Alien Skin Eye Candy 7

32 lenyűgöző Photoshop szűrő egy csomagban

32 lenyűgöző Photoshop szűrő egy csomagban

ÁTTEKINTÉS

Az Eye Candy harminckét olyan Photoshop szűrőt tartalmaz, amelyek elegánsan képesek lekezelni számos design feladatot.

Az olyan effektek, mint az állati szőrzet, a füst és a hüllőbőr egészen az egyes szőrszálakig, a turbulens foszlányokig és a fényes pikkelyekig tökéletes részletességgel vannak megjelenítve.

Az Eye Candy segít gyorsan felfedezni és megtervezni a megjelenést. Az Eye Candyben az effektek kiválasztása szöveges menük helyett könnyen felismerhető ikonokon keresztül történik. Az előbeállítások gyorsan előnézetbe kerülhetnek, ha egyszerűen az egérrel végigmegyünk rajtuk. A fő küldetés: kevesebb kattintás és több vizuális böngészés.

 
Az Eye Candy 19 év alatt a grafikai tervezési feladatok széles skálájával foglalkozott a finom extrudált élektől a csillogó krómig. 32 effektkategória, több mint 1000 előbeállítás és vezérlőelemek állnak rendelkezésre, amelyekkel korlátlan számú saját stílust hozhat létre. Nézze meg példáinkat, hogy csak ízelítőt kapjon abból, mire képes az Eye Candy.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.13 vagy újabb
ProcesszorApple M1, Intel Core 2 vagy újabb
Memória8 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x768
Egyéb
  • Adobe Photoshop CC 2015 vagy újabb
  • Adobe Photoshop CS6

Windows:

RendszerWindows 10 vagy 11
ProcesszorIntel Core 2 vagy újabb
Memória8 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x768
Egyéb
  • Adobe Photoshop CC 2015 vagy újabb
  • Adobe Photoshop CS6

FUNKCIÓK

Realisztikus hatások A realizmus különbözteti meg az Eye Candy effekteket a Photoshopba épített általános szűrőktől. Az olyan effektek, mint az állati szőrzet, a füst és a hüllőbőr egészen az egyes szőrszálakig, a turbulens foszlányokig és a fényes pikkelyekig tökéletes részletességgel vannak megjelenítve. Az Eye Candy segítségével a készülő alkotások természetesnek és organikusnak tűnnek.

Adaptáció Az Eye Candy az effekteket az aktuális mű méreteinek megfelelően méretezi. Így kevésbé valószínű, hogy egy előre beállított effektet kell majd finomhangolni ahhoz, hogy az eredmény jól nézzen ki.

Roncsolásmentes szerkesztés Az effektek egy új rétegbe kerülnek megjelenítésre az eredeti rajzot érintetlenül hagyva. Az Eye Candy intelligens szűrőként is működhet, így később módosíthatja vagy eltávolíthatja az effektet.

Professzionális funkciók Az Eye Candy képes CMYK üzemmódban és 16 bit/csatornás képeket kezelni, ami a professzionális nyomtatási munkákhoz szükséges. És bármilyen megjelenést elmenthet előbeállításként, hogy a jövőbeni projektekben következetesen újra létrehozhassa.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram