FineReader for Mac

  ABBYY FineReader for Mac

  Szkennelés, szövegfelismerés és konvertálás szerkeszthető formátumokba. Gyors és egyszerű átalakítás.
  FineReader for Mac

  Papír alapú dokumentumok, PDF-ek és szövegekről készített digitális fotók gyors és egyszerű átalakítása szerkeszthető és kereshető fájlokká. Nincs többé szükség manuális újragépelésre vagy tördelésre. Ehelyett a már meglévő dokumentumokat kereshetővé, megoszthatóvá, archiválhatóvá és másolhatóvá tehetjük újbóli felhasználás céljára. A legpontosabb szövegfelismerés és oldaltükör megőrzés Mac OS X számára

  Áttekintés

  PIACVEZETŐ OCR TECHNOLÓGIA

   


  abby_for_mac_2021_01.jpg

  A legpontosabb szövegfelismerés és oldaltükör megőrzés macOS számára

  A precíz szövegfelismerés és oldaltükör megőrzés kritikus fontosságú a maximális hatékonyság érdekében. A FineReader Pro pontossága jelenleg az iparág legjobbja: akár 99,8% az ABBYY belső tesztjei alapján. Ez azt jelenti, hogy a dokumentumok olyan elektronikus változatát szolgáltatja, melyek tökéletesen megfelelnek az eredeti szövegnek és felépítésnek, azonnal újra felhasználhatók, frissíthetők, megoszthatók manuális újra gépelés vagy javítás nélkül.

  A dokumentumok felépítésének és formátumának tökéletes rekonstrukciója

  Az ABBYY által kifejlesztett innovatív Adaptive Document Recognition Technology® (ADRT®) metódus képes egy az egyben rekonstruálni a többlapos dokumentumok eredeti felépítését és formátumát. Ebbe beletartoznak a szöveg mérete és betűtípusai, táblázatok és ábrák, oszlopok, fejlécek, láblécek, lábjegyzetek, tartalomjegyzékek, lapszámozás és több más összetevő. Az eredmény: a konvertált dokumentum megjelenése teljesen azonos az eredetivel, saját formázási jellemzőkkel rendelkezik és könnyen módosítható, ráadásul frissíthető is.

  A világ legsoknyelvűbb OCR-je a Mac számára

  A FineReader Pro több mint 180 nyelven képes szöveget felismerni — beleértve az európai és ázsiai nyelveket, a hébert és az arabot is. Plusz erre akkor is képes, ha több nyelvből áll a feldolgozásra szánt dokumentum.

  INTUITÍV HASZNÁLAT – AHOGY AZT MEGSZOKHATTUK AZ APPLE GÉPEKEN

   

  intuitiv

   

  Az egyszerű felhasználói felület növeli a termelékenységet

  A FineReader egyszerű használata azt jelenti, hogy hatékonyan dolgozhatunk már rögtön az induláskor. A rendkívül intuitív felhasználói felület végigvezet minket a teljes folyamaton a szkenneléstől a dokumentumok konverziójáig. Az előre definiált Quick Task funkcióval csupán néhány kattintás kell a munka elvégzéséhez - nem kell külön megtanulni a szoftver használatát. Még jobb, hogy a FineReader képes automatikusan felismerni a dokumentum jellemezőit (layout, nyelvek, stb.), amiket szükség esetén később szabadon módosíthatunk. A FineReader megfelel a Section 508-as szabályzat feltételeinek, így a fogyatékkal élők is könnyedén elboldogulnak vele.

  Dokumentumok mentése gyakorlatilag bármilyen formátumban

  A felismert szövegeket könnyedén elmenthetjük az általunk választott formátumokban: szöveges dokumentumként (DOCX, ODT, RTF), táblázatként (XSLX), kereshető és szerkeszthető PDF és PDF/A fájlként, PPTX prezentációként vagy e-book (EPUB, FB2) formátumban. A beolvasott szövegeket közvetlenül a FineReaderből is elküldhetjük más alkalmazások felé, mint például Apple Pages, Apple Numbert, Microsoft Word, Excel, stb.

  EGYSZERŰ PDF KONVERTÁLÁS

  Készítsünk archiválásra kész kereshető PDF-eket

  Néhány egérkattintással alakíthatjuk át a papír alapú dokumentumokat kereshető PDF fájlokká az archívum részére. Az ilyen archívumokban tárolt információk könnyedén kikereshetők, amikor csak szükségünk van rájuk. Hosszú távú archiválás esetén akár PDF/A formátumban is elmenthetjük a dokumentumokat.

  Egyéb alapvető PDF átalakítási tulajdonságok

  A Finereader Pro lehetővé teszi a dokumentum tulajdonságainak kezelését, illetve képes kis képernyőre optimalizált PDF-ek előállítására is, a gyorsnézetek segítségével pedig az összetett, nagy méretű PDF-ekben is egyszerű a navigálás.

  EGYSZERŰ KÉPKONVERZIÓ

  Dokumentumokról készített digitális fotók automatikus javítása

  A FineReader túllép a hagyományos szkennelés korlátain, hisz lehetővé teszi a digitális kamerák vagy okostelefonok szkennerként történő használatát. Csak egy fotót kell készítenünk az OCR-re szánt dokumentumról. A FineReader kifinomult képfeldolgozási eszközei képesek kijavítani a kép esetleges torzulásait a jobb felismerés érdekében. A korrekció után a kész dokumentum az általunk választott formátumban fog elkészülni.

  Képek szerkesztése a Képszerkesztő használatával

  A dokumentumokról készült fotókat manuálisan is kijavíthatjuk a FineReaderben a még jobb eredmény érdekében.

  A Képszerkesztő lehetővé teszi a világosság és kontraszt helyesbítését, a görbe szövegsorok kiegyenesítését, trapéztorzítás javítását, az ISO zaj és a bemozdulási elmosódás csökkentését, oldalak szétválasztását, körülvágását és egyebeket. Az Image Editor-ban beállíthatjuk a megfelelő fényességet és kontrasztot, kiegyenesíthetjük a sorokat, eltüntethetjük a torzításokat, stb.

  FONTOS DOKUMENTUMOK DIGITALIZÁLÁSA ÉS MEGOSZTÁSA

  A FineReader gyorssá és egyszerűvé teszi a dokumentumok digitalizálását és több formátumban történő mentését - továbbá olyan képfeldolgozó funkciókat biztosít, melyekkel az eredeti dokumentum megjelenítési minősége javítható. Ha tehát olyan papír dokumentumai vannak, melyeknek tartalmát meg kívánja osztani, mindössze be kell szkennelni azokat és kinyomtatni a szükséges számú példányban a „zajt” és egyéb hibákat eltüntetve róluk. Természetesen PDF állomány is előállítható, mely azután elektronikus levélként elküldhető, vagy feltölthető a felhőbe.

  E-KONYVEK KÉSZÍTÉSE

   

  abby_for_mac_2021_02.jpg

   

  Alakítsunk át könyveket és kinyomtatott dokumentumokat teljesen formázott elektronikus állományokká FB2 és EPUB formátumban, melyek hordozható eszközökön történő olvasáshoz vannak optimalizálva.

  PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZÖK

  Továbbfejlesztett OCR összetett feladatokhoz

  A FineReader Pro számos továbbfejlesztett lehetőséget biztosít az OCR eljárás és kimenet teljes felügyeletéhez. Ezek között megtalálhatók a dokumentum oldalak kezelésére, méret/minőség arány beállításához, dokumentumok exportálásához és oldalképük megőrzéséhez, komplex táblázatok szerkesztéséhez (beleértve a cellákban a szöveg nyelvének, irányának és a képek kezelésének képességét is) szükséges eszközök. Minden eszköz személyre szabható a felmerült igények alapján.

  Dokumentumkötegek kezelése és átalakítási feladatok automatizálása

  Érje el a hatékonyság új szintjét és élvezze a nagyobb rugalmasság nyújtotta előnyöket a dokumentumok átalakítása során az „Automator actions” és az AppleScript parancsok segítségével. Mindössze néhány egyszerű lépéssel képes lesz:

  • Alkalmazásokat létrehozni melyek lehetővé teszik a képek és PDF-ek „húzd és ejtsd” átalakítását. Egyszerűen húzza a fájlt az alkalmazásikonra és az azonnal konvertálódik a megadott formátumba - anélkül, hogy a FineReader alkalmazást el kellett volna indítania.
  • Megadni mappákat automatikus átalakításhoz - minden beérkező fájl vagy dokumentumköteg köteg a megadott mappába érkezésekor feldolgozásra kerül.
  • OCR folyamatokat időzíteni automatikus futtatásra meghatározott időpont és dátum esetén.

  Dokumentumok elérhetővé tétele felolvasó eszközök számára

  A FineReader segítségével mindössze a papír vagy PDF dokumentumokat a támogatott formátumok valamelyikébe kell átalakítani így automatikusan hozzáférhetővé válnak a felolvasó programok számára.

  Rendszerkövetelmények
  Apple
  Rendszer
  macOS 10.15 vagy újabb
  Processzor
  Intel
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  3 GB
  Képernyő
  1920x1080
  Funkciók

  Digitalizálás és OCR Bővítsük a digitális munkahely által biztosított lehetőségeket a papír alapú dokumentumok digitalizálásával, tárolásával és kereshetővé tételével, és tegyük lehetővé a munkatársak számára a dokumentumok újbóli felhasználását és szerkesztését. Az ABBYY piacvezető AI alapú OCR technológiája elképesztően pontos, nagy mértékben képes leegyszerűsíteni a papírmunkát.

  Szerkeszthető formátumok A PDF-eket - típustól függetlenül - konvertálhatjuk szerkeszthető és kereshető fájlokká, akár Microsoft Word, Excel, RTF vagy ODT formátumba.

  Keresés A PDF-ek más PDF formátumba konvertálásával lehetővé válik, hogy azok tartalmi részében is kereshessenek a felhasználók, és szükség esetén archiválásra is készen álljanak.

  PDF-ek létrehozása képekből és papírból Készítsünk kereshető, az ipari szabványoknak megfelelő PDF-eket beszkennelt dokumentumokból, képekből vagy papír alapú forrásanyagokból a hatékony és biztonságos együttműködés, archiválás és hozzáférhetőség érdekében. Az elkészült PDF-eket védelemmel is elláthatjuk az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében.

  Modern felhasználói felület Az Apple ökoszisztémák igényeinek megfelelő intuitív és felhasználóbarát felület áll a munkatársak rendelkezésére, amely támogatja a legújabb macOS szolgáltatásokat és leegyszerűsíti a dokumentumok kezelését. 

  Sötét mód támogatás A Sötét megjelenés lehetőség automatikusan illeszkedik a rendszer beállításaihoz.

  iPhone támogatás A Continuity Camera segítségével akár az iPhone-unkat és az iPadünket is használhatjuk dokumentumok beszkennelésére vagy importálhatunk korábban elkészült képeket a FineReaderbe.