MAGIX

  Innováció szenvedéllyel

  Az ACID Music Studio teljes szabadságot ad a zeneszerzéshez, ráadásul elképesztően egyszerű a kezelése. A Music Studio a legendás ACID Pro alapján készült, barátságos felhasználói felülettel rendelkezik, a teljesítményt pedig a 64 bites engine garantálja. A csomag részét képezi számos effekt, hangszer és loop is, melyek felhasználásával azonnal munkához láthatunk.
  A SOUND FORGE Pro több mint 25 éve jelent egyet a kiváló minőségű felvételek készítésével, az egyszerűen kezelhető szerkesztő eszközökkel és a megbízható működéssel.
  A VEGAS Post-tal hatékonyabban dolgozhatunk a filmes produkciókon, mint korábban bármikor. Beágyazott idővonalak, piacvezető HDR szerkesztő eszközök, és könnyen használható, ugyanakkor nagy teljesítményű fényelés. A VEGAS Post funkciói olyan átfogó munkakörnyezetet teremtenek, melyben elképesztő hatékonysággal dolgozhatunk a video- és hanganyagokon. A Vegas Post minden olyan funkciót tartalmaz, ami a VEGAS Pro-ban is megtalálható, de azokon felül számos olyan plusz bővítményt is tartalmaz, melyek a professzionális szintű produkciók elkészítéséhez kellhetnek.
  A VEGAS Pro-val hatékonyabban dolgozhatunk a filmes produkciókon, mint korábban bármikor. Beágyazott idővonalak, piacvezető HDR szerkesztő eszközök, és könnyen használható, ugyanakkor nagy teljesítményű fényelés. A VEGAS Pro funkciói olyan átfogó munkakörnyezetet teremtenek, melyben elképesztő hatékonysággal dolgozhatunk a video- és hanganyagokon.
  A VEGAS Pro Edit 18-cal hatékonyabban dolgozhatunk a filmes produkciókon, mint korábban bármikor. Beágyazott idővonalak, piacvezető HDR szerkesztő eszközök, és könnyen használható, ugyanakkor nagy teljesítményű fényelés. A VEGAS Edit funkciói olyan átfogó munkakörnyezetet teremtenek, melyben elképesztő hatékonysággal dolgozhatunk a video- és hanganyagokon.