Adobe

ADOBE Scan

Mostantól szkennere a farzsebében lapul

Mostantól szkennere a farzsebében lapul

ÁTTEKINTÉS

Mostantól nem kell papírhalmokat tartania asztalán, vagy kitömni pénztárcáját nyugtákkal. Az ingyenes Adobe Scan mobilalkalmazás mobileszközén használható, PDF-ekbe olvassa a dokumentumokat, és automatikusan felismeri a szövegeket.

Alakítsa PDF-ekké a papíralapú dokumentumokat és prezentációs táblákat

Bármit beszkennelhet egy pillanat alatt.

Az Adobe Scannel könnyedén kitűnő minőségű Adobe PDF-ek formájában rögzíthet és alakíthat át dokumentumokat, űrlapokat, névjegykártyákat és prezentációs táblákat. A különböző rögzítési módok révén pedig biztosítható, hogy mindig a legolvashatóbb legyen a szkennelés.

MI-val tökéletesített szkennelések

Tisztább és olvashatóbb szkennelt dokumentumok intelligens megoldással.

A számos intelligens funkció alapját képező hatékony mesterséges intelligencia, az Adobe Sensei használatával az Adobe Scan azonosítja és olvashatóbbá teszi a kézírásos vagy nyomtatott szöveget, miközben eltávolítja a túl világos és árnyékos részeket az egyéb nemkívánatos elemekkel együtt.

Megnyitás Acrobat Readerben

Használja ki a PDF-fájlok képességeit.

A beszkennelt PDF-fájlt megnyithatja az Acrobat Readerben, jegyzeteket és megjegyzéseket szúrhat be, ezenkívül véleményezheti a fájlt a csapatával közösen. Ha még több PDF-fájlműveletre van szüksége (például szerkesztené a beszkennelt PDF-fájlokat az asztali gépén), fizessen elő az Acrobat Pro DC-re.

Fill & Sign

Gyors és egyszerű aláírás és űrlapkitöltés.

Küszöbölje ki a nyomtatók keresésének, az űrlap kézi kitöltésének, majd újraszkennelésének nyűgét. Az Adobe Scannel olyan interaktív, digitális dokumentumokká alakíthatja a papíralapú űrlapokat, amelyeket könnyen kitölthet, aláírhat és megoszthat.

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK


Apple:

RendszeriOS 12.0 vagy újabb

Egyéb:

RendszerAndroid (eszköztől függ)

FUNKCIÓK

Névjegykártyák azonnali szkennelése Készítsen gyorsan névjegyeket. Az Adobe Scan automatikusan hozzáadja a beolvasott névjegykártya adatait készülékének névjegyzékéhez.

Bárhonnan megoszthatja a szkenneléseket A beolvasásokat az Adobe Document Cloud tárolja, így ezek könnyen elérhetők, megoszthatók és feltölthetők e-mailekbe.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram