Íme az Office karakterek animált változatai

2023-09-05 10:59
Ki ne hallott volna az Office-ról? Egy brazil grafikus némileg újragondolta az ikonikus Office karaktereket.

Dwight Schrute

Evel Carneiro Nogueira, brazil grafikus tervező szenvedélyesen rajong az "Office"-ért. Így nem véletlen, hogy legújabb képein a legismertebb Office karakterek kelnek életre.

Az "Office" egy amerikai televíziós vígjátéksorozat, mely eredetileg az Egyesült Királyságban készült azonos című sorozat alapján született meg. Az amerikai változatot Greg Daniels alkotta, és 2005-től 2013-ig futott a NBC csatornán. A sorozat egy fikcionális Dunder Mifflin papírcég scrantoni irodájában játszódik, és "mockumentary" vagy hamis dokumentumfilm stílusban készült. Ennek a műfajtank fontos része, hogy a karakterek gyakran beszélnek közvetlenül a kamerába. Összességében az "Office" egy mérföldkő a televíziós vígjátékok történetében, mely a munkahelyi humorral, a karakterek közötti kapcsolatokkal és a hamis dokumentumfilm stílusával kitűnt a sorozatforgatagból.

Oscar Martinez

Evel Carneiro Nogueira egy brazil grafikus tervező, aki szenvedélyesen rajong a sorozatért.

“Ki felejtené el Jim ravasz tréfáit, Dwight különcségeit, Pam és Jim meghitt szerelmi történetét, Michael felejthetetlen bakijait, vagy Kevin hatalmas poénjait? A kreatív energiáimat felhasználva elképzeltem, hogyan is néznének ki az "Office" emblematikus karakterei egy animált világban. Így született meg ez a képsorozat” – nyilatkozta a művész.

Lássuk tehát, hogy például Michael Scott (Steve Carell), a cég ügyetlen, de szeretnivaló vezetője; Dwight Schrute (Rainn Wilson), az excentrikus munkatárs vagy Jim Halpert (John Krasinski) és Pam Beesly (Jenna Fischer) hogyan is mutatnánk egy mesevilágban. A sorozat összes képet itt találod.

Michael Scott
Dwight Schrute
Jim Halpert
Pam Beesly
Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

, ,
Fontos hírek - Adobe Creative Cloud áremelés!

2023. november 1-től új változások következnek be az Adobe Creative Cloud előfizetések áraiban.


Parallels RAS - Egyszerű, hatékony és rugalmas munkavégzés

A Parallels RAS nem csak egy újabb virtualizációt segítő eszköz haenm egy híd az on-premises és a multi-cloud megoldások között.


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram