine VPN 22

Azoknak, akik online szabadságra vágynak

Azoknak, akik online szabadságra vágynak

ÁTTEKINTÉS

Megelőzheti, hogy nyilvános Wi-Fi használatakor hozzáférhessenek az eszközéhez, megakadályozhatja, hogy harmadik felek nyomon követhessék online tevékenységeit, és bármelyik országból elérheti kedvenc tartalmait az Avast SecureLine VPN-nel.

Ki szeretné, hogy hackerek lessék mozdulatait a nyilvános Wi-Fi-hálózatokon, hogy hirdetők kövessék nyomon minden online lépését, vagy hogy egyes országokban bizonyos tartalmakat blokkoljanak előle? Internetezzen a maga módján, ahogy csak szeretne – az Avast SecureLine segítségével.

1

Valódi adatvédelemBiztonságos kapcsolatBármilyen tartalom elérhetőVillámgyors
Rejtse el tevékenységeit internetszolgáltatója, a hirdetők, munkaadója és mások elől.Legyen biztonságban, bárhol járjon is. Legyen az egy kávézó, repülőtér vagy vasútállomás. Biztonsági megoldásaink mindenhová elkísérik.Segítünk megkerülni a tartalmak blokkolását. Kövesse kedvenc tévéműsorait tetszése szerint.Válasszon a világ minden táján üzemelő villámgyors kiszolgálóink közül.

 

Az adatok védelme jog, és nem kiváltság

Nem kellene többé aggódnia amiatt, hogy munkaadója, a hirdetők, a kormányzatok vagy akár saját internetszolgáltatója meglesi, mit csinál az interneten. Hát ne is aggódjon! Csak egyetlen gombnyomás, és online tevékenységei máris rejtve maradnak a kíváncsi tekintetek elől.

Bármely kapcsolat biztonságossá tehető

Azt gondolja, hogy a szomszédos kávézó Wi-Fi-hálózata biztonságos, csak mert jóban van a pultossal? Nem egyedül Ön használja a hálózatot. Mi viszont banki szintű titkosítást alkalmazunk, amely során egy alagúton vezetjük át minden kommunikációját, függetlenül attól, hogy milyen hálózatot használ, és az mennyire megbízhatatlan.

avast_secure_ui.png

Bárhol, bármi elérhető

Ugye, Ön sem szereti a cenzúrát? Mindjárt gondoltuk! Segítünk megkerülni a tartalomblokkolásokat, hogy elolvashasson, megtekinthessen és használhasson bármilyen online tartalmat – függetlenül attól, honnan származik.

Az internet az Öné. Szerezze vissza!

Az IP-címét nem csak arra használhatják, hogy nyomon kövessék online tevékenységeit. A használatával kitilthatják egyes szolgáltatásokból, vagy magasabb árat fizettethetnek Önnel. Az Avast SecureLine VPN használatával az internet bármely csücskét elérheti, a tartózkodási helyétől függetlenül.

Biztonságos streamelés az Android TV-t használó okostévéken

Telepedjen le a kanapéra, tegye fel a lábát, és Android okostévéjén, Nvidia Shield TV-jén vagy Mi Boxán tekintse meg és streamelje kedvenc tartalmait. Viszlát, hackerek és korlátozott hozzáférések – üdv, nagy képernyő!


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.12 vagy újabb
ProcesszorIntel
Memória256 MB
Tárhely90 MB
Képernyő1280x800
Egyéb
  • Internet kapcsolat

Windows:

RendszerWindows 7, 8.x, 10, 11
ProcesszorIntel Pentium 4 / AMD Athlon 64
Memória256 MB
Tárhely300 MB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • Internet kapcsolat

FUNKCIÓK

Nyílt forráskódú adatvédelem Megoldásaink az OpenVPN és az OpenSSL protokollra épülnek, amelyek a leginkább megbízható, elterjedt és transzparens adatvédelmi protokollok.

Nincs naplózás Nem látjuk, milyen alkalmazásokat használ, milyen webhelyeket keres fel, és milyen tartalmakat tekint meg.

256 bites AES-titkosítás Minden bejövő és kimenő adatát titkosítjuk, így azokat az adatvadászok nem láthatják.

Egyetlen megosztott IP-cím Elvegyülhet az Avast SecureLine VPN felhasználói alkotta tömegben.

Bármely Wi-Fi-kapcsolat vagy hálózat védelme Bármely hotspothoz biztonságosan csatlakozhat: kávézókban, repülőtereken, könyvtárakban, parkokban – de akár egy idegen mobiltelefonos adatkapcsolatához is.

DNS-kiszivárgás elleni védelem Valós IP-címét beburkolja az IPv4-kapcsolatokon, és blokkolja az IPv6-kéréseket.

Adatfolyamok lejátszására és játékokhoz is alkalmas Nagy felbontású filmek, késésmentes játékmenet vagy óriási fájlok? Ne aggódjon. Nem jelentenek problémát.

A világ bármely táján lévő tartalmak elérése Megkerülheti a cenzúrát, és bármilyen szolgáltatást vagy médiatartalmat elérhet, lakóhelyétől függetlenül.

P2P-támogatás Egyes kiszolgálók támogatják a társközi (P2P-) kapcsolatokat is. Egyszerűen és bizalmasan oszthatja meg a tartalmakat.

55 helyen, 34 országban Bárhol is lakik és bárhol is szeretné érezni magát, mi segítünk.

Az Android TV támogatása Közvetlenül streamelhet és tekintheti meg kedvenc tartalmait Android okostévéjén, Nvidia Shield TV-jén vagy Mi Boxán, miközben az adatvédelemről és a biztonságról sem kell lemondania.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.


Wacom termékbemutató nyílt nap - Újdonságok és inspirációk

Múlt héten tartottuk a kivételes Wacom termékbemutató nyílt napunkat. Nézd meg milyen volt!


Adobe Acrobat - A felsőoktatás nélkülözhetetlen eszköze

Fedezd fel, hogyan segíti az Adobe Acrobat megjegyzések funkciója a hallgatókat a hatékony tanulásban és együttműködésben a felsőoktatásban, valamint hogyan alkalmazható lépésről lépésre a digitális dokumentumkezelésben.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram