Adobe

Adobe XD

Tervezés, prototípuskészítés és megosztás egy Adobe alkalmazáson belül.

Tervezés, prototípuskészítés és megosztás egy Adobe alkalmazáson belül.

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

Az Experience Design CC (bétaverzió) alkalmazással gyorsabban készíthet ötleteiből prototípusokat. Ez az első olyan eszköz, amely egymagában kielégít minden olyan igényt, amely webhelyek és mobilalkalmazások tervezése és prototípuskészítése kapcsán felmerülhet.

Az Experience Design CC (bétaverzió) alkalmazással gyorsabban készíthet ötleteiből prototípusokat. Ez az első olyan eszköz, amely egymagában kielégít minden olyan igényt, amely webhelyek és mobilalkalmazások tervezése és prototípuskészítése kapcsán felmerülhet. Próbálja ki a bétaverziót, és nézze meg a videót arról, hogy az XD fejlesztésével hogyan teremtünk új együttműködési lehetőségeket és egy egészen új világot a felhasználói élmény tervezéséhez.
Mac OS X rendszerre már most, Windows 10 rendszerre pedig hamarosan elérhető. 

Teljesen új. Sebességre tervezve.

Az Adobe XD program a gyors, zökkenőmentes UX-tervezést szolgálja, olyan innovatív eszközökkel, amelyek az egyszerű vázlatoktól kezdve a többképernyős felhasználói élményekig mindenben áttörést jelentő teljesítményt biztosítanak. Minden benne van, amire ahhoz van szükség, hogy a gondolat sebességével tervezhessen.

Speciális tervezőeszközök

Elemeket rajzolhat, használhat fel vagy keverhet újra vázlatok, látványtervek és prototípusok készítéséhez, olyan hatékony eszközökkel, amilyen az ismétlőrács, illetve az újragondolt rétegekkel és szimbólumokkal.

Interaktív prototípusok

Az XD elhagyása nélkül vehet fel interakciókat, és készíthet valós idejű előnézetet asztali gépen és mobileszközökön egyaránt.

Egyszerű megosztás és együttműködés

A közvetlenül a prototípusokhoz fűzött megjegyzések segítségével gyors visszajelzést kaphat a döntéshozóktól. A gyártásra kész alkotásokat megoszthatja a fejlesztőkkel, akik a specifikáció alapján így nekiállhatnak a munkának.

Sok minden várható még

Folyamatosan adjuk hozzá az XD bétaverziójához az új és izgalmas funkciókat, például Windows-támogatást és hatékony együttműködési eszközöket. Írja meg véleményét, és vegyen részt az XD jövőjének formálásában.

Alkosson asztali gépén. Nézze meg az eredményt mobileszközén.

Mobilterveiről az összes interakciót tartalmazó élő előnézetet jeleníthet meg telefonján vagy táblagépén. Az XD mindenütt automatikusan frissíti az asztali számítógépén végzett összes változtatást, így azonnal láthatja, hogy miként fog prototípusa kinézni a megfelelő képernyőméretben. 

Alkosson asztali gépén. Nézze meg az eredményt mobileszközén.

Mobilterveiről az összes interakciót tartalmazó élő előnézetet jeleníthet meg telefonján vagy táblagépén. Az XD mindenütt automatikusan frissíti az asztali számítógépén végzett összes változtatást, így azonnal láthatja, hogy miként fog prototípusa kinézni a megfelelő képernyőméretben. 

google-play-icon_0.png
button_apple_download_button.png
xd-grid-animation-375x500.gif

Tervezés. Sokszorosítás. És kész.

Az ismétlőráccsal bármilyen elemet kijelölhet és sokszorosíthat vízszintesen vagy függőlegesen, tetszőleges számban. Mindezt úgy, hogy a stílusok és a térközök változatlanok maradnak. Ráadásul az összes módosítás is tükröződni fog a másolatokon.

Tekintse meg, mennyi mindenre használható Adobe XD.
 

Fedezze fel, hogy mások hogyan terveznek és formálnak prototípussá felhasználói élményeket az XD-vel.
További projektek felfedezése a Behance-onFUNKCIÓK

- Experience Design CC (bétaverzió) 0.6-os verzió
  2016. november 02.

Következő generációs rétegek A rétegek modern megközelítésével megtalálhatja amit keres, azáltal, hogy csak az aktuálisan használt rajztáblához tartozó réteget emeli ki, így panelje áttekinthető marad.

Újraálmodott szimbólumok Az XD új szimbólumaival dupla kattintással szerkeszthetők az ikonok, fejlécek és láblécek, gombok és egyéb szimbólumok – elkülönítési mód nélkül is. Ha a vászonra húzza őket, az egész tervben automatikusan frissülni fognak, a környező vászon kinézetének megváltozása nélkül.

Megjegyzés fűzése a megosztott prototípusokhoz Gyors és összesített visszajelzést kaphat terveire az érintettektől közvetlenül prototípusán. A megjegyzések irányulhatnak a prototípus meghatározott részeire, vagy általános visszajelzésként a teljes rajztáblára.

Következő lépések Nyerjen bepillantást a következő kiadások számára tervezett funkciókba. 
Látogasson el az XD-blogra
 

- Experience Design CC (előzetes verzió) 0.5.22-ös verzió
  2016. szeptember 26.

Élő előnézetek mobileszközén Mobilterveinek összes interakcióját is tartalmazó élő előnézetet tekinthet meg mobilján vagy táblagépén. Az XD mindenütt automatikusan frissíti az asztali számítógépén végzett összes változtatást, így azonnal láthatja, hogy miként fog prototípusa kinézni a megfelelő képernyőméretben.
Az alkalmazás beszerzése

Zoom to Selection (Kijelölés nagyítása) A rajztáblán végzett kijelölések közvetlenül egy gyorsbillentyűvel (Command+3) kinagyíthatók.

Új animációk Próbálgassa az újabb átmeneteket terveiben. Az elmúlt hónapban „Push” (Tolás)-ra változtattuk a „Slide” (Áttűnés) átmenet nevét, ami jobban tükrözi funkcióját. E hónapban bevezetünk igazi „Slide” (Áttűnés) átmeneteket is.

Továbbfejlesztett vásárlói visszajelzések Kérésükre számos bővítést végeztünk az utolsó kiadáson, így a Property Inspector paneljére felvett vezérlőkkel segítünk megadni, hogy egy rajztábla görgetése függőlegesen történjen-e, emellett új a rácsozathoz igazodás és egy elem arányai megtartásának beállítása.

- Experience Design CC (előzetes verzió) 0.5.16-os verzió
  2016. augusztus 15.

Vonalas színátmenetek A vonalas színátmenetek létrehozása, szerkesztése és a vászon objektumaira történő alkalmazása a pipettából történhet.

Azonnali átmenetek Az animáció folytonos átmenetét „nincs”-re állítva könnyítés nélküli azonnali átmenet hozható létre.

Hexa gyorsírás A pipettában gyorsbillentyűket használva a hexadecimális kódokra időt takaríthat meg. Az #AB például #ABABAB-nak felel meg.

Koreai nyelvi támogatás Az XD most koreai nyelven is elérhető

- Experience Design CC (előzetes verzió) 0.5.10-es verzió
  2016. július 19.

Nagyítás eszköz Könnyedén munkájának egy meghatározott területére nagyíthat a terv részletes megtekintéséhez.

PDF-exportálás A kellékeket és rajztáblákat egyenkénti PDF-fájlokként vagy egyetlen PDF-fájlként exportálva is megoszthatja.

Gyorsabb munkafolyamat a rajztáblán A prototípusok gyorsabban használatba vehetők a Target (Cél) lista Previous Artboard (Előző rajztábla) elemének kiválasztva, amely visszaléptet az előző képernyőre.

Meglévő kellékek ismételt felhasználása Alkotásait az XD szolgáltatásba másolhatja a Bohemian Coding Sketch, Adobe InDesign CC és más alkalmazásokból. A szövegek és vektorok szerkesztése folytatható a forráshűség elvesztése nélkül.
 

- Experience Design CC (előzetes verzió) 0.5.6-os verzió
  2016. június 20.

Képpont pontosságú mérés Végezzen pontos objektumok közötti méréseket a pontos igazításhoz, illetve, hogy pontos méreteket adhasson meg a csapattagjainak.

Életlenítési effektusok Elvégezheti meghatározott objektumok vagy teljes hátterek életlenítését a terv fókuszpontjának megváltoztatásához.

Beágyazott prototípusok Ossza meg interaktív prototípusait beágyazott kódokkal a Behance, a Dribbble vagy bármely más webhelyen.

Továbbfejlesztett szövegstílusok Az új szövegvezérlőkkel megváltoztathatja a szöveg egyes szakaszainak színét, nem csak az egész blokkét.

Kibővített nyelvi támogatás Az XD már elérhető német, francia és japán nyelven.

A Share Online szolgáltatás támogatása vállalatok számára A Share Online (Online megosztás) szolgáltatással a vállalatok mostantól megoszthatják az XD-prototípusaikra mutató hivatkozásokat.

Nagyvállalati telepítés támogatása A Creative Cloud Packager eszközzel mostantól a rendszergazdák könnyedén telepíthetik központilag az Adobe XD szolgáltatást és rendszeres frissítéseit.

Továbbfejlesztett vásárlói visszajelzések Az Önök kérései alapján az új kiadásban több új fejlesztés is megjelenik, többek között a rajztáblák rácsának javítása és sok egyéb.

- Experience Design CC (előzetes verzió) 0.5.4-es verzió
  2016. május 23.

Pontos színvezérlés Válasszon egy színt az árnyalat, a telítettség, a fényesség és az alfacsúszkák használatával, vagy adja meg a pontos értékeket a mezőkben. Színtárakat is létrehozhat és menthet, amelyeket felhasználhat a terveiben.

Görgethető rajztáblák Görgessen végig a hosszú rajztáblákon az Előkép ablakban vagy a megosztott prototípusban a terv teljes tartalmának bemutatásához.

Továbbfejlesztett szövegstílusok Használjon rugalmas szövegvezérlést a szöveg egyes részeinél a stílus módosításához a teljes blokk módosítása helyett.

Csoportok logikai szerkesztése Hozzon létre bonyolult alakzatokat egyszerűen objektumcsoportok logikai műveletekkel való összekapcsolásával.

Rajztábla igazítása és elosztása Igazítsa az objektumokat a rajztáblához viszonyítva, vagy igazítson több rajtáblát egymáshoz, és ossza el őket a vásznon.

Teljes képernyős üzemmód Kapjon átfogó képet a megosztott prototípusok teljes képernyős üzemmódban való megtekintésével.

Továbbfejlesztett vásárlói visszajelzések A kéréseknek megfelelően a legújabb kiadáshoz több új funkciót is hozzáadtunk, többek között szimbólumok és árnyékok másolásának és beillesztésének támogatását az Adobe Illustrator CC alkalmazásban; a fontosabb funkciók esetében pedig környezetfüggően jelennek meg a gyorsbillentyűtippek.

- Experience Design CC (előzetes verzió) 0.5.2-es verzió
  2016. április 25.

Rácsvonalhoz pattintás Takarítson meg időt rajztáblaelemek rajzolásakor, méretezésekor és mozgatásakor rácshoz igazítással, amelynek során a dizájnelemek éppen oda kerülnek, ahová szeretné, és konzisztens vizuális hatást keltenek.

Szövegfejlesztések Állítsa be a szövegsorok közötti térközt, hogy a másolat tökéletesen illeszkedjen tervébe.

Prototípus aktív területei Emelje ki a prototípus aktív területeit, hogy a felhasználók könnyen észrevegyék az interaktív és kattintható területeket.

Több URL-cím Hozzon létre több URL-címet ugyanahhoz a fájlhoz, hogy megoszthassa a prototípus különböző verzióit az érintettekkel.

Szöveg áthelyezése húzással Javítsa terveit realisztikusabb tartalommal a szövegfájlok ismétlőrácsba húzásával. A szöveg automatikusan kitölti az összes rácscellát. A szöveget át is húzhatja a vászonra.

Továbbfejlesztett vásárlói visszajelzések Az Önök visszajelzései alapján számos fejlesztést végeztünk, például jobb teljesítményt értünk el a fájlok mentésénél, továbbfejlesztettük az SVG-fájlok importálását és exportálását, jobban használható az Illustrator CC alkalmazásban a másolási és beillesztési funkció, valamint az UI-csomagok elérhetők a Fájl menüből.
 

- Experience Design CC (előzetes verzió) 0.5-ös verzió
  2016. március 14.

Testre szabható rajzeszközök Készítse el terveit a Select (Kijelölés), Rectangle (Téglalap), Ellipse (Ellipszis), Line (Vonal) és Pen (Toll) eszközzel. Használja a Property Inspector eszközt az alakzatok javításához. Válasszon szegélyszínt és -vastagságot, adjon hozzá kitöltőszíneket, alkalmazzon árnyékokat, állítsa be az átlátszóságot, és végezzen elforgatást. 

Toll eszköz Rajzoljon alakzatokat egyszerűbben és hatékonyabban a Toll eszközzel. Használjon egyéni görbéket, adjon hozzá és távolítson el szerkesztőpontokat, váltson a görbék és a sarkok között ugyanabban az eszközben. 

Stilizált szöveg-hozzáadó eszközök Hozzon létre és helyezzen el szöveget egyszerűen, majd módosítsa a színét és a méretét. 

Elrendezésfinomító eszközök Használjon elrendező eszközöket a dizájnelemek csoportosítására, zárolására, illesztésére és elosztására csakúgy, mint alakzatokkal történő maszkolásra és a sorrend megváltoztatására. 

Többképernyős rajztáblák Rendezze el terveit rajztáblákkal, hogy megjeleníthetők legyenek különböző képernyőkön és eszközökön. Válasszon az előre beállított méretek közül, vagy adja meg a sajátját, és másoljon a rajztáblák között a dizájnelemek elhelyezkedésének elvesztése nélkül. 

Tervezőeszközök meghatározott eszközökre Az Adobe XD UI-csomagja jó minőségű felhasználóifelület-elemeket tartalmaz, hogy gyorsan tervezhessen iOS-, Google Material és Microsoft Windows rendszerű eszközöket.

Ismétlőrács Jelöljön ki elemeket a tevében, például partnerlistát vagy fényképgalériát, és sokszorosítsa őket vízszintesen vagy függőlegesen ahányszor csak szeretné – minden stíluselem és térköz változatlan marad. Egyetlen frissítés után a változások mindenhol megjelennek.

Végleges munka exportálása Exportáljon képeket és terveket PNG és SVG formátumban iOS, Android eszközökhöz és a webre. 

A Photoshop és az Illustrator integrációja Másolja le és illessze be az Adobe Photoshop CC és az Illustrator CC programban készült kellékeit közvetlenül az Adobe XD programba. 
 
Prototípusok videóként való rögzítése Készítsen felvételt MOV-fájlba, miközben végigkattint az előképen, hogy megoszthassa a csapattal vagy az érintettekkel. Ezenkívül a prototípusára mutató hivatkozást is létrehozhat a megosztáshoz. 

Interaktív prototípusok Vegyen fel interakciókat, animációkat és mozdulatokat tervébe, amelyekkel pontosan tesztelheti, milyen élményben lesz része a felhasználóknak. Váltson egyszerűen a terv és a prototípus között az alkalmazás elhagyása nélkül. 

Prototípus-kezelés A prototípusokat könnyel elérheti és törölheti a Creative Cloud-fiókjából. Csak kattintson egy bélyegképre a nyilvános hivatkozás megnyitásához. A csapatával korlátlan számú prototípust megoszthat. 7

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram