Stock

  Adobe Stock

  Képek és videók milliói
  Stock

  Az új Adobe Stock. Képek és videók milliói. Közvetlenül a Creative Cloud alkalmazásokban.

  Áttekintés
  Az új Adobe Stock piactér több, mint 50 millió kiváló minőségű, válogatott fotót, videót és grafikát tartalmaz, melyek szabadon felhasználhatók bármilyen kreatív munkához. Mivel az Adobe Stock elérhető a Creative Cloud alkalmazásokból is, ezért kevesebb időt kell fordítanunk a keresésre és a menedzselésre, és több jut a tervezésére.
   
  Gyors elérés a kreatív elemekhez, melyek inspirálják a munkát
   
  Az Adobe Stock képeket, grafikákat és videókat megvehetjük közvetlenül a kedvenc Creative Cloud alkalmazásunkban is. A letöltött elemek közötti keresés és böngészés a Creative Cloud könyvtárakban történik, mely videók esetében már az Adobe Premiere Pro CC-t és az After Effects CC-t is támogatott.
   
   
  Kereskedelmi kérdésekben keressenek meg minket az info@trans-europe.hu e-mail címen!
  Funkciók
   
  Mostantól videóval is Az Adobe Stock több, mint egymillió klipet tartalmaz, melyekket felhasználhatunk filmes produkciókhoz, reklámfilmekhez és akár weboldalakhoz is. Ha ehhez még hozzátesszük a szintén rendelkezésre álló több tízmillió fotót és grafikát is, nem lehet kétségünk afelől, hogy a kezünk alól kikerülő munka a világ bármely részén meg fogja állni a helyét.
   
   
   
   
   
  Keresés, böngészés és vásárlás Az elemek keresése és a köztük történő böngészés a Creative Cloud Libraries panelen belül történik. Vízjelezett elemek segítenek a választás megkönnyítésében, a vásárlás után természetesen már a nagy felbontású verziót is letölthetjük, mindezt közvetlenül a Creative Cloud alkalmazáson belül.