Megjelent a 2023-as Typodarium!

2023-01-26 11:45
A Typodarium egy letéphető naptár, azonban célja nem csak a napok számontartása, hanem grafikai ismereteink bővítése. Mutatjuk a részleteket!  

A Typodarium egy letéphető naptár, azonban célja nem csak a napok számontartása, hanem grafikai ismereteink bővítése. Mutatjuk a részleteket!  


leadkep_79.jpg

A Typodarium igazi kuriózumnak számít a naptárak világában. A letéphető kalendárium igazából egy lexikon a legtrendibb betűtípusokról. A lapokon napról napra új tipográfiai inspirációkat ismerhetünk meg. Így egy egész éven át lehetőségünk nyílik grafikai tudásunk bővítésére.

A hasznos kis “könyvecske” megszületését persze komoly kutatómunka előzi meg. Raban Ruddigkeit és Lars Harmsen szerkesztők globálisan keresik az új betűtípusokat és igyekeznek a lehető legizgalmasabb és legkülönlegesebb fajtákat megtalálni, melyek később bekerülhetnek a naptárba.

kep1_69.jpg

kep2_64.jpg

Az évente megjelenő Typodarium az adott év tipográfiai trendjét igyekszik meghatározni, és egyben segítő kezet nyújtani a tervezőknek, és azoknak is, akik szimplán csak szeretik és keresik a különleges és egyedi designt az élet minden területén. A naptár előlapjain az adott nap és a dátum szerepel, a hátoldalon pedig az aznapi betűminta, a tervező neve és a beszerzési forrás található feltűnő és színes háttéren megjelenítve.

kep3_51.jpg

kep4_41.jpg

További kreatív betűtípusokért kattints ide!

(Hypeandhyper)

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

, , ,
Létrejött az OpenUSD szövetség

A Pixar, az Adobe, az Apple, az Autodesk és az NVIDIA szövetséget alakít az OpenUSD számára a 3D tartalmak nyílt szabványainak előmozdítására.

,
Elhunyt Dr. John Warnock, az Adobe társalapítója

Az Adobe mély szomorúsággal tudatja, hogy a vállalat szeretett társalapítója, Dr. John Warnock augusztus 16-án családja körében 82 évesen elhunyt.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram