MAGIX SOUND FORGE Pro 17

Felvételek készítése, hangszerkesztés és mastering a legmagasabb szinten.

ÁTTEKINTÉS

A SOUND FORGE Pro több mint 25 éve jelent egyet a kiváló minőségű felvételek készítésével, az egyszerűen kezelhető szerkesztő eszközökkel és a megbízható működéssel.

A legújabb verzió új szintet állít fel a felhasználói élmény, a hatékonyság, a stabilitás és a sebesség terén. A továbbfejlesztett 64 bites audio engine minden olyan feladat kiszolgálására alkalmas, ami a hangszerkesztés során előfordulhat, legyen szó felvételek készítéséről, hangrestaurálásról vagy masteringről.

 

Felvételek készítése

Kristálytiszta hang egyszerre akár több csatornán is

Egyszerre 32 csatornán rögzíthetünk felvételeket, igény szerint 64 biten és 768 kHz-en is. A SOUND FORGE Pro hordozható, teljes értékű stúdió, amit bárhova magunkkal vihetünk többsávos felvételek készítése céljából.

Hangszerkesztés

Maximális hatékonyság és precizitás

A SOUND FORGE Pro professzionális eszközöket hangszerkesztést és sound designt biztosít a lehető legmagasabb szinten. Precíz és széles eszköztár a mono felvételek vágásától a surround keverésig. A számos DSP effekt és szerkesztő eszköz ideális sound design eszközzé teszi a SOUND FORGE Pro-t.

Mastering

Professzionális hang zajmentesen

A SOUND FORGE Pro-val technikailag tökéletes mastereket készíthetünk CD gyártás vagy streaming célokra a beépített kiváló minőségű DSP algoritmusoknak köszönhetően. A felvételek helyreállítása is adott a különböző restauráló eljárások jelenléte miatt.

A legfontosabb jellemzők

 • Remote Recording podcastekhez és webinarokhoz
 • Loudness normalizálás EBU R128 szabvány szerint
 • Loudness vizualizáció
 • Optimalizált többcsatornás munkafolyamat
 • Bővített Plug-in menedzser
 • Resampling engine
 • Hangoskönyvek exportálása Audible, iTunes és Amazon követelmények szerint
 • wizardFX Modern Reverb
 • 32 csatornás felvételek készítése, szerkesztése és feldolgozása
 • 64 bites architektúra
 • Személyre szabható felhasználói felület: négy színséma, modern ikonok és dokkolás
 • Naprakész VST engine és ARA2 támogatás
 • Számtalan hangeffekt és plug-in
 • Mastering és restaurálás iZotop plug-inekkel
 • Peak Meter V2


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 10, Windows 11
Processzor1 GHz
Memória512 MB
Tárhely500 MB
Képernyő1024x768

FUNKCIÓK

Felvételek készítése Egyszerre akár 32 hangsávon készíthetünk felvételeket 64 bit/768 kHz-es mintavételezéssel. Effekteket már a felvételek készítése közben is alkalmazhatunk és végig monitorozhatjuk a felvétel folyamatát.

Hangszerkesztés A SOUND FORGE Pro minden olyan szerkesztő eszközt tartalmaz, ami a hanganyagok gyors és precíz feldolgozásához kellhet a vágástól, a burkológörbéken keresztül a nagyítóig.

MIDI Timecode A MIDI timecode trigger engedélyezése, mely lehetővé teszi a lejátszást vagy a felvételt egy másik eszköz timecode-jának vételekor - ez leegyszerűsíti a MIDI-hangjegyek és kontrollerértékek bevitelét.

Input Bus Effects Plug-in effektek hozzáadása a forrásjelhez, hogy fejhallgatón is jól hangzó mixeket hozzunk létre. Ezzel a módszerrel még a felvétel megkezdése előtt integrálhatjuk az effektláncot.

Time stretching és pitch shifting A rendkívül fejlett élastiquePro v3 engine-nel kedvünk szerint gyorsíthatjuk és lassíthatjuk a felvételeket és változtathatjuk meg az aktuális hangmagasságot anélkül, hogy a minőség csorbát szenvedne.

zplane élastique Timestretch Az új élastiquePro v3 motorral megtapasztalhatjuk a lenyűgöző időnyújtást és hangmagasság-eltolódást roncsolásmentes minőségben. A modern pszichoakusztikai modelleken és jelfeldolgozási elméleten alapuló zplane élastique stabil időzítést, csatornák közötti fáziskoherenciát és mintapontos nyújtást biztosít a hangminőség romlása nélkül.

Korszerű felhasználói felület A SOUND FORGE Pro felhasználói felülete teljes egészében személyre szabható. Az ablakokat kedvünk, és az aktuális munkafolyamat szerint rendezhetjük el akár több monitoron is, a beállított sémákat pedig elmenthetjük.

Optimalizált többcsatornás munkafolyamat Használjuk ki a többcsatornás hangfájlok támogatásának jelentős fejlesztésének az előnyeit. A SOUND FORGE lehetővé teszi új fájlok létrehozását, betöltését és mentését bármilyen konfigurációval. Ez biztosítja a visszajelzést a kiválasztott beállítás minden alkalommal, és lehetővé teszi a különböző, akár 32 csatornát tartalmazó formátumok konvertálásának és exportálásának lehetőségét.

ACID loopok készítése Loopokat hozhat létre az ACID számára, és szerkeszthetjük a WAV-fájlok paramétereit. Ezek az információk be vannak ágyazva a fájlba, és bármikor módosíthatók az ACID-ban.

Loudness normalizálás (EBU R128 & ITU BS.1770-4) Biztosak lehetünk abban, hogy videó- és hangprojektjek megfelelnek a műsorszórási hangerő-szabványoknak. Az automatikus hangerő normalizálás valós időben állítja be a hangerőt és a dinamikát. Ez szabványosítja a televíziós és rádiós hangkeverést, a műsorok hangosságának mérését és szabályozását.

iZotope Ozone 9 Elements  Az iZotope Ozone Elements az előbeállítások és makróvezérlők széles választékát tartalmazza, amelyekkel könnyedén készíthetünk színvonalas masteringet. A Mastering Wizard elemzi a mixet, létrehoz egy hangprofilt, és javaslatot tesz alapértelmezett értékekre, jelláncokra és processzorbeállításokra. Testre szabhatjuk a hangzást attól függően, hogy milyen mastert szeretnénk - a rádiós lejátszástól a streamingig, könnyen és szinte pillanatok alatt érhetünk el eredményeket.

Mastering és zajszűrés A beépített DSP effektekkel valós időben dolgozhatunk a keverés és a mastering folyamán a dinamikus és kristálytiszta hangzás kialakítása érdekében.

DDP exportálás A Disc Description Protocol Master technológia használatával  elkészíthetjük a CD gyártáshoz szükséges master fájlokat, így nincs szükség külső alkalmazás bevonására.

Peak Meter V2 A tökéletes egyensúly kialakításához elengedhetetlen a pontos követése a hangerő szintjének. Ehhez a funkcióhoz nyújt segítséget a Peak Meter V2.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram