Adobe

ADOBE Scan

Mostantól szkennere a farzsebében lapul

Mostantól szkennere a farzsebében lapul

ÁTTEKINTÉS

Mostantól nem kell papírhalmokat tartania asztalán, vagy kitömni pénztárcáját nyugtákkal. Az ingyenes Adobe Scan mobilalkalmazás mobileszközén használható, PDF-ekbe olvassa a dokumentumokat, és automatikusan felismeri a szövegeket.

Alakítsa PDF-ekké a papíralapú dokumentumokat és prezentációs táblákat

Bármit beszkennelhet egy pillanat alatt.

Az Adobe Scannel könnyedén kitűnő minőségű Adobe PDF-ek formájában rögzíthet és alakíthat át dokumentumokat, űrlapokat, névjegykártyákat és prezentációs táblákat. A különböző rögzítési módok révén pedig biztosítható, hogy mindig a legolvashatóbb legyen a szkennelés.

MI-val tökéletesített szkennelések

Tisztább és olvashatóbb szkennelt dokumentumok intelligens megoldással.

A számos intelligens funkció alapját képező hatékony mesterséges intelligencia, az Adobe Sensei használatával az Adobe Scan azonosítja és olvashatóbbá teszi a kézírásos vagy nyomtatott szöveget, miközben eltávolítja a túl világos és árnyékos részeket az egyéb nemkívánatos elemekkel együtt.

Megnyitás Acrobat Readerben

Használja ki a PDF-fájlok képességeit.

A beszkennelt PDF-fájlt megnyithatja az Acrobat Readerben, jegyzeteket és megjegyzéseket szúrhat be, ezenkívül véleményezheti a fájlt a csapatával közösen. Ha még több PDF-fájlműveletre van szüksége (például szerkesztené a beszkennelt PDF-fájlokat az asztali gépén), fizessen elő az Acrobat Pro DC-re.

Fill & Sign

Gyors és egyszerű aláírás és űrlapkitöltés.

Küszöbölje ki a nyomtatók keresésének, az űrlap kézi kitöltésének, majd újraszkennelésének nyűgét. Az Adobe Scannel olyan interaktív, digitális dokumentumokká alakíthatja a papíralapú űrlapokat, amelyeket könnyen kitölthet, aláírhat és megoszthat.

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK


Apple:

RendszeriOS 12.0 vagy újabb

Egyéb:

RendszerAndroid (eszköztől függ)

FUNKCIÓK

Névjegykártyák azonnali szkennelése Készítsen gyorsan névjegyeket. Az Adobe Scan automatikusan hozzáadja a beolvasott névjegykártya adatait készülékének névjegyzékéhez.

Bárhonnan megoszthatja a szkenneléseket A beolvasásokat az Adobe Document Cloud tárolja, így ezek könnyen elérhetők, megoszthatók és feltölthetők e-mailekbe.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

, ,
Fontos hírek - Adobe Creative Cloud áremelés!

2023. november 1-től új változások következnek be az Adobe Creative Cloud előfizetések áraiban.


Parallels RAS - Egyszerű, hatékony és rugalmas munkavégzés

A Parallels RAS nem csak egy újabb virtualizációt segítő eszköz haenm egy híd az on-premises és a multi-cloud megoldások között.


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram