Adobe (Üzleti) Analytics Select

Párosítsa az analitikai szakértelmet a gépi tanulás erejével.

ÁTTEKINTÉS

Nagytudású analitika teljes betekintéssel! A világ összes adata sem segíthet ha nem tudjuk hogy mi mit jelent és ha nem akkor elemezzük ki ezeket, amíg még relevánsak. Az Adobe Analytics Select segít összegyűjteni és kielemezni a valósidejű és releváns adatokat, hogy ezek alapján a lehető legjobb döntést lehessen meghozni.

 

Találjon értékes szegmenseket

Használjuk a drag-and-drop szegmens építést és a személyre szabható riportok készítését a magas vásárlóértékű ügyfelek beazonosításához.

Kampány optimalizálás

Fejlesszük az üzleti stratégia teljesítményét pontos optimalizáló döntésekkel.

Alapozzuk a döntéseket tényekre

Javítsuk a marketing és más funkcionális csapatok döntési minőségét az adatokra alapozva.

Adat tárházak

Továbbítsa az összes adatát egyetlen titkos helyre, amely képes lekérni olyan riportokat, melyek a fejlettebb ügyfélkapcsolatokat és a long-tail analitikára alapuló lehetőségeket mutatják meg.

Adat kapcsolatok

Az Adobe Exchange-en keresztül kapcsoljunk be további vezető technológiákat az Adobe Analyticsbe, hogy a kampányokat megelőző kampány aktivitás és a kattintásokat követő aktivitás az oldalon összekapcsolható legyen.

Fallout és Flow vizualizáció

Tegye láthatóvá az ügyfél mozgását az ügyfélút bármelyik pontjában. Hozzon létre új szegmenseket a kiválasztott útvonalon és vesse összes a lemorzsolódást szegmensenként.

Haladó szegmentálási technikák

Activity Map

Az Activity Map egy vizuális overlay réteget használ a valósidejű analitika megjelenítésére, így teljesen látható és megérthető a vásárlók áramlása és az interakciójuk az egyes oldalakkal, így egy teljes valósidejű és vizuálisan vonzó elemezésben lesz részünk. Megjeleníthetjük a klikkeket, a szegmenseket, az utvonalakat, a vonzó tartalmakat és bármelyik másik metrikát bármelyik más Analytics riportból.

Az Analytics Select csomag funkcionalitása a fentieken túl az Adobe Analytics kiegészítő szolgáltatásokkal is tovább bővíthető.

KINEK AJÁNLJUK?

Nagyvállalatoknak és multinacionális cégeknek az alábbi részlegeken:

  • Marketing
  • Értékesítés
  • PR
  • Pénzügy
  • Kreatívok
  • Statisztika / Big Data
  • IT


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram