PhotoFrame Elements

  onOne PhotoFrame Elements 3

  Látványos képkeretek Photoshop Elements-hez
  PhotoFrame Elements

  Képeink elkészültek, de valami még hiányzik? Publikálni szeretnénk őket az interneten, meg szeretnénk mutatni őket családtagjainknak, barátainknak, ismerőseinknek vagy csak egyszerűen fel szeretnénk dobni a hangulatukat? Ha szép, látványos, igényes kereteket szeretnénk adni képeinkhez, a legésszerűbb és legjobb megoldás az onOne PhotoFrame Elements szoftver.

  Áttekintés

  Képeink elkészültek, de valami még hiányzik? Publikálni szeretnénk őket az interneten, meg szeretnénk mutatni őket családtagjainknak, barátainknak, ismerőseinknek vagy csak egyszerűen fel szeretnénk dobni a hangulatukat? Ha szép, látványos, igényes kereteket szeretnénk adni képeinkhez, a legésszerűbb és legjobb megoldás az onOne PhotoFrame Elements szoftver. Bár rengetegféle módon készíthetünk kereteket manuálisan, a legtöbb felhasználónak erre nincs ideje vagy egyáltalán nem tudja, hogyan kezdjen neki a keret-szerkesztésnek. Ezt a problémát orvosolja az Adobe Photoshop Elements szoftver bővítményeként működő onOne PhotoFrame Elements program, amelynek segítségével rendkívül gyorsan és egyszerűen készíthetünk igényes, látványos képkereteket, így még markánsabb karaktert, hangulatot adhatunk hozzájuk. A keretkészítés nemcsak gyors és hasznos, de kiváló szórakozás is egyben. A folyamat valós időben zajlik, így minden beállítás és változtatás azonnal megjelenik a képernyőn.

  Ha professzionális képkeret-készítő és -szerkesztő programot keres, olvassa el az Adobe Photoshop szoftver bővítményeként funkcionáló onOne PhotoFrame Pro leírását!

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows XP (SP2)
  Tárhely
  550 MB
  Egyéb
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.3.9
  Tárhely
  550 MB
  Egyéb
  Funkciók

  Összehasonlítható keretek Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy melyik keret illik a legjobban a képhez, hívjuk segítségül a keretböngésző előnézeti funkcióját (Frame Preview Grid). Válasszuk ki a kiszemelt kereteket és a program megmutatja, hogyan mutat a kép a kiválasztott keretekkel, így könnyen megtalálhatjuk a megfelelőt.


  Véletlenszerű keretgenerálás Ha nincs ötletünk, ihletünk vagy nem tudjuk, hogyan induljunk el, a program ebben is segítséget nyújt a véletlenszerű képgeneráló modullal (Random Frame Generator). A szoftver által készített keret jó kiindulópont lehet, de akár fel is használhatjuk, mint végleges keretet.


  Több keret egyszerre A szoftver segítségével egyidejűleg akár öt különböző keretet is felhasználhatunk, így további extra hatásokat érhetünk el. Természetesen az egyes kereteket külön szerkeszthetjük, pl. eltérő színeket és méretet is megadhatunk.


  Hagyományos keretek - hagyományos(an jó) minőség Minden további nélkül készíthetünk hagyományos jellegű kereteket, amelyek elegáns, ünnepélyes hangulatot kölcsönöznek képeinknek.


  Kinek ajánljuk?

  Az onOne PhotoFrame Elements szoftvert azon kezdő vagy haladó Adobe Photoshop Elements felhasználóknak ajánljuk, akik családi képeikhez, tájfotóikhoz stb. látványos képkereteket szeretnének készíteni - mindezt gyorsan és egyszerűen.