MAGIX

  Innováció szenvedéllyel

  Az ACID Music Studio teljes szabadságot ad a zeneszerzéshez, ráadásul elképesztően egyszerű a kezelése. A Music Studio a legendás ACID Pro alapján készült, barátságos felhasználói felülettel rendelkezik, a teljesítményt pedig a 64 bites engine garantálja. A csomag részét képezi számos effekt, hangszer és loop is, melyek felhasználásával azonnal munkához láthatunk.
  A SOUND FORGE Pro immár 25 éve jelent egyet a kiváló minőségű felvételek készítésével, az egyszerűen kezelhető szerkesztő eszközökkel és a megbízható működéssel.
  A VEGAS Pro Edit 18-cal hatékonyabban dolgozhatunk a filmes produkciókon, mint korábban bármikor. Beágyazott idővonalak, piacvezető HDR szerkesztő eszközök, és könnyen használható, ugyanakkor nagy teljesítményű fényelés. A VEGAS Pro Edit 18 funkciói olyan átfogó munkakörnyezetet teremtenek, melyben elképesztő hatékonysággal dolgozhatunk a video- és hanganyagokon.
  A VEGAS Pro 17-tel hatékonyabban dolgozhatunk a filmes produkciókon, mint korábban bármikor. Beágyazott idővonalak, piacvezető HDR szerkesztő eszközök, és könnyen használható, ugyanakkor nagy teljesítményű fényelés. A VEGAS Pro funkciói olyan átfogó munkakörnyezetet teremtenek, melyben elképesztő hatékonysággal dolgozhatunk a video- és hanganyagokon.
  A VEGAS Pro 18-cal hatékonyabban dolgozhatunk a filmes produkciókon, mint korábban bármikor. Beágyazott idővonalak, piacvezető HDR szerkesztő eszközök, és könnyen használható, ugyanakkor nagy teljesítményű fényelés. A VEGAS Pro 18 funkciói olyan átfogó munkakörnyezetet teremtenek, melyben elképesztő hatékonysággal dolgozhatunk a video- és hanganyagokon.