Adobe Analytics Select

  Adobe (Üzleti) Analytics Select

  Párosítsa az analitikai szakértelmet a gépi tanulás erejével.
  Analytics Select

   

  Nagytudású analitika teljes betekintéssel! A világ összes adata sem segíthet ha nem tudjuk hogy mi mit jelent és ha nem akkor elemezzük ki ezeket, amíg még relevánsak. Az Adobe Analytics Select segít összegyűjteni és kielemezni a valósidejű és releváns adatokat, hogy ezek alapján a lehető legjobb döntést lehessen meghozni.

  Áttekintés

   


  Találjon értékes szegmenseket

  Használjuk a drag-and-drop szegmens építést és a személyre szabható riportok készítését a magas vásárlóértékű ügyfelek beazonosításához.

   

  Kampány optimalizálás

  Fejlesszük az üzleti stratégia teljesítményét pontos optimalizáló döntésekkel.

   

  Alapozzuk a döntéseket tényekre

  Javítsuk a marketing és más funkcionális csapatok döntési minőségét az adatokra alapozva.


   

  Adat tárházak

  Továbbítsa az összes adatát egyetlen titkos helyre, amely képes lekérni olyan riportokat, melyek a fejlettebb ügyfélkapcsolatokat és a long-tail analitikára alapuló lehetőségeket mutatják meg.

   

  Adat kapcsolatok

  Az Adobe Exchange-en keresztül kapcsoljunk be további vezető technológiákat az Adobe Analyticsbe, hogy a kampányokat megelőző kampány aktivitás és a kattintásokat követő aktivitás az oldalon összekapcsolható legyen.

   

  Fallout és Flow vizualizáció

  Tegye láthatóvá az ügyfél mozgását az ügyfélút bármelyik pontjában. Hozzon létre új szegmenseket a kiválasztott útvonalon és vesse összes a lemorzsolódást szegmensenként.


   

  Haladó szegmentálási technikák


   

  Activity Map

   

  Az Activity Map egy vizuális overlay réteget használ a valósidejű analitika megjelenítésére, így teljesen látható és megérthető a vásárlók áramlása és az interakciójuk az egyes oldalakkal, így egy teljes valósidejű és vizuálisan vonzó elemezésben lesz részünk. Megjeleníthetjük a klikkeket, a szegmenseket, az utvonalakat, a vonzó tartalmakat és bármelyik másik metrikát bármelyik más Analytics riportból.

   

  Az Analytics Select csomag funkcionalitása a fentieken túl az Adobe Analytics kiegészítő szolgáltatásokkal is tovább bővíthető.

   
  Kinek ajánljuk?

  Nagyvállalatoknak és multinacionális cégeknek az alábbi részlegeken:

  • Marketing
  • Értékesítés
  • PR
  • Pénzügy
  • Kreatívok
  • Statisztika / Big Data
  • IT