MissionKit

  Altova MissionKit 2021

  XML, JSON, SQL és UML eszközök díjnyertes gyűjteménye
  MissionKit

  A MissionKit egy vállalati szintű szoftverfejlesztő csomag XML, JSON, SQL és UML alapú termékek fejlesztéséhez informatikai szakembereknek és alkalmazásfejlesztőknek.

  Áttekintés

  altova_missionkit_user.jpg

   

  A MissionKit - több más piacvezető termék mellett - tartalmazza az Altova XMLSpy, a MapForce és a StyleVision fejlesztő eszközt is. Az Altova MissionKit eszközök közötti szinergia azt jelenti, hogy nemcsak fejlesztési időt, de jelentős költségeket is megspórolhatunk. Ahelyett, hogy egyedi termékeket vásárolnánk, válasszuk a MissionKitet, hogy egy csomagban juthassunk hozzá az összes szükséges fejlesztő eszközhöz.

   

  missionkit_component_01.jpg Az Altova XMLSpy a világ egyik legnépszerűbb JSON és XML szerkesztője a kapcsolódó technológiák modellezéséhez, szerkesztéséhez, átalakításához és hibakereséséhez.
  missionkit_component_02.jpg

  Az Altova MapForce egy díjnyertes grafikus adat-hozzárendelési, konvertálási és integrációs eszköz, amely képes az adatok mozgatására bármilyen XML, JSON, adatbázis, EDI, XBRL, CSV, Excel, Protobuf és / vagy webszolgáltatás fájl között. Az adatokat azonnal átalakítja jogdíjmentes formátumú kódra további konverziós vagy integrációs célokra.

   

  missionkit_component_03.jpg

  Az Altova StyleVision egy díjnyertes eszköz precízen összeállított jelentések és űrlapok tervezéséhez XML, SQL adatbázis és XBRL források alapján. Az XSLT erejét egy intuitív és grafikus eszközben teszi elérhetővé a fejlesztők számára, akik akár szemet gyönyörködtető diagramokat is készíthetnek, és nem kell foglalkozniuk az XSLT részletekkel, ahhoz hogy elkészítsék a stíluslapokat és a jelentéseket a kívánt formátumban.

   

  missionkit_component_04.jpg

  Az Altova UModel a sikeres szoftverfejlesztés kiindulópontja. Használatával alkalmazásmodelleket tervezhetünk UML-ben, és legenerálhatjuk vele a Java, a C ++, C # vagy Visual Basic .NET kódot és projektdokumentációt. Arra is lehetőségünk van, hogy már kész programokat reverse engineering segítségével UML 2 architektúrába rendezzük a design finomítása érdekében. Az UModel olyan UML eszköz, amely a vizuális szoftver tervezését praktikussá teszi bármely projekt számára.

   

  missionkit_component_05.jpg

  Az Altova DatabaseSpy egyszerre akár több adatbázisból is képes adatokat lekérdezni, azokat összehasonlítani és akár megtervezni. A keresési eredményekből pedig akár elegáns diagramokat is létrehozhatunk. Képes összekapcsolódni az összes népszerű adatbázissal, és megkönnyíti az SQL szerkesztést, a strukturális tervezést, a szerkesztést és a konvertálást.

   

  missionkit_component_06.jpg

  Az Altova DiffDog a fájlok, könyvtárak, adatbázis-sémák és táblák egyedi diff / merge segédprogramja. Ez a hatékony, könnyen használható diff és egyesítési eszköz lehetővé teszi két vagy három szöveges vagy forráskódfájl gyors összehasonlítását és egyesítését, a könyvtárak szinkronizálását, valamint az adatbázis sémák és táblázatok összehasonlítását egy egyszerű vizuális felületen keresztül. A DiffDog emellett fejlett XML differenciálási és szerkesztési képességeket is kínál a fejlesztők részére.

   

  missionkit_component_07.jpg Az Altova SchemaAgent egy rendkívül fejlett eszköz az XML-alapú fájlok közötti kapcsolatok elemzéséhez és kezeléséhez - egy projekten, az intraneten vagy akár egy cégen keresztül. A SchemaAgent pillanatok alatt pontos képet nyújt XML infrastruktúrájáról, és megadja azokat az információkat, amelyekre szüksége van az összetevők hatékony kezeléséhez, szerkesztéséhez és újra felhasználásához produktív, hibamentes módon.

   

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10
  Processzor
  Intel vagy AMD
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1024x768