Adobe Analytics Prime

  Adobe (Üzleti) Analytics Prime

  Párosítsa az analitikai szakértelmet a gépi tanulás erejével.
  Analytics Prime

  A legjobb ügyfélélmény a nagyszerű ügyfél intelligenciából származik.

  Áttekintés

  Az Adobe Analytics Prime az alap analitikán túlmenően már jobban belemélyed a ügyfél intelligenciába az összes csatornából gyűjtött adatok alapján. Ez alatt valósidejű adatokat értünk, melyek a weboldalakról, mobil alkalmazásokból és bármilyen további online és offline csatornából származnak.

   

  Az intelligens értesítők alapján meghozott döntések alapján összetéveszthetetlen precizitással megállapítható, hogyan lépnek interakcióba a legértékesebb ügyfeleink és ez alapján további, hozzájuk hasonló ügyfelet találhatunk.

   

  Hozzuk össze a különböző marketingcsatornákat, beleértve a külsős marketing és hirdetési adatokat egyetlen felületen, ahol valós időben egy olyan kép bontakozik ki előttünk, melyet maguk a vásárlóink “festenek”.

   

  Kezeljük az egyéni munkafolyamatokat és riportokat, de akár specializált elemzéseket is végrehajthatunk a Microsoft Excelben. Ezt követően egy egyszerű megosztással a szervezeten belül naprakész információkat nyújthatunk az érdekeltek számára.

   

  Haladó szegmentáció


   

    Értsük meg a szegmenseket mélységükben.

   

   Cselekedjünk azonnal az intelligens riasztásoknak és 24/7 anomália monitornak köszönhetően.

   

    Dinamikus interaktív vizualizációkkal prezentáljuk a szervezetünk többi tagjai számára a belső információkat.

   

    Tegyünk fel kérdéseket bármikor, hogy betekintést nyerjünk az ügyfelek meglátásaiba, asszociációiba és lehetőségeibe, mindezt akár egyénre bontva!

   

    Azonosítsuk az új és nagyértékű szegmenseket végtelen dimenziójú bontásban és összevetésben.

   

    Szervezze és jelenítse meg a fontos adatokat konfigurált dashboardokon és részletes riportokban, melyeket emailen és mobilon is megoszthat.

   

    Ne csak analizálja az adatokat, hanem cselekedjen ezek alapján a valósidejű automatizációt vagy szabály-alapú döntéseket alkalmazó beépített eszközökkel.

   

    Elemezze ki hogy a vásárlói milyen interakciókba lépnek az üzletével és értse meg jobban a lemorzsolódásukat okozó tényezőket.

   

    Találja meg hogy egy számszerű adat hogyan változott a korábbiakhoz képest egy anomáliának köszönhetően.


  Az Analytics Prime csomag funkcionalitása a fentieken túl az Adobe Analytics kiegészítő szolgáltatásokkal is tovább bővíthető.

  Funkciók

  Nagyvállalatoknak és multinacionális cégeknek az alábbi részlegeken:

  • Marketing
  • Értékesítés
  • PR
  • Pénzügy
  • Kreatívok
  • Statisztika / Big Data
  • IT