Találkozzunk a PlanAll Day-en

2023-11-13 12:30
A szoftver.hu csapata is kint lesz a PlanAll Day-en november 17-én, ahol érdekes előadások, szuper közösség és élmények várnak.

planall day szoftver.hu

Az idei PlanAll Day-en olyan előadásokat és kerekasztal beszélgetéseket hallgathatnak meg a résztvevők, melyek a siker útján kalauzolják végig őket. Legyen szó az önismerettől, a kommunikáción át a kellő mentalitásig mindenről szó lesz a rendezvényen, ahol az előadók személyes történeteiken és tapasztalataikon keresztül mutatják be a siker receptjét.

Az eseményen számos ismert személyiség tart előadást, többek között az RTL Cápák között című műsorából 3 cápa (Balogh Levente, Dr. Varga Eszter és Balogh Pety), Csermely Ákos, Dr. Aczél Petra és Litkai Gergely is ott lesz majd a PlanAll Day-en.

És természetesen a szoftver.hu csapata is ott lesz!

A szoftver.hu támogatóként és kiállítóként vesz részt az eseményen, ahol egész nap jelen leszünk. Mivel a vállalati siker elengedhetetlen építőkövei a vállalati szoftverek, így természetesen nekünk is ott a helyünk. Standunknál egész nap találkozhatsz velünk és felteheted kérdéseidet legyen szó akár az Adobe, TeamViewer szoftvereiről vagy a Wacom tábláiról.

Íme egy kis ízelítő, hogy milyen volt az idei tavaszi PlanAll Day:

Használd ki az alkalmat és hallgass inspiráló előadások, építs kapcsolatokat és érezd jól magad. Találkozzunk november 17-én a Vigadóban.

További információkat és a jegyekkel kapcsolatos részleteket az esemény weboldalán találsz.

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

, ,
Adobe - Cyber Monday

Legyen szó akár kreatív szoftverekről vagy 3D alkotásról, az Adobe Cyber Monday kedvezmények között mindenki megtalálja a kedvére valót.

,
Black Friday!

Berobbant a Black Friday hete és mi hihetetlen ajánlatokkal készültünk!

, ,
[WEBINÁR]: Adobe Acrobat DC - Egyedi élmények, személyre szabott dokumentumok

Hozd ki a lehető legtöbbet az Adobe Acrobat DC-ből. Ha lemaradtál volna webinárunkról, most visszanézheted azt YouTube csatornánkon.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram