Megjelent a 2023-as Typodarium!

2023-01-26 11:45
A Typodarium egy letéphető naptár, azonban célja nem csak a napok számontartása, hanem grafikai ismereteink bővítése. Mutatjuk a részleteket!  

A Typodarium egy letéphető naptár, azonban célja nem csak a napok számontartása, hanem grafikai ismereteink bővítése. Mutatjuk a részleteket!  


leadkep_79.jpg

A Typodarium igazi kuriózumnak számít a naptárak világában. A letéphető kalendárium igazából egy lexikon a legtrendibb betűtípusokról. A lapokon napról napra új tipográfiai inspirációkat ismerhetünk meg. Így egy egész éven át lehetőségünk nyílik grafikai tudásunk bővítésére.

A hasznos kis “könyvecske” megszületését persze komoly kutatómunka előzi meg. Raban Ruddigkeit és Lars Harmsen szerkesztők globálisan keresik az új betűtípusokat és igyekeznek a lehető legizgalmasabb és legkülönlegesebb fajtákat megtalálni, melyek később bekerülhetnek a naptárba.

kep1_69.jpg

kep2_64.jpg

Az évente megjelenő Typodarium az adott év tipográfiai trendjét igyekszik meghatározni, és egyben segítő kezet nyújtani a tervezőknek, és azoknak is, akik szimplán csak szeretik és keresik a különleges és egyedi designt az élet minden területén. A naptár előlapjain az adott nap és a dátum szerepel, a hátoldalon pedig az aznapi betűminta, a tervező neve és a beszerzési forrás található feltűnő és színes háttéren megjelenítve.

kep3_51.jpg

kep4_41.jpg

További kreatív betűtípusokért kattints ide!

(Hypeandhyper)

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram