Adobe

Adobe Capture CC

Kattintás. Rögzítés. Alkotás.

Kattintás. Rögzítés. Alkotás.

ÁTTEKINTÉS

Hatékony vektorátalakítónkkal képeit összes terve számára kreatív építőblokkokká alakíthatja mobileszközén.

Mobileszközét vektorátalakítóként használva alakítsa fényképeit színtémákká, mintázatokká, szöveggé, anyagokká, ecsetekké és alakzatokká. Majd hozza át ezeket a kellékeket kedvenc asztali vagy mobilalkalmazásába – köztük az Adobe Photoshop, Illustrator, Dimension, XD és Photoshop Sketch alkalmazásba – összes kreatív projektjeiben való felhasználásra.
FUNKCIÓK

Kamera A Capture megnyitása után kezdjen el felvételeket és kellékeket készíteni. Az alkalmazás kamera módban könnyen válthat kelléktípusok között.

Szűrők Játsszon el a Capture-kellékek átalakító szűrőivel, és gyönyörű és meglepő eredményekre számíthat.

Anyagok Mobileszközén bármely képből valósághű PBR anyagokat és textúrákat készíthet, majd a Dimension programban 3D-objektumaira alkalmazhatja azokat.

Szöveg Ha lefényképez egy betűtípust, az Adobe Sensei technológiát használó Capture felismeri az alakzatokat, és hasonló betűtípusokat javasol. Mentse őket karakterstílusokként a Photoshop, InDesign, Illustrator vagy XD alkalmazásban való használatra.

Ecsetek Kiemelkedő minőségű egyéni ecseteket készíthet különböző stílusokban, majd az Animate, Dreamweaver, Photoshop és Photoshop Sketch alkalmazásokban festhet velük.

Mintázatok A Capture-készletekkel valós időben készíthet geometriai mintázatokat, amelyeket további finomításra vagy kitöltésekhez a Photoshopba vagy az Illustratorba küldhet

Alakzatok A kézzel rajzolt alakzatoktól a nagy kontrasztú fényképekig bármely kép egy számos Creative Cloud-alkalmazásban használható vektoros alakzattá változtatható.

Színek A rögzített és szerkesztett színtémákat testre szabható palettákká alakíthatja, amelyeket szinte minden Creative Cloud-alkalmazásban használhat.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.


Wacom termékbemutató nyílt nap - Újdonságok és inspirációk

Múlt héten tartottuk a kivételes Wacom termékbemutató nyílt napunkat. Nézd meg milyen volt!


Adobe Acrobat - A felsőoktatás nélkülözhetetlen eszköze

Fedezd fel, hogyan segíti az Adobe Acrobat megjegyzések funkciója a hallgatókat a hatékony tanulásban és együttműködésben a felsőoktatásban, valamint hogyan alkalmazható lépésről lépésre a digitális dokumentumkezelésben.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram