Altova MapForce 2024

Az Altova MapForce páratlan teljesítményt és rugalmasságot kínál a fejlett adattérképezéshez, konvertáláshoz és átalakításhoz.

Az Altova MapForce páratlan teljesítményt és rugalmasságot kínál a fejlett adattérképezéshez, konvertáláshoz és átalakításhoz.

ÁTTEKINTÉS

Az Altova MapForce egy díjnyertes, grafikus adattérképező eszköz a tetszőleges adatok közötti konverzióhoz és integrációhoz. Nagy teljesítményű adattérképező eszközei azonnal átalakítják az adatokat, és számos lehetőséget biztosítanak az ismétlődő átalakítások automatizálására.

Egy tipikus leképezés egy vagy több adatforrásból és egy vagy több adatcélból áll. A leképezés tartalmazhat egy vagy több transzformációs komponenst is, amelyek az adatfeldolgozási és szűrési lehetőségek széles körét biztosítják.

Ahhoz, hogy leképezést hajthasson végre, meg kell adnia egy adatszerkezetet, amely leírja az egyes forrás- és célfájlok szerkezetét. Egy XML-séma például meghatározza egy XML-dokumentum szerkezetét. A leképezés (a forrásból a célba) egy drag-and-drop grafikus felhasználói felület segítségével valósul meg. A leképezéshez nem kell programkódot írnia. A kódot a MapForce generálja Ön helyett. Ezt a kódot használhatja a forrás adatszerkezetű dokumentumok átalakításához adatszerkezetű dokumentumokba.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 10 vagy újabb
ProcesszorIntel vagy AMD
Memória4 GB
Tárhely1 GB
Képernyő1024x768

FUNKCIÓK

Vizuális adattérképezés A MapForce használatához egyszerűen nyissa meg az adatforrásokat és a célpontokat térképezési komponensként, dobja be az adatfeldolgozási funkciókat a testreszabható könyvtárakból, majd húzza az összekötő vonalakat a társítani kívánt csomópontok között. A beépített végrehajtási motor lehetővé teszi a kimenet valós idejű megtekintését és mentését.

Kódgenerálás az adattranszformációkhoz XML- és adatbázis-leképezések esetén megtekintheti és elmentheti az XSLT 1.0/2.0, XQuery vagy SQL végrehajtási kódokat. Vagy választhatja a Java, C++ vagy C# nyelvet, hogy automatikusan generáljon egy kulcsrakész alkalmazást a tervéből. Ez lehetővé teszi az adatintegrációs és webszolgáltatási alkalmazások megvalósítását kódírás nélkül. A MapForce által generált kód jogdíjmentes, így további díjak vagy telepítési adapterek nélkül telepítheti.

Mapping Output A beépített MapForce Engine lehetővé teszi, hogy a térképezési projekt tervezésekor menet közben elvégezze az adattranszformációkat, és a kimenetet egyetlen kattintással tekinthesse meg. Az adattranszformációk végrehajtása a MapForce Engine segítségével jelentősen leegyszerűsíti az összetett leképezések tesztelésének és tökéletesítésének folyamatát, időt takarít meg és növeli a termelékenységet.

Hatékony, rugalmas, költséghatékony A MapForce páratlan teljesítményt és rugalmasságot kínál a fejlett adattérképezéshez, konverzióhoz és átalakításhoz, így ideális eszköz a globális és vállalaton belüli adatintegrációs projektekhez. Könnyedén integrálhatja az adatokat több fájlból, vagy feloszthatja az adatokat egy fájlból több fájlra, és a MapForce támogatja a láncolt transzformációkat, hogy lehetővé tegye az összetett leképezéseket, amelyekben az egyik leképezés kimenete egy másik leképezés bemenetévé válik.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Wacom - A tökéletes ballagási ajándék

Lepd meg szeretteidet az idézetek és lufik mellett legnépszerűbb Wacom tábláink egyikével!

LATTE3D: villámgyors text-to-3D model generálás

Az Nvidia technológiája szinte azonnal 3D modelleket generál a szövegpromptok alapján. De mire és hogyan lesz használható ez az eszköz?

,
Mire lesz képes az új ChatGPT?

Az új ChatGPT hang-, kép- és szövegalapú interakciókra is képes. Ezen felül a vállalat ezeket a funkciókat ingyenesen elérhetővé teszi.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram