Alien Skin Blow Up 3

... nagy, nagyobb, méééééég nagyobb...

... nagy, nagyobb, méééééég nagyobb...

ÁTTEKINTÉS

A Blow Up a lehető legjobb megoldás képek nagyításához. Akár 1 600%-os méretnövekedést is elérhetünk a segítségével!

A Blow Up a legjobb eszköz nagyításhoz. Az átméretezés a már megszokott bicubic interpolációnál sokkal hatékonyabb módszerrel történik, így tisztább és élesebb képet eredményez. A Blow Up bővítménnyel könnyen nagyíthatunk, miközben a képen megmaradnak az élek, a vonalak és más éles részletek. A szűrőt akár négyszer is használhatjuk, így érhető el a hihetetlen, 1600%-os nagyítás is. Egyes képek esetében akár hat alkalommal is lefuttathatjuk a nagyítást, amivel 3600%-os méretnövekedéshez jutunk, miközben a kép nem esik szét, hanem élvezhetően jó minőségű marad. A Blow Up a nagyítás mellett a fotó szemcsézettségét is kontrollálja, és beállíthatjuk benne a nagyítás közbeni élesítést is. A program támogatja a legismertebb képformátumokat, beleértve a CMYK, a 16 és 32 bites színmélységet is.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.13 vagy újabb
ProcesszorApple M1, Intel Core 2 vagy újabb
Memória1 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x768
Egyéb
 • Az alábbi képszerkesztő szoftverek egyike:
  • Exposure X vagy újabb
  • Adobe Photoshop CS6 vagy újabb
  • Adobe Lightroom 6, Adobe Lightroom CC 2015 vagy újabb

Windows:

RendszerWindows 10 vagy 11
ProcesszorIntel Core 2 vagy azzal kompatibilis
Memória1 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x768
Egyéb
 • Az alábbi képszerkesztő szoftverek egyike:
  • Exposure X vagy újabb
  • Adobe Photoshop CS6 vagy újabb
  • Adobe Lightroom 6, Adobe Lightroom CC 2015 vagy újabb

FUNKCIÓK

Lightroom támogatás A Blow Up szoros Lightroom integrációval rendelkezik, amely támogatja a kötegelt feldolgozást, és nem igényel Photoshopot.

Sebesség A Blow Up gyorsabban fut mind Macintosh, mind Windows számítógépeken.

Hatalmas képek Oldalanként akár 300 ezer képpontig is átméretezhetünk, ami a Photoshop által kezelhető maximum. Persze a Photoshop egy ekkora négyzet alakú képen lefulladna, de ha olyan óriásplakátot késítünk, amit a Photoshop is elbír, akkor a Blow Up is bírni fog vele.

CMYK A Blow Up képes kezelni az ofszetnyomtatásban használt CMYK-képeket és a professzionális fotósok által használt 16 bites/csatornás képeket.

Előbeállítások A Blow Up rendelkezik előbeállításokkal a leggyakoribb papírméretekhez, beleértve a fotópapírokat és a szabványos amerikai, európai és japán méreteket.

Kimenet élesítése Csak válasszuk ki a papírtípust, és a Blow Up a megfelelő mértékben élesíti a tinta szóródását.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram