Adobe

Adobe Spark

Változtassa elképzeléseit magával ragadó vizuális elbeszélésekké percek alatt az Adobe Spark szoftverével!

Változtassa elképzeléseit magával ragadó vizuális elbeszélésekké percek alatt az Adobe Spark szoftverével!

ÁTTEKINTÉS

Az Adobe Sparkkal gyorsan, könnyedén és ingyen készíthet grafikákat, weblapokat és videoelbeszéléseket bárhol. És a prémium funkciókat is tartalmazó Adobe Sparkkal – ami most bármely Creative Cloud-csomagnak része vagy önálló előfizetésként vásárolható – hozzáadhatja céges arculatjegyeit, amitől minden alkotása egyedivé válik.

Közösségi közzétételt készíthet másodpercek alatt

A Spark Posttal a szöveg és a fényképek professzionális kinézetű, figyelemfelkeltő grafikává válnak. Mindössze ki kell választani egy tervsablont, hozzáadni szöveget és képeket, majd gyorsan átméretezni alkotását, hogy illeszkedjen kedvenc közösségi médiahelyébe vagy blogjába.

Kápráztassa el őket a weben

Dinamikus webes történetekké alakíthatja a szavakat, képeket és videókat a Spark Page segítségével. Válogatott tervek széles választékából válogathat, majd hozzáadja saját tartalmát, és kész. Tegyen mindenbe egyedi csavart – egy könyvértékelésbe, hetilapba vagy legújabb utikalandjába.Tegyen egy megindító nyilatkozatot
A Spark Videóval könnyedén kombinálhat videóklipeket, fényképeket, ikonok, hangalámondást – plusz kifinomult animációkat és professzionális minőségű hangsávokat - magával ragadó videoelbeszélésekké. Ez egy nagy hatású kommunikáció, amely percek alatt elkészíthető.

Bemutatkozik az Adobe Spark prémium funkciókkal

Adjon saját emblémákat, színeket és egyebeket grafikáihoz a Spark Postban, weblapokat a Spark Page alkalmazásban és videoelbeszéléseket a Spark Videóban. A prémium funkciókat is tartalmazó Spark elérhető bármely Creative Cloud-csomag részeként, vagy önálló előfizetéssel is egyéni előfizetők és munkacsoportok számára.

Szeretné kipróbálni?

Ebben az esetben csak kattintson az Adobe Sparks linkjére, és már munkához is láthat! A próba lehetőség minden felhasználó számára ingyenes.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK


Apple:

RendszerMacOS X vagy újabb

Windows:

RendszerWindows 7 vagy újabb

Egyéb:

RendszeriOS 10 vagy újabb

FUNKCIÓK

Fotó, ikon és betűkészlet galériák használata A Spark lehetővé teszi, hogy olyan képet használjunk, amilyet csak szeretnénk. Képeket feltölthetünk a saját eszközünkről vagy a felhőből, de választhatunk a több ezer ingyenes online fotó közül is.

Tanuljuk meg a hatásfokozás titkait! A Spark Blog valódi aranybányaként szolgálhat mindazon felhasználónak, aki szeretni kitűnni alkotásával a közösségi oldalakon. A blog közösségében számos olyan szakember van, aki tanácsaival szívesen segít a kezdőknek.

Kellene egy kis inspiráció? A Spark hivatalos galériája kimeríthetetlen ihletforrás a kreativitás beindításához. Válogatott Spark projektek a lehető legkiválóbb minőségben.

Gyönyörű tipográfia Professzionális minőségű betűkészletek széles választéka áll rendelkezésünkre, melyek között minden bizonnyal meg fogjuk találni azt, amelyik a legjobban illik az aktuális projekthez.

Profi sablonok Az osztályon felüli elrendezések, színpaletták és betűkészletek garmadája csak arra vár, hogy a projekt igényei szerint módosítsuk őket.

Megosztás bárhol és bármikor Valósítsuk meg ötleteinket, a végeredményt pedig osszuk meg a közösségi oldalakon vagy e-mailben. Nyűgözzük le a barátainkat vagy akár az egész világot!

Mobil és web A készülő projektek szinkronban vannak a weben és az iOS-en, így bárhol, bármilyen rendelkezésre álló eszközön dolgozhatunk rajtuk.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

,
Wacom - A tökéletes ballagási ajándék

Lepd meg szeretteidet az idézetek és lufik mellett legnépszerűbb Wacom tábláink egyikével!

LATTE3D: villámgyors text-to-3D model generálás

Az Nvidia technológiája szinte azonnal 3D modelleket generál a szövegpromptok alapján. De mire és hogyan lesz használható ez az eszköz?

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram