Parallels RAS - Egyszerű, hatékony és rugalmas munkavégzés

2023-09-25 12:26
A Parallels RAS nem csak egy újabb virtualizációt segítő eszköz haenm egy híd az on-premises és a multi-cloud megoldások között.

parallels ras

Napjaink üzleti életében a hatékony és eredményes IT-megoldások iránti igény kritikusabb, mint valaha. A vállalatok egyre inkább biztosítják a hibrid vagy teljesen távoli munkavégzés lehetőségét, így pedig a különböző szoftverek és számítőgépek kezelése és adminisztrációja még fontosabbá válik. A Parallels RAS pontosan ezt biztosítja.

A Parallels RAS amellett, hogy egyszerűsíti a folyamatokat, a teljes tulajdonlási költséget (TCO) is szem előtt tartja. Az alábbiakban bővebben kifejtjük, miként segíti a szoftver az IT szakemberek munkáját valamint teszi zökkenőmentessé és biztonságossá a digitális munkavégzést.

5 ok, amiért a Parallels RAS az ideális választás céged számára:

1. Zökkenőmentes kapcsolódás

A Parallels RAS lehetővé teszi a különböző szoftverek és alkalmazások elérését bármilyen eszközről vagy operációs rendszerről. Akár a webes, akár a telepített verziót használjuk, a gyors és intuitív felhasználói élmény garantált. Ráadásul a csatlakozás könnyedén megoldható, így nem kell többé bonyolult folyamatokkal vagy kompatibilitási problémákkal küszködni.

parallels ras

2. Maximális biztonság

A vállalatok számára az adatbiztonság garantálása ma már olyan alapfeltétel, akár a levegő, a Parallelsre pedig ezen a területen is számíthatunk. Központi fájltárolással, titkosítással, többfaktoros hitelesítéssel és kidolgozott szabályozási rendszerrel fokozza az adatbiztonságot. A szoftvert használva a vállalat könnyedén megfelelhet az adatvédelmi előírásoknak.

3. Egyszerű telepítés

A virtuális munkaterületek telepítése még soha nem volt ilyen egyszerű. A Parallels RAS lehetővé teszi a telepítések automatizálását a főbb hypervisorokon vagy a felhőben, beleértve a Microsoft Azure-t, az Azure Virtual Desktopot és az AWS-t is. Nem kell többet az időigényes beállításokkal bíbelődni, mivel az automatizált telepítési folyamatok elvégzik helyettünk a munka nagy részét, így mi koncentrálhatunk a munka lényegi részére.

4. Munkaterhelés management

Az úgynevezett „workload management” nehéz feladat lehet, a Parallels RAS azonban hibrid és nyilvános felhők segítségével egyszerűsíti a folyamatot. Emellett az „auto provisioning”-ot - amit magyarra automatikus rendelkezésre bocsátásként lehetne fordítani - és az automatikus skálázást is használja a program a jobb management érdekében.

5. Költséghatékonyság

Ez akár a legelső pontban is szerepelhetett volna, hiszen a költséghatékonyság mindig top prioritás egy cég életében. A Parallels RAS egyik legnagyobb előnye, hogy egy „all in one” megoldásról beszélünk. Nincs szükség költséges kiegészítőkre, minden, amire csak szükség lehet, benne van a programban. Ráadásul 24/7-es support és ingyenes technikai képzésben részesül is a felhasználók rendelkezésére áll, így biztosítva a szoftver még hatékonyabb megértését.

A Parallels RAS nem csak egy újabb virtualizációt segítő eszköz haenm egy híd az on-premises és a multi-cloud megoldások között. A rendszergazdák számára központi kezelési konzolt, a végfelhasználók számára pedig biztonságos virtuális munkakörnyezetet kínál.

Egy olyan korszakban, amikor a rugalmasság és a skálázhatóság alapvetésnek számít, a Parallels RAS tökéletes választás.

Ha további információra van szükséged a szoftverrel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram